Connect with us
Publicitate

BLAJ

Apel umanitar pentru o fetiță de 8 ani din Blaj. Carla are nevoie de ajutor pentru o operație la Viena

Publicat

O fetiță de 8 ani, din Blaj, are nevoie de ajutor pentru o operație cu celule stem care va trebui efectuată la Viena.

Familia micuței a lansat un apel pe Facebook, pentru a strânge 11.000 de euro, bani pe care trebuie să îi plătească clinicii Stem Cell Therapy Austria din Viena, până la finalul acestui an. 

Carla face terapie de mai mulți ani și a mai suferit o operație. Mama acesteia, cere acum ajutor pentru o nouă operație. 

”Îți mulțumesc Doamne, îți mulțumesc ție, om bun, care citești rugămintea mea! În această perioadă plină de magie și bunătate, întoarce-ți ochii către copii, mai ales către cei pentru care flacăra bucuriei rămâne speranța.

Speranța este și în ochii copilului meu, Carla, o luptătoare care-și dorește să se bucure de copilărie, având nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Carla Dorottya are 8 ani și un diagnostic multiplu: sindrom hiperkinetic, crize de afect, anemie severă, tulburări din spectru autist, esofagită eozinofilică.

De mulți ani facem terapii zilnice, iar în iunie anul acesta am fost la un transplant de celule stem în Viena. Doar că eforturile noastre nu se opresc aici.

Pentru a-i oferi Carlei o șansă, este necesar un al doilea transplant. Să știi, om bun, că doar împreună putem realiza acest vis, vis minunat al Carlei.

11.000 de euro trebuie virați către Stem Cell Therapy Austria din Viena, până la finalul acestui an, ca să avem șansa programării la transplant, la începutul anului care vine.

Știm că cerem mult, mai ales că am primit deja mult! Dar, ca mamă, trebuie să fac tot ceea ce îmi stă în putere pentru ca, în momentul când voi veghea asupra ei dintre îngeri, copilul meu să se descurce singur în viață! Și te rog pe tine, om bun, să mă ajuți!

Donațiile pot fi făcute în contul ,,Asociația Copii Cu Nevoi Speciale Blaj”, cont RO23BTRLRONCRT0501199601, CIF 41265285. Îți mulțumesc !

Ana, mama Carlei”

Alba24.ro a verificat cazul înainte de publicare și veridicitatea solicitării.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax