|

Primăria Aiud solicită administrației din Teiuș găsirea unei soluții rapide pentru fluidizarea traficului de pe DN1, între cele două localități

20374586_1364611873655964_4743123090049017652_n

Circulația rutieră între Alba Iulia și Aiud este un adevărat coșmar mai ales pe timp de vară când numărul participanților la trafic crește. Din acest motiv, Primăria municipiului Aiud a transmis Primăriei Orașului Teiuș o adresă prin care semnalează problema și solicită găsirea unei soluții rapide. 

 

Potrivit reprezentanților primăriei Aiud, executivul local  a făcut investițiile necesare fluidizării traficului rutier în centrul municipiului și va amplasa încă un semafor, în zona Brutăriei, pentru fluidizarea traficului greu.

„În urma nenumăratelor sesizări primite de la cetățenii municipiului Aiud, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții Poliției- Serviciul Circulației Rutiere, precum și analizării traficului rutier la nivelul municipiului Aiud, vă supunem atenției următoarele aspecte.

Circulația rutieră pe DN 1, pe direcția Galda de Jos- Teiuș-Decea- Aiud și retur se desfășoară tot mai des, cu o mare dificultate din cauza traficului anevoios, autoturismelor, autoutilitarelor și mijloacelor de transport în comun prin orașul Teiuș.

Această situație afectează desfășurarea fluidă a traficului în municipiul Aiud, existând momente din zile când acesta este complet blocat. Din discuțiile purtate cu Poliția- Serviciul Circulației Rutiere a rezultat faptul că blocajul este cauzat de situația descrisă, existentă la nivelul orașului Teiuș.

Pe această cale, avem rugămintea de a analiza cu celeritate cauza blocajului, precum și de a identifica acele soluții viabile care să ajute la fluidizarea traficului rutier în orașul Teiuș. Considerăm necesar ca aceste soluții să fie luate cât mai curând posibil mai ales având în vedere deschiderea autostrăzii dintre Aiud și Turda, programată în această toamnă” scrie în adresa trimisă Primăriei orașului Teiuș.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=585906avatar Publicat de pe 27 iulie 2017 şi actualizat pe 27 iulie 2017.
Publicat în ACTUALITATE, ADMINISTRATIE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Claudiu Stefan: Buna seara. Mama mea a avut tumora de 6-7 cm la colon care a fost extirpata. Aceasta a generat...
  • AS a SIN: Bataie de joc! Chiar nu realizeaza nimeni ca suntem printre cei care au cea mai scumpa apa din tara? Cat...
  • VOX: Dar: Prețul unic de livrare a apei potabile și tariful unic pentru colectarea apei uzate în județul Alba vor fi...
  • Apocalipsa lui Rika: iara dumitrel de la cja mareste pretul la apa casa mareasca la nevasta sa salarul ? cine lucra...
  • Cetateanul Turmentat: Nu inteleg cum vreti sa comparati Judetul Alba cu judete precum Brasov, Cluj sau Sibiu. Singura...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI