Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Bărbat de 33 de ani cu afecţiuni psihice, găsit decedat, într-o fântână de 8 metri din satul Mușca, în Munții Apuseni

Publicat

politia cadavruPompierii din Câmpeni au fost solicitați să intervină vineri, în jurul orei 17.00, în satul Mușca, comuna Lupşa, pentru scoaterea unei corpului neînsufleţit al unei persoane decedate, dintr-o fântână.

UPDATE: Poliţiştii de la postul de poliţie Lupşa au fost chemaţi să intervină la ora 17.02, după ce într-o fântână dintr-o gospodărie din satul Muşca a fost observat corpul unui bărbat.

Bărbatul găsit decedat în fântâna adâncă de aproximativ 8 metri a fost identificat ca fiind A.I.I. (33 de ani), din satul Muşca.

Acesta fusese văzut în sat ultima dată în urmă cu aproximativ două ore.

Bărbatul se afla în evidenţele medicilor, cu afecţiuni psihice.

UPDATE 2:

În data de 26 iunie, ora 17.02, Postul de poliţie Lupşa a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că într-o fântână din comuna Lupşa, a fost observat corpul unui bărbat.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit faptul că în curtea unei case, într-o fântână, se află cadavrul lui A.I., de 33 de ani, din comuna Lupşa, judeţ Alba.

Cadavrul a fost scos la suprafaţă de către pompierii din cadrul Pichetului de Pompieri Câmpeni şi a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

În urma efectuării autopsiei medico legale, medicul legist din cadrul S.J.M.L. Alba, a stabilit cauzele decesului ca fiind: asfixie mecanică prin înec.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax