Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VINERI seara la „Jocuri de putere” pe Realitatea TV: Cum va arăta Uniunea Europeană după BREXIT și ce se schimbă. Impactul asupra României

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Vineri seara, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbateri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

De la ora 21.00, ediţie specială „Jocuri de Putere”. Duplex București-Londra, despre BREXIT și impactul asupra României. De ce e calm Iohannis? Cei mai buni analişti de politică externă şi experţi în economie îţi arată cât costă ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană si cum este influențată România.

Primul impact: lira se prăbuşeşte, măcel pe bursă. 120 mld. de lire pierdute în câteva ore. Urmează FREXIT? Cine şi cum protejează interesele României și de ce spune preşedintele Iohannis că BREXIT nu va afecta negativ România. Cum va arăta UE după BREXIT și ce se schimbă? Ce poate schimba România din condiţiile iniţiale de aderare? Ce interese are România după BREXIT? Ce va spune preşedintele Iohannis la Consiliul European de marţi? BREXIT, şansa redefinirii proiectului european.

Toate nebuloasele românilor după BREXIT, spulberate într-o ediţie incendiară marca „Rareş Bogdan”, emisiunea care anticipat că după data de 23 iunie, lumea nu va mai arăta la fel.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax