Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Sebeş: Restricţii de circulaţie, în perioada 15-17 septembrie, pentru organizarea evenimentului „Retromobil”

Publicat

Retromobil-Sebes-afis În perioada 15-17 septembrie Sebeșul va găzdui o paradă a automobilelor de epocă, sub denumirea „Retromobil vine în orașul tău!”, iar sâmbătă, începând cu ora 18.00, va avea loc un concert a cărei vedetă este Paula Selling.

Pentru buna desfășurare a manifestărilor care vor fi găzduite în centrul istoric, în zona cuprinsă între Casa de Cultură, incluzând parcarea paralelă cu bulevardul Lucian Blaga, până la Parcul Primăriei, vor fi puse în aplicare câteva măsuri de restricționare a circulației.

Astfel, începând de vineri, 15 septembrie, ora 15.00, până duminică, 17 septembrie, ora 17.00, va fi interzisă circulația rutieră pe bulevardul Lucian Blaga, sector de drum cuprins de la intersecția străzii bulevardul Lucian Blaga cu strada Traian și până la intersecția bulevardului Lucian Blaga cu strada Piața Primăriei, pe sensul unic (de la Centrul Cultural Lucian Blaga până la Farmacia Stanciu).

Pentru a asigura desfășurarea traficului rutier și pentru evitarea unor blocaje pe anumite străzi din apropierea locului de desfășurare al evenimentului, se va restricționarea circulația rutieră și pe străzile ce fac legătura între străzile Mihai Viteazu și Lucian Blaga, respectiv strada 9 Mai și strada Mioriței, pe întreaga perioadă a manifestării.

Organizatorii evenimentului, Primăria Municipiului Sebeș și Centrul Cultural Lucian Blaga Sebes, mulțumesc pentru înțelegere tuturor cetățenilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax