Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Alba Iulia, supărat pe cei care au desenat cuvinte obscene pe zidurile Cetății

Publicat

Primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, a cerut înlăturarea desenelor și mesajelor obscene desenate pe zidurile Cetății Alba Carolina și a spus că ”vom căuta în curând și metode de inculpare”. Acesta a postat pe contul său de facebook un joc de cuvinte cu trimitere chiar la mesajele respective, referindu-se la autorii acestora: ”cei care nu se poticnesc în scrupule”. Mesajele au fost înlăturate, însă responsabilii nu au fost identificați. 

”Ține de bătaia de joc la adresa istoriei. Pentru cei care nu se poticnesc în scrupule, vrem să dovedim că avem și metode de a-i combate pe cei care flatează….mitologia. Iar pentru cei rupți cu totul de morală, vom avea în curând și metode de inculpare. Deocamdată, ideile creatore au fost trimise în uitare, iar zeul a fost lovit de resemnare…pentru că nu mai are. Sunt convins că cel care a comis asta visează să practice ortografia înjurăturilor chiar și pe Colosseumul din Roma. Dincolo de perplexitate, cu toate reținerile semantice, e greu să te abții să nu-ți dorești să se repete istoria. Să nu-l invoci pe Țepeș să-l transforme în ascuțitoare” a scris Mircea Hava pe contul său.

Imediat după postare, mai mulți comentatori au oferit recompense de 1000 și 500 de lei pentru informații legate de autorii desenelor.

Vezi și:

FOTO: Demonstrație de NESIMȚIRE la Alba Iulia. Cuvinte și desene obscene, pe zidurile Cetății

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax