Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: ”Primăvara ca o poveste”, ediția a II-a. Concurs județean de creație artistico–plastică cu peste 600 de copii din România

Publicat

mm Concursul județean “Primăvara ca o poveste” organizat de Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 Aiud a reuşit să antreneze şi în acest an peste 200 cadre didactice, precum şi peste 600 de copii de vârstă preşcolară, ce au reunit prin această competiţie artistico-plastică unităţi de învăţământ din 23 de judeţe ale ţării.

Acţiunea derulată a avut ca scop cunoaşterea, dezvoltarea şi stimularea potenţialului artistic şi creativ al copiilor şi s-a concretizat la final printr-o reuşită expoziţie de colaje, picturi sau desene care au ilustrat compoziţii plastice echilibrate, realizate prin tehnici de lucru variate, constituind un prilej pentru fiecare participant de a-şi exprima artistic “povestea” prin prisma anotimpului primăvara.

Vernisajul şi premierea lucrărilor a avut loc în data de 24 martie la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 din municipiul Aiud, ocazie cu care vizitatorii au admirat creaţiile expuse.

nn În derularea acestui eveniment a fost implicat întregul colectiv de cadre didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.2 Aiud, sub atenta coordonare a inspector pentru educaţie timpurie prof. Aurora Vârtei, transmit reprezentanţii Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax