Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Proteste la instituțiile judecătorești din Alba. Personalul și-a oprit activitatea la ora 12.00. Oamenii sunt nemulțumiți de Legea Salarizării

Publicat

tribunal judecatorie Personalul din instituțiile judecătoreşti din Alba  și-a întrerupt activitatea, luni, începând cu ora 12.00 în vederea susţinerii unui PROTEST ca urmare a nemulţumirilor cu privire la dispoziţiile Legii salarizării unitare privitoare la personalul din Justiţie.

„Vă facem cunoscut că în cadrul personalului auxiliar de specialitate şi conex din cadrul instanţelor judecătoreşti şi parchetelor de pe lângă acestea există o nemulţumire profundă faţă de modul de aplicare a dispoziţiilor legale în materia salarizării acestor categorii de personal, aspect ce va conduce, iminent, la declanşarea unor noi forme de protest.

De asemenea, vă informam că vom recurge la toate acţiunile legale în vederea respectării drepturilor acestor categorii, drepturi ce decurg din lege şi care sunt încălcate abuziv. Totodată, va facem cunoscut că suntem în imposibilitatea de a gestiona eventuale forme de protest spontan ce se pot declanşa la nivelul instanţelor judecătoreşti şi parchetelor de pe lângă acestea” au transmis reprezentanții personalului din justiție.

Tot luni a avut loc un protest spontan și la Direcția Sanitar Veterinară Alba, unde în jur de 60 de angajați au stat în fața instituției timp de aproximativ 2 ore.

VEZI: FOTO-VIDEO: PROTEST la Direcția Sanitar Veterinară Alba. Angajații sunt nemulțumiți de Legea salarizării unitare

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. contribuabilu

    luni, 29.05.2017 at 17:03

    este c-ati votat cu shobolanii rosii? este ca v-ati gandit ca ramaneti lipiti de scaune? Amu’ asumati-va consecintele! Si daca uitati pana la urmatoarele alegeri si votati iar’ aiurea tot asa veti pati!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax