Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandalagiii de sâmbătă noaptea, de la „Fat Boy” au tras și o „țeapă” de 600 de lei unui club din Alba Iulia. Au plecat fără să plătească nota

Publicat

DSC_0089 Dacă în Cluj-Napoca se practică furișatul din club fără să se achite nota de plată, și la Alba Iulia se obișnuiește acest „sport”. După ce sâmbătă noaptea au petrecut toată noaptea în Club Stage din Alba Iulia, șase tineri din Orăștie, județul Hunedoara, s-au făcut nevăzuți, fără să plătească consumația. Proprietarul clubului a încercat să dea de tineri într-un mod elegant, fără a face mare zarvă, dar până la urmă a ajuns la concluzia că „evenimentul” trebuie mediatizat. Până în mometul de față, patronul a aflat numele a trei dintre tineri, și anume Mihai Naciu, Horațiu Filipescu și Cătălin Cristea. Tot în aceea noapte, aceștia au fost implicați și într-un scandal, în fața fast food-ului „Fat Boy” din oraș. S-au luat la bătaie cu alți doi tineri din Alba Iulia, în timp ce stăteau la coadă pentru a fi serviţi.

Sâmbătă seara, Club Stage a găzduit cel mai mare show cu muzică hip-hop din Alba Iulia. Una dintre mesele rezervate la eveniment a fost a unui grup de tineri din Orăștie, care după ce au băut și s-au simțit bine, s-au ridicat și au plecat fără să achite nota de plată.

După două zile de la „țeapă”, proprietarul a postat pe pagina de Facebook a clubului, fotografia cu „șmecherașii” care au șters-o fără să plătească și un mesaj prin care îi roagă pe aceștia să ia legătura cât mai repede cu el.

„Rugăm într-un mod insistent pe tinerii din această imagine să ia legătura cât mai urgent cu noi fie printr-un mesaj privat, fie la numărul de telefon”, le-a transmis proprietarul clubului pe pagina de Facebook.

Ulterior, Mihai Naciu, unul dintre tinerii care se afla la masă, l-a contactat pe proprietarul clubului printr-un mesaj telefonic: ”O să revenim mâine cu un telefon și confirmarea plății. Noi am fost implicați într-un scandal în Alba, în noaptea respectivă, cu poliția și alte cele. De aceea cred că am uitat de nota de plată”. Tânărul i-a cerut patronului să șteargă și poza cu ei de pe pagina de Facebook, pentru că „este destul de rușinos”.

Din spusele proprietarului, tinerii au amânat câteva zile achitarea notei de plată pe diferite motive, mai precis că nu au reușit să adune banii pentru că unii dintre ei sunt la muncă.

Totalul notei de plată a fost de 549 de lei, iar tinerii au achitat numai 330 de lei. Asta pentru că din câte spun ei, nu ar mai fi consumat încă o sticlă de băutură, pe lângă ce au comandat inițial, și că le-a fost pusă de ”umplutură”.

În aceea noapte, după ce au părăsit clubul, cei șase tineri au fost implicați și într-un scandal în fața fast food-ului „Fat Boy” din zona Stadion. Doi dintre ei s-au luat la bătaie, cu alți doi tineri din Alba Iulia. Unul dintre scandalagii din Orăștie a ajuns și la spital. Acum cei șase „șmecherași” sunt cercetaţi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și Scandal la un local din Alba Iulia: Şase tineri cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice. Unul dintre ei a ajuns la spital

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. alex

    miercuri, 22.10.2014 at 21:37

    ce bine se simtea grasu ala cu tricou alb, cand a fost vorba sa plateasca a tirato :)) acum e vedeta !

  2. Cristian

    vineri, 24.10.2014 at 11:25

    Si „domnisoarele” ce ziceau? Putin bun simt, ceva???

  3. omu

    vineri, 24.10.2014 at 13:48

    E plin Ardealul de ghertoi si pitipoance din astia/astea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax