Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări în organizarea festivalului-concurs “Cultură pentru cultură” 2016. Obligaţii eliminate pentru participanţi şi detalii despre premii

Publicat

cultura pentru cultura farau 2015_13 Consilierii judeţeni au de aprobat în şedinţa din 26 mai modificări la regulamentul de organizare a concursului “Cultură pentru Cultură” 2016, competiţie destinată comunelor din judeţ, care este în desfăşurare.

În documentaţia de proiect se menţionează că, la capitolul “Obligațiile participanților”, prevederea (obligația) “să desemneze în scris, până la data concursului, reprezentantul comunei însărcinat de comunitate să ridice premiul/premiile și să trimită o adresă scrisă însoțită de copie după actul de identitate al acestuia la Centrul de Cultură Augustin Bena”, va fi eliminată.

De asemenea, la capitolul “Dispoziții finale”, paragraful “Premiile vor fi înmânate reprezentantului fiecărei comune participante, desemnat de către primăria din localitatea respectivă printr-o adresă scrisă transmisă Centrului de Cultură “Augustin Bena” Alba până la data concursului. Adresa va fi însoţită de o copie a cărţii de identitate a reprezentantului respectiv”, se va modifica și va avea următorul cuprins: “Premiile se vor acorda în conformitate și cu respectarea legislației în vigoare”.

Detaliile legate de organizarea ediţiei din acest an a Festivalului-concurs „Cultură pentru cultură 2016″ au fost stabilite în luna martie a acestui an.

Vezi şi Festivalul-concurs „Cultură pentru cultură” 2016. PREMIILE, juriul, etapele şi condiţii pentru comunităţile locale din Alba

Etapele concursului:

15 mai 2016 Blaj – „Câmpia Libertăţii” – Zona Blaj

22 mai 2016 Negrileasa –„Poiana Narciselor” – Zona Zlatna – Câmpeni

29 mai 2016 Săsciori-Loman – Zona Sebeş- Cugir

12 iunie 2016 Stremţ – Zona Aiud – Ocna Mureş

16 iulie 2016 Avram Iancu – finala concursului

Reamintim că festivalul – concurs are drept scop revitalizarea culturii tradiţionale din mediul rural şi dezvoltarea turismului cultural în zonele istorico-etnografice ale judeţului Alba. Obiectivul principal al proiectului este salvarea şi valorificarea patrimoniului tradiţional imaterial din judeţul Alba şi revigorarea mişcării artistice de amatori din mediul rural, potrivit organizatorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax