Contacteaza-ne si pe
Publicitate

BLAJ

Bosch Blaj, oportunităţi de dezvoltare profesională. Ciprian Arsene: ”Dintotdeauna am fost un om căruia i-au plăcut provocările”

Publicat


Ciprian Arsene (Coordonator Departament Logistică – Transporturi Bosch Blaj): ”Dintotdeauna am fost un om căruia i-au plăcut provocările şi proiectele noi”

Recent, fabrica Bosch Automotive din Blaj şi-a relocat depozitul într-un nou centru logistic cu o suprafaţă de peste 20.000 de metri pătraţi. Zilnic, din fabrica din Blaj sunt transportate peste 200 000  de piese. Departamentul de Logistică-Transporturi joacă un rol primordial în acest proces.

Ciprian coordonează activitatea de Transporturi în Blaj. Înainte să intre în Bosch a făcut vânzări, așa că interacțiunea umană rămâne o necesitate:

Îmi place să discut cu omul față în față, să știu care e problema lui. Când eram vreo 1200 în fabrică, mai că îi știam pe toți.

În cei 7 ani în Bosch a fost implicat în mai multe proiecte, iar pe parcursul timpului și-a adus contribuția în mai multe arii, iar în prezent coordonează activitatea de Logistică-Transporturi pentru fabrica din Blaj.

“Mă consider un om norocos. Am văzut din interior cum crește organizația și m-am lovit de tot felul de situații, care m-au ajutat să cresc. Am trecut prin multe experienţe mai mult decât constructive: fie că vorbim de dublarea numărului de piese exportate în fiecare an sau de realizarea Centrului Logistic Bosch din Blaj.

Timp de 3 ani am lucrat în logistică livrări. Îmi amintesc şi acum anul în care ne-am propus să exportăm 8 milioane de senzori. O vedeam ca pe o mare provocare pentru întreaga echipă. În următorul an am exportat 16 milioane de senzori şi am lucrat intens la optimizarea procesului de transport, iar în al treilea an, când am ajuns la 32 milioane de senzori exportaţi, ne-am gândit ‘ce fain ar fi să avem un depozit’ şi iată că acum îl avem”.

În fiecare zi, din Blaj pleacă în întreaga lume peste 200 000 de piese. În cele 3 unităţi de producţie din Blaj se produc componente de tehnică liniară, piese pentru industria hidraulică şi componente pentru industria auto: senzori de viteză a roţilor, senzori de turaţie a arborelui cotit, senzori şi componente electronice pentru grupul motopropulsor. Cu o suprafaţă de peste 20 000 de metri pătraţi, noul centru logistic are un rol primordial în susţinerea ritmului de creştere a activităţilor fabricii din Blaj.

„Acum 7 ani, la interviul final de angajare, am spus un lucru pe care îl consider valid şi acum: Bosch este un brand mondial şi când îl vezi că este aici, atât de aproape de tine, îţi doreşti să lucrezi în companie. Mai mult decât atât, eram într-un moment în viaţă în care aveam nevoie de un loc de muncă stabil, dar dinamic. Le-am regăsit pe ambele aici. Sunt două lucruri care diferenţiază Bosch de alţi angajatori:

  • Programul flexibil. Pentru mine e important să îmi duc în fiecare dimineaţă copilul la grădiniţă, iar programul îmi permite acest lucru.
  • Programele de dezvoltare personală. Am avut acces la sesiuni de formare precum managementul conflictelor, gestionarea timpului, iar ulterior am aplicat lucrurile învăţate acolo”.

După un schimb de experienţă de 6 luni în Germania, Ciprian a venit cu o misiune clară: ”… în România este locul meu, unde pot să fac o schimbare. Omul sfinţeşte locul”.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

VIDEO ȘTIREA TA: Mizerie în loc de apă potabilă, la robinetele unor locuitori din Alba Iulia. ”Unde sunteți autorităților?”

Publicat

Apă murdară la robinetele albaiulienilor. Un cititor Alba24 a transmis un video înregistrat sâmbătă, în care se observă că pe țeava pe care ar trebui să curgă apă potabilă, curată și bună de băut, așa cum este taxată de operator, curge un fel de mâl maro.  ”Vi se pare normal să plătim o astfel de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat necunoscut, găsit mort în apropierea bisericii din cartierul Tolstoi din Alba Iulia. Se întorcea de la cumpărături

Publicat

Un bărbat a fost găsit mort, sâmbătă în jurl orei 10.00, în zona Bisericii Ortodoxe din cartierul Tolstoi din Alba Iulia, a anunțat un cititor Alba24. Acesta fusese cu bicicleta la cumpărături, după obiectele pe care le avea în bagaje. Nu avea însă acte asupra lui, astfel încât nu se știe cine este. Un echipaj […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Recomandări pentru prevenirea infectării cu malware la accesarea atașamentelor sub forma unei facturi

Publicat

Primiți un email cu o notificare de plată din partea unui furnizor, a unei companii cu care colaborați, sau poate chiar să impersoneze o altă adresă de email din instituție (de obicei adresa șefului instituției). Acestui email îi este atașat un fișier malițios, sub forma unei facturi, care, odată accesat vă poate infecta calculatorul cu […]

Citește mai departe
Publicitate

EDUCAȚIE

Marcela Dărămuș și-a anunțat DEMISIA de la Inspectoratul Școlar Alba, în fața colegilor. De când pleacă șefa instituției

Publicat

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Alba, Marcela Dărămuș și-a anunțat demisia începând de la 1 ianuarie 2020. Declarația a fost făcută în cadrul unei ședințe care a avut loc la sediul instituției, în fața unor colegi. Aceasta avea mandat până în aprilie 2020.  Schimbarea din funcție a Marcelei Dărămuș a fost vehiculată imediat după preluarea conducerii […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate