Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Legea antifumat, nerespectată într-un bar din Alba Iulia. Bărbat din Stremţ, amendat de jandarmi şi poliţişti

Publicat

fumat_tigaraUn bărbat din comuna Stremţ s-a ales cu amendă de la oamenii legii, după ce a fumat într-un local din Alba Iulia, chiar dacă patronul barului i-a atras atenţia că nu respectă regulile.

S-a întâmplat sâmbătă, 18 martie, în  incinta unui bar din Alba Iulia unde, o patrulă de intervenţie mixtă formată dintr-un jandarm şi un poliţist l-a surprins pe B. V. în vârstă de 62 de ani, domiciliat în comuna Stremţ, în timp ce fuma liniştit o ţigară, în ciuda faptului că patronul barului l-a avertizat cu privire la încălcarea legii.

În consecinţă, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 349 /2002 art. 3 pct. 1 şi sancţionată de art. 10 lit. a) din aceeaşi lege cu modificările şi completările ulterioare. Bărbatului i-au fost explicate pe îndelete consecinţele pe care le-a avut fapta sa, în final acesta recunoscând că a greşit şi că regretă fapta comisă, transmite Jandarmeria Alba.

„Recomandăm cetăţenilor să evite acest tip de conduită, să semnaleze prompt prin apel la 112 situaţiile de genul celei evidenţiate mai sus şi îi asigurăm că jandarmii vor interveni oportun în toate cazurile în care vor fi solicitaţi”, mai precizează jandarmii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax