Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

APIA: Doar agricultorii care respectă normele de mediu, sănătate, bunăstarea animalelor şi protecţia plantelor pot primi sprijin financiar

Publicat

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) reamintește fermierilor beneficiari ai formelor de sprijin financiar în cadrul Schemei de Plată Unică pe Suprafață că, începând cu anul 2014, sunt implementate Cerințele legale în materie de gestionare (SMR) 9 – 15. Trebuie respectate normele obligatorii în domeniul mediului, al sănătăţii publice, a animalelor şi plantelor, precum şi al bunăstării animalelor.

,,Începând cu 1 ianuarie 2012, un agricultor care primeşte plăţi în cadrul schemei de plată unică pe suprafaţă în statele membre în cauză trebuie să îndeplinească cerinţele legale în materie de gestionare prevăzute în Anexa II în conformitate cu următorul calendar:

(a) cerinţele prevăzute la Punctul A din Anexa II se aplică începând cu 1 ianuarie 2012;

(b) cerinţele prevăzute la Punctul B din Anexa II se aplică începând cu 1 ianuarie 2014;

(c) cerinţele prevăzute la Punctul C din Anexa II se aplică începând cu 1 ianuarie 2016”, transmit reprezentanţii APIA, într-un comunicat.

Astfel, acordarea formelor de sprijin din cadrul Pilonului I al Politicii Agricole Comune şi a anumitor plăţi din cadrul măsurilor de dezvoltare rurală (Pilonul al II-lea) se face doar către agricultorii care respectă normele obligatorii în domeniul mediului, al sănătăţii publice, a animalelor şi plantelor, precum şi al bunăstării animalelor.

Agricultorii care, prin activitatea lor, depozitează, manipulează şi utilizează produse de protecţie a plantelor trebuie să respecte inclusiv SMR 9 – Introducerea pe piaţă a produselor de protecţie a plantelor, astfel:

– să utilizeze numai produse de protecţie a plantelor omologate de Comisia Naţională de Omologare a Produselor de Protecţie a Plantelor, care se regăsesc în baza de date PEST-EXPERT (detalii, pe site-ul MADR).

– să utilizeze produsele de protecţie a plantelor doar în scopul pentru care acestea au fost omologate şi numai în conformitate cu instrucţiunile de utilizare

– produsele de protecţie a plantelor clasificate ca foarte toxice (T+) şi toxice (T) vor fi utilizate numai de persoanele juridice care deţin autorizaţie pentru utilizarea acestor produse, emisă de unitatea fitosanitară din raza teritorială în care îşi desfăşoară activitatea

– să nu aplice tratamente cu produse de protecţie a plantelor în zonele de protecţie a resurselor de apă, în zonele de protecţie sanitară şi ecologică, precum şi în alte zone protejate stabilite în condiţiile legii

– să respecte condiţiile de depozitare, manipulare şi utilizare a produselor de protecţia plantelor în exploataţiile agricole, aşa cum sunt prevăzute la capitolul VI, pct. 6.3 – 6.6 din Codul de bune practici în fermă, aprobat prin Ordinul MMGA nr. 1234/2006 privind aprobarea Codului de bune practici în fermă

– toţi fermierii trebuie să păstreze o perioadă de cel puţin 3 ani documentele de evidenţă a produselor de protecţie a plantelor utilizate în exploataţie

– fermierul va ţine evidenţa la zi, după efectuarea fiecărui tratament, prin completarea şi ținerea la zi a unui registru/caiet (producătorul agricol numerotează paginile registrului; pe spatele registrului, pe ultima pagină se menţionează câte pagini conţine registrul, purtând semnătura şi ştampila, după caz, fermierului sau a administratorului societăţii).

Nerespectarea de către fermieri a normelor de ecocondiţionalitate conduce la reducerea plăţilor sau excluderea de la plată, la una sau mai multe scheme de sprijin, pentru unul sau mai mulţi ani (conform Regulamentului (CE) nr. 73/2009, cu modificările şi completările ulterioare – Art. 23 şi 24, respectiv Ordinului MADR privind aprobarea sistemului de sancţiuni cu aplicabilitate în anul 2014), cu exceptia cazurilor de forţă majoră sau circumstanţe excepţionale care au împiedicat respectarea acestor norme.

Vezi integral Ghidul fermierului privin ECOconditionalitateaDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.


Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Trafic îngreunat la ieșirea din Alba Iulia, în zona Ambient, după o tamponare în sensul giratoriu

Publicat

Traficul este îngreunat la ieșirea din Alba Iulia, în zona Ambient, potrivit informațiilor primite de la cititorii Alba24, aflați în zonă. 

Două autoturisme s-au ciocnit în sensul giratoriu de la ieșirea din parcarea magazinului. Nu s-au înregistrat victime.

Reprezentanții IPJ Alba au confirmat că traficul se derulează cu dificultate, dar au transmis că va reveni la normal după ce mașinile vor fi mutate în afara carosabilului.

Sursă foto: cititor alba24.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Cotă de reprezentare de 33% atât pentru femei, cât și pentru bărbați, pe listele electorale ale partidelor

Publicat

Senat

Listele de candidaţi propuse de partidele politice vor asigura o reprezentare echilibrată a femeilor şi bărbaţilor în cele două Camere ale Parlamentului.

Cota minimă de reprezentare va fi de 33% din totalul candidaturilor, prevede propunerea legislativă de modificare a Legii 208/2015 privind alegerile legislative, adoptată, luni, în plenul Senatului.

Au fost înregistrate 83 voturi „pentru”, 11 „împotrivă” şi trei abţineri.

„Listele de candidaţi pentru Senat/Camera Deputaţilor, cu excepţia celor care conţin mai puţin de trei candidaţi, trebuie întocmite astfel încât să respecte cota minimă de reprezentare de 33% atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, din totalul candidaturilor propuse.

Înscrierea candidaţilor în listele pentru Senat, respectiv Camera Deputaţilor, se realizează prin alternarea unei persoane de un gen, cu alte două persoane de gen opus, până la epuizarea locurilor de pe listă”, prevede propunerea legislativă iniţiată de un grup de parlamentari PNL, PSD, UDMR şi USR.

Propunerea va fi dezbătută de Camera Deputaţilor, for decizional în acest caz.

sursă: Agerpres

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Vizele pentru SUA ar putea fi eliminate în 2024. Ministrul de Interne, explicații despre cum poate fi scăzută rata de refuz

Publicat

România vrea să își îmbunătățească rata de refuz a vizelor în Statele Unite, care în prezent este de 10%, și își propune ca în doi ani să o reducă la 3%, pentru a putea intra în programul Visa Waiver din 2024.

România are nevoie de o campanie de educare a publicului român care să descurajeze prezentarea unor cereri de viză neconforme, a declarat luni ministrul de Interne, Lucian Bode.

Lucian Bode s-a întors recent dintr-o vizită în Statele Unite, unde a discutat cu șeful Departamentului pentru Securitate Internă al Statelor Unite, Alejandro Mayorkas, și despre eliminarea vizelor pentru SUA.

România îndeplinește toate criteriile de intrare în program, dar are o rată de refuz a vizelor mult prea mare, a spus acesta la Digi24.

În ceea ce privește rata de refuz a vizelor, există și situații care, spune ministrul Lucian Bode, chiar și oficialului american i s-au părut a fi „în neregulă”.

De exemplu, românii care depun cerere de viză, dar apoi, dintr-un motiv sau altul, renunță la continuarea procesării ei, sunt luați în calcul la statistica pentru „vize refuzate”.

De asemenea, și în cazul românilor cu dublă cetățenie lucrurile ar putea fi puse pe un făgaș mai aproape de realitate, potrivit ministrului Bode.

Discuțiile purtate de ministrul de Interne cu oficialul american  au vizat solicitarea ca partenerii americani să pună la dispoziție o analiză detaliată a motivelor de refuz pentru ca să se facă o statistică.

Potrivit ministrului Bode, 10 la sută dintre românii care aplică pentru pentru viză sunt refuzați.

Campanii de informare pentru optimizarea ratei de acceptare a vizelor SUA

„Eu cred că România are obligația să vină să spună – deci, încă o dată, acest dosar este dosarul MAE, este un dosar gestionat de Ministerul Afacerilor Externe, trebuie să spunem foarte clar acest lucru.

Dar eu cred că avem obligația să venim să spunem ca Guvern, spre exemplu, în ansamblu, pentru că este o prioritate a Guvernului României: în următorii 2-3 ani de zile  România își propune să scadă această rată de la 10 la sută, cât este media ultimilor 8 ani, la 3 la sută, cât este obligația.

Cum? Venim cu campanii de educare a publicului român care să descurajeze prezentarea unor cereri de viză neconforme”, spune Lucian Bode.

Ministrul de Interne se  declară încrezător că, în următorii doi-trei ani, România și-ar putea îmbunătăți rata de refuz a vizelor și ar putea fi primită în programul Visa Waiver.

„Ne încadrăm în acest procent de 3 la sută în următorii 2-3 ani de zile și putem să avem certitudinea că, spre exemplu, din 2024 intrăm în această galerie a țărilor – cele 40 astăzi – ai căror cetățeni nu mai au nevoie de viză pentru a intra în Statele Unite.

Acesta este planul. Eu o să-l prezint ministrului afacerilor externe”, a declarat Lucian Bode în interviul pentru Digi24.

Ce este Visa Waiver

Potrivit Ambasadei SUA în România, cetăţenii români nu sunt eligibili pentru programul Visa Waiver, în acest moment.

Pentru cetăţenii care sunt eligibili pentru programul Visa Waiver este obligatorie înregistrarea prin Sistemul Electronic de Autorizare a Călătoriei (ESTA), înainte de a începe călătoria către SUA. Persoanele care nu au obţinut aprobarea prin sistemul ESTA nu vor fi îmbarcate de nicio companie aeriană către SUA.

Cei care doresc să se înregistreze pentru sistemul ESTA, o pot face prin intermediul portalului ESTA.

Începând cu data de 8 septembrie 2010, cetăţenii ţărilor participante la programul Visa Waiver trebuie să achite o taxă de 14$ în momentul completării formularului ESTA.

În majoritatea cazurilor, sistemul ESTA va oferi un răspuns imediat referitor la posibilitatea de a călători în SUA în condiţiile programului Visa Waiver:

 • Cerere aprobată (Authorization Approved) – Călătoria este autorizată.
 • Călătoria neautorizată (Travel Not Autorized) – Trebuie să solicitaţi o viză temporară de la Ambasadă/Consulat înainte de începe călătoria
 • În aşteptare (Authorization Pending) – Trebuie să verificaţi portalul ESTA în decurs de 72 de ore pentru răspunsul final.

Dacă ESTA este aprobată înseamnă că:

 • Este valabilă timp de doi ani sau până la expirarea paşaportului, în cazul în care nu este revocată.
 • Este valabilă pentru călătorii multiple.
 • Nu reprezintă o garanţie a intrării în SUA. ESTA aprobată vă permite să vă îmbarcaţi către SUA în condiţiile programului Visa Waiver. Pentru fiecare caz individual, CBP (Customs and Border Patrol) va decide dacă vă acordă sau nu dreptul de intrare în SUA.

Americanii susțin eliminarea vizelor pentru români

Potrivit unui sondaj realizat la sfârșitul lunii martie, americanii susțin eliminarea vizelor pentru românii care vor să călătorească în SUA pentru cel mult 90 de zile.

53% dintre cetăţenii Statelor Unite şi-ar dori să ne primească la ei în ţară, fără viză.

Doar 21% se opun, în timp ce un sfert din cei intervievaţi n-au o opinie.

Asta arată că americanii au o părere bună despre aliații lor strategici și nu ne văd că pe o sursă de imigrație ilegală, potrivit Pro Tv.

sursa: Digi24.ro, site Ambasada SUA în România,  Pro Tv, sursa foto: pexels.com, rol ilustrativ

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA: 627 de posturi în Alba Iulia, Aiud, Blaj, Sebeș, Cugir și alte localități din județ. Oferta prin AJOFM

Publicat

locuri munca

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 24 mai.

Sunt vacante 627 de posturi în județul Alba, în mai multe domenii.

De asemenea, cei mai mari angajatori din regiune fac angajări. Oferta lor de locuri de muncă poate fi accesată aici:

Se angajează și personal pentru partea tehnică, de teren a lucrărilor la un birou de cadastru din Alba Iulia. Detalii, AICI.

Locuri de muncă / angajări ALBA IULIA: Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – 0258 831 137

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • PERLA ECO CLIN – agent curățenie cladiri și mijloace de transport – 1 – 0258811470
 • GALANO PREST SRL – agent curătenie clădiri și mijloace de transport – 1 – 0745610988
 • EXPERT CLEANING SRL – agent curătenie clădiri si mijloace de transport – 1 – 0268211000
 • GENERALI ROMANIA ASIGURARE REA – agent de asigurare – 2 – 0731600549
 • TMG GUARD SRL – agent de securitate – 2 – 0751124982
 • EUROPA GUARD SRL – agent de securitate – 5 – 0770277521
 • EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA – agent de vânzari – 3 – 0755094265
 • DAIONA C.D. TRANS SRL – agent transporturi – 2 – 0725354777
 • CETATEA APUSENI SA – ajutor bucatar – 2 – 0744605753
 • ELIT SRL – ambalator manual – 3 – 0729399359
 • PROFI ROM FOOD SRL – casier – 2 – 0372568838
 • DACIA SA – casier – 3 – 371107280
 • EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA – colector (recuperator) creante/debite – 1 – 0749925000
 • DAIONA C.D. TRANS SRL – conducător auto transport rutier de mărfuri – 2 – 0725354777
 • AZETS INSIGHT SRL – economist în economie generala – 5 – 0743107880
 • IPEC SA – contabil – 1 – 0258814491
 • WIZARD WEB DESIGN SRL – copywriter publicitate (studii superioare) – 2 – 0761572251
 • SC SATURN SA – curatitor-sablator – 4 – 0258812764
 • WIZARD WEB DESIGN SRL – designer grafica (studii medii) – 1 – 0761572251
 • WIZARD WEB DESIGN SRL – designer pagini web (studii medii) – 1 – 0761572251
 • PRIMEX INVEST SRL – dulgher (exclusiv restaurator) – 1 – 0753128951
 • DOMICA SRL – dulgher (exclusiv restaurator) – 2 – 0745579857
 • GIDO TEST SRL – electrician de întretinere si reparatii – 2 – 0728896366
 • IPEC SA – electrician de întretinere si reparatii – 4 – 0258814491
 • SC SATURN SA – electrician de întretinere si reparatii – 2 – 0258812764
 • SC APULUM SA – electrician în constructii – 2 – 0731489087
 • WIZARD WEB DESIGN SRL – expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene – 1 – 0761572251
 • CETATEA APUSENI SA – femeie de serviciu – 2 – 0744605753
 • DOMICA SRL – fierar betonist – 2 – 0745579857
 • WIZARD WEB DESIGN SRL – formator – 1 – 0761572251
 • SC APULUM SA – frezor universal – 1 – 0258813703
 • SC SATURN SA – frezor universal – 3 – 0258812764
 • AZETS INSIGHT SRL – functionar administrativ – 3 – 0743107880
 • ALBATROS GOLD SRL – gestionar depozit – 1 – 0728014600
 • SC APULUM SA – grafician – 1 – 0258813703
 • HERMES MOBLUX – inginer de cercetare în proiectarea mobilei si produselor finite din lemn – 1 – 0742131242
 • TOP LEADER HUNT S.R.L. – inginer mecanic – 1 – 0767506080
 • IPEC SA – inginer mecanic – 1 – 0258814491
 • SC APULUM SA – inginer mecanic – 1 – 0258813703
 • SATROTEC SRL – inginer productie – 1 – 0358407586
 • MAGIC AGROJET SA – inginer productie – 2 – 0787718245
 • SC APULUM SA – instalator apa, canal – 1 – 0731489087
 • SC APULUM SA – încarcator-descarcator – 15 – 0731489087
 • IPEC SA – laborant chimist – 3 – 0258814491
 • SC APULUM SA – lacatus mecanic – 5 – 0731489087
 • SC SATURN SA – lacatus mecanic de întretinere si reparatii universale – 3 – 0258812764
 • DACIA SA – lucrator comercial – 3 – 0371107280
 • S.C. DOVANIS.R.L. – lucrator comercial – 1 – 0723160320
 • DRAGON R.C. SRL – lucrator comercial – 1 – 0746033394
 • BUFTEA OYL COMPANY SRL – lucrator comercial – 1 – 0740047040
 • PREMIER RESTAURANTS ROMANIA SRL – lucrator comercial – 5 – 0371680247
 • PROFI ROM FOOD SRL – lucrator comercial – 3 – 0372568838
 • PREMIER RESTAURANTS ROMANIA SRL – lucrator comercial – 1 – 0371680247
 • EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA – manager relatii cu clientii bancii/societate de leasing – 1 – 0749925000
 • ELIT SRL – manipulant marfuri – 5 – 0258811470
 • SC APULUM SA – manipulant marfuri – 3 – 0731489087
 • SC AMIGO&INTERCOST SRL – manipulant marfuri – 3 – 0744283993
 • SC SATURN SA – masinist pod rulant – 4 – 0258812764
 • IPEC SA – mecanic utilaj – 4 – 0258814491
 • SC APULUM SA – mecanic utilaj – 1 – 0258813703
 • SC SATURN SA – modelier lemn – 4 – 0258812764
 • SC SATURN SA – muncitor necalificat în metalurgie – 5 – 0258812764
 • PREFERA FOODS SA – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 4 – 0258806690
 • S.C. PATIPAN GRUP SRL – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 1 – 0745891837
 • TOP LEADER HUNT S.R.L. – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 3 – 0767506080
 • SATROTEC SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 5 – 0358407586
 • YUKAMOB STYLE – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 1 – 0742131242
 • DANROM CONSTRUCT SRL – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 2 – 0722943901
 • NOVOCASA CONSTRUCT – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 1 – 025881470
 • BEST INSTAL PROFI S.R.L. – muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii – 1 – 0755641251
 • PRIMEX INVEST SRL – muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii – 2 – 0753128951
 • MUNCITORI ISTEȚI S.R.L. – muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii – 1 – 0755641251
 • DOMICA SRL – muncitor necalificat la spargerea si taierea materialelor de constructii – 2 – 0745579857
 • PREFERA FOODS SA – operator la roboti industriali – 3 – 0258806690
 • SC APULUM SA – preparator mase ceramice – 1 – 0258813703
 • SC APULUM SA – rectificator universal – 1 – 0258813703
 • S C ARTERIMPEX S R L – sofer de autoturisme si camionete – 1 – 0266364046
 • SC AMIGO&INTERCOST SRL – sofer de autoturisme si camionete – 3 – 0744283993
 • APULUM CAR WASH SRL – spalator vehicule – 2 – 0756884094
 • SATROTEC SRL – specialist în recrutare – 1 – 0358407586
 • WIZARD WEB DESIGN SRL – specialist marketing – 1 – 0761572251
 • IPEC SA – specialist resurse umane – 1 – 0258814491
 • SC APULUM SA – stivuitorist – 1 – 0258813703
 • TOP LEADER HUNT S.R.L. – strungar universal – 1 – 0767506080
 • AREAL FLORA CONSTRUCT – sudor – 1 – 0742131242
 • SC APULUM SA – sudor – 1 – 0258813703
 • TOP LEADER HUNT S.R.L. – sudor – 1 – 0767506080
 • SC SATURN SA – sudor manual cu arc electric – 2 – 0258812764
 • OVI STAR FOREST SRL – tâmplar universal – 5 – 0761613812
 • SATROTEC SRL – tehnician electromecanic – 1 – 0358407586
 • TOP LEADER HUNT S.R.L. – tehnician mentenanta electromecanica – automatica echipamente industriale – 1 – 0767506080
 • SC SATURN SA – turnator formator – 7 – 0258812764
 • PROFI ROM FOOD SRL – vânzator – 2 – 0372568838
 • DOMICA SRL – zidar pietrar – 2 – 0745579857
 • PRIMEX INVEST SRL – zidar pietrar – 2 – 0753128951
 • DANROM CONSTRUCT SRL – zidar rosar-tencuitor – 2 – 0722943901
 • PRIMEX INVEST SRL – zugrav – 2 – 0753128951

Locuri de muncă / angajări AIUD: AJOFM Alba – Punct de lucru Aiud – 0725 225 882

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • MC PROTECT SRL – agent de securitate – 2 – 0746074524
 • LA CITADELLE GROUPE S.R.L. – ajutor bucatar – 1 – 0725225882
 • LA CITADELLE GROUPE S.R.L. – barman – 1 – 0725225882
 • LA CITADELLE GROUPE S.R.L. – bucatar – 1 – 0725225882
 • SC TRANSEURO SRL – lucrator comercial – 5 – 0258844022
 • LA CITADELLE GROUPE S.R.L. – ospatar (chelner) – 3 – 0725225882
 • SC HIDROCONSTRUCTIA SA – sapator manual – 20 – 0752269363
 • S.C.REFRESH GAZOIL SRL – vânzator – 1 – 0743687787

Locuri de muncă / angajări BLAJ

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • S.C.D.V.V – asistent de cercetare în horticultura – 1 – 0258711623
 • GICU TRANS SRL – conducator auto transport rutier de persoane – 2 – 0786191651
 • I.A.M.U. SA – frezor universal – 5 – 0258711907
 • S.C.D.V.V – inginer de cercetare în tehnologia prelucrarii produselor agricole – 1 – 0258711623
 • I.A.M.U. SA – lacatus mecanic – 5 – 0258711907
 • PROVIDENT FINANCIAL ROMANIA – manager – 1 – 0725225883
 • I.A.M.U. SA – masinist la masini speciale de aschiere – 5 – 0258711907
 • I.A.M.U. SA – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 5 – 0258711907
 • I.A.M.U. SA – strungar universal – 5 – 0258711907

Locuri de muncă / angajări SEBEȘ

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • GENERALI ROMANIA ASIGURARE REA – agent de asigurare – 2 – 0731600549
 • EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA – agent de vânzari – 3 – 0755094265
 • EUREST ROM – ajutor bucatar – 1 – 0754234858
 • A.G.R. PELLETTERIE SEBEŞ SRL – asamblator-montator articole marochinarie – 5 – 0258730470
 • EASY ASSET MANAGEMENT IFN SA – colector (recuperator) creante/debite – 1 – 0755094265
 • SFERA BAGS S.R.L. – confectioner articole din piele si înlocuitori – 2 – 0731357225
 • DONNA CONFEZIONI S.R.L. – confectioner-asamblor articole din textile – 3 – 0759011561
 • SFERA BAGS S.R.L. – cusator articole marochinarie – 2 – 0731357225
 • MAX PLUS SRL – dispecer – 1 – 0741776655
 • HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – lacatus mecanic – 1 – 0722100970
 • AGRESIONE SRL – lucrator comercial – 2 – 0722253375
 • HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – macaragiu – 1 – 0722100970
 • TABITA TOUR SRL – manipulant marfuri – 2 – 0746018113
 • ALPIN 57 LUX S.A. – manipulant marfuri – 5 – 0258730203
 • A.G.R. PELLETTERIE SEBEŞ SRL – marochiner-confectioner marochinarie, dupa comanda – 5 – 0258730470
 • SFERA BAGS S.R.L. – marochiner-confectioner marochinarie, dupa comanda – 2 – 0731357225
 • HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – mecanic auto – 1 – 0722100970
 • SFERA BAGS S.R.L. – muncitor necalificat în industria confectiilor – 2 – 0731357225
 • A.G.R. PELLETTERIE SEBEŞ SRL – muncitor necalificat în industria confectiilor – 5 – 0258730470
 • HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 25 – 0722100970
 • MONOLIT JUNIOR CONSTRUCT & FOREST SRL – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 30 – 0742057321
 • LINCOLN PLUS SRL – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 21 – 0725225885
 • DINAMIC PARTENER S.R.L. – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 1 – 0784272544
 • TOP LEADER HUNT S.R.L. – operator la masini-unelte cu comanda numerica – 5 – 0767506080
 • AGRESIONE SRL – ospatar (chelner) – 1 – 0722253375
 • HS TIMBER PRODUCTIONS S.R.L. – stivuitorist – 3 – 0722100970
 • TOP LEADER HUNT S.R.L. – strungar universal – 3 – 0767506080
 • ALBANI FOREX SRL – tapiter – 10 – 0744693292
 • AGRESIONE SRL – vânzator – 2 – 0722253375

Locuri de muncă / angajări Abrud

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • S.C.VIDAC GRUP SRL – conducător auto transport rutier de mărfuri – 2 – 0744420521
 • S.C. TOTAL EXPRES LOGISTIC – lucrator gestionar – 1 – 0725225884
 • S.C.VIDAC GRUP SRL – mecanic auto – 1 – 0744420521

Locuri de muncă / angajări Baia de Arieș

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • S.C. CEZIANA STAR S.R.L. – conducător auto transport rutier de mărfuri – 1 – 0726339385
 • ARIESUL PRODIMEX SRL – confectioner-asamblor articole din textile – 10 – 0748115732
 • SATMARI SIMONA SRL – lucrator comercial – 1 – 0753419430

Locuri de muncă / angajări Câmpeni

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • RIVALY C.H. SRL – bucatar – 1 – 0725225884
 • RIVALY C.H. SRL – îngrijitor cladiri – 1 – 0725225884
 • SC MULTICOM SRL – muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide – 3 – 0744613110
 • RIVALY C.H. SRL – ospatar (chelner) – 1 – 0725225884
 • MONTANA CÂMPENI SRL – tâmplar universal – 10 – 0725225884

Locuri de muncă / angajări Cugir

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • EUREST ROM – ajutor bucatar – 1 – 0754234858
 • EUREST ROM – bucatar specialist/vegetarian/dietetician – 1 – 0754234858
 • CNC & MACHINING SERVICES – consilier juridic – 1 – 0774463363
 • TECNO PLAST CUGIR SRL – controlor calitate – 5 – 0786180608
 • TECNO PLAST CUGIR SRL – magaziner – 3 – 0786180608
 • TECNO PLAST CUGIR SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 25 – 0786180608
 • TECNO PLAST CUGIR SRL – reglor la masini de prelucrare mase plastice – 4 – 0786180608

Locuri de muncă / angajări Ocna Mureș

Angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

 • ANCA LIDER SRL – ucenic – femeie de serviciu – 8 – 0745623381
 • BOWLING PARC SRL – ucenic – ajutor bucătar – 7 – 0744958335

Locuri de muncă / angajări în alte localități din județ

Localitate – angajator – post vacant – nr. locuri – telefon mobil

ARIEŞENI – S.C. MIDEEA PLUS SRL – lucrator comercial – 1 – 0752547066

CĂRPINIŞ – FERMA IDASOR SRL – muncitor necalificat în agricultura – 1 – 0725225884

 • DRÂMBAR – PEMA ELECTROTEHNIC SRL – confectioner cablaje auto – 5 – 0746285284
 • DRÂMBAR – TRANSILVANIA NUTS SRL – femeie de serviciu – 1 – 0790229953
 • DRÂMBAR – TRANSILVANIA NUTS SRL – manipulant marfuri – 2 – 0722276332
 • DRÂMBAR – PEMA ELECTROTEHNIC SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 10 – 0746285284

GALDA DE JOS – ACSA SA – inginer instalatii pentru constructii – 2 – 0258811470

GÂRBOVA DE JOS – CODEMIRA FAIN S.R.L. – operator la fabricarea produselor congelate de patiserie si panificatie – 1 – 0748803012

HOREA – EXPERT FINISAJE LEMN SRL – manipulant marfuri – 2 – 0768450909

IGHIU – SC TRANSEURO SRL – încarcator-descarcator – 9 – 0258844022

 • OIEJDEA – S.C. TRANSAVIA S.A. – electrician de întretinere si reparatii – 5 – 0755050202
 • OIEJDEA – S.C. TRANSAVIA S.A. – lacatus mecanic de întretinere si reparatii universale – 5 – 0755050202
 • OIEJDEA – S.C. TRANSAVIA S.A. – muncitor necalificat în agricultura – 10 – 0755050202

 

 • PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – electrician de întretinere si reparatii – 2 – 0747028149
 • PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – inginer automatist – 1 – 0757045021
 • PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – operator la roboti industriali – 5 – 0747028149
 • PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – stivuitorist – 2 – 0757045021
 • PETREŞTI – PEHART TEC GRUP S.A. – strungar universal – 1 – 0757045021

 

 • RĂHĂU – CASA M SRL – ajutor bucatar – 3 – 0744783150
 • RĂHĂU – CASA M SRL – barman – 1 – 0744783150
 • RĂHĂU – CASA M SRL – bucatar – 3 – 0744783150
 • RĂHĂU – CASA M SRL – instructor (monitor) schi/calarie/golf/tenis/înot/sporturi extreme – 1 – 0744783150
 • RĂHĂU – CASA M SRL – îngrijitor pomi – 1 – 0744783150
 • RĂHĂU – RAPEL SRL – maistru în industriile textila, pielarie – 1 – 0744393975
 • RĂHĂU – RAPEL SRL – marochiner-confectioner marochinarie, dupa comanda – 10 – 0258732788
 • RĂHĂU – CASA M SRL – menajera – 1 – 0744783150
 • RĂHĂU – RAPEL SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 13 – 0258732788

SĂLCIUA – S.C. ARMEANU S.R.L. – conducator activitate de transport rutier – 1 – 0725225884

 • ŞIBOT – EXPERT FINISAJE LEMN SRL – femeie de serviciu – 1 – 0768450909
 • ŞIBOT – EXPERT FINISAJE LEMN SRL – manipulant marfuri – 1 – 0768450909

SOHODOL – S.C. TELEFONIE MOBILA SRL – conducător auto transport rutier de mărfuri – 1 – 0746022713

VINEREA – SEDIROM INTERNATIONAL SRL – muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor – 2 – 0788456950

 • VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – dulgher (exclusiv restaurator) – 1 – 0737991771
 • VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – fierar betonist – 1 – 0737991771
 • VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – inginer mecanic – 1 – 0737991771
 • VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – lacatus mecanic – 1 – 0737991771
 • VINŢU DE JOS – POMPONIO S.R.L. – muncitor necalificat la demolarea cladirilor, captuseli zidarie, placi mozaic, faianta, gresie, parchet – 1 – 0737991771

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Statistici T5

Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax