|

(P) Unde găsești ROCHII DE MIREASĂ deosebite, la Alba Iulia: Salonul ”Purebride” s-a mutat într-o nouă locație pe Bulevardul Revoluției

purebride-alba-9Cel mai frumos sezon se apropie cu pași grăbiți și nu vorbim despre vară ci despre sezonul iubirii, al nunților. Pentru ca viitoarele mirese să fie tratate ca adevărate prințese și pentru a îndeplini dorințele vestimentare a domnișoarelor care urmează să spună „DA”, salonul Purebride, s-a mutat într-o nouă locație. Noul salon de pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia este mai spațios, mai luminat, plin de modele noi și inedite care să se potrivească oricărei viitoare mireasă. 

Zeci de rochii de mireasă le așteaptă pe tinerele care se pregătesc pentru unul din cele mai importante momente din viața lor, la Purebride.

purebride-alba-5Salonul și-a mutat de curând locația, de pe strada Vasile Goldiș, pe Bulevardul Revoluției 1989, Nr. 2E Alba Iulia, într-un spațiu mai încăpător și mai primitor.

Salonul  vine cu o gamă variată de modele de la cele  tip prințesă, A-line până la modelul sirenă, toate din colecția 2017, sunt puse la dispoziția celor care vor să se simtă cu adevărat speciale.

Pentru că nu mai este mult până vor „bate clopotele de nuntă” vă puteți programa cât mai repede la numărul de telefon: 0740. 021/ 675 sau la adresa de mail:  contact@purebride.ro. Puteți de asemenea să vizualizați online cele mai noi modele din magazin pe www.purebride.ro (P)


 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=559287avatar Publicat de pe 13 aprilie 2017 şi actualizat pe 13 aprilie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, Foto, GALERIE FOTO - VIDEO, MONDEN, Nunta de poveste, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • maya: PSD s-aude?!
  • om: Mult as vrea si eu asta, Iulia!
  • Apocalipsa lui Rika: cat mai mult daca se poate sa ploua cu gheata cat oul de strut ! nu e pacat sa strica tot in...
  • Cris: Pacat ca nu era nimeni la volanul masinii negre sa treaca peste el cat s-a prefacut „victima”. Ar...
  • Mario: Bună ziua. Am și eu o întrebare, dacă am lucrate 9 luni în ultimii 2 ani,am o problema și nu am mai putut sa...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI