Contacteaza-ne si pe
Publicitate

BLAJ

Bosch Blaj, oportunităţi de dezvoltare profesională. Ciprian Arsene: ”Dintotdeauna am fost un om căruia i-au plăcut provocările”

Publicat


Ciprian Arsene (Coordonator Departament Logistică – Transporturi Bosch Blaj): ”Dintotdeauna am fost un om căruia i-au plăcut provocările şi proiectele noi”

Recent, fabrica Bosch Automotive din Blaj şi-a relocat depozitul într-un nou centru logistic cu o suprafaţă de peste 20.000 de metri pătraţi. Zilnic, din fabrica din Blaj sunt transportate peste 200 000  de piese. Departamentul de Logistică-Transporturi joacă un rol primordial în acest proces.

Ciprian coordonează activitatea de Transporturi în Blaj. Înainte să intre în Bosch a făcut vânzări, așa că interacțiunea umană rămâne o necesitate:

Îmi place să discut cu omul față în față, să știu care e problema lui. Când eram vreo 1200 în fabrică, mai că îi știam pe toți.

În cei 7 ani în Bosch a fost implicat în mai multe proiecte, iar pe parcursul timpului și-a adus contribuția în mai multe arii, iar în prezent coordonează activitatea de Logistică-Transporturi pentru fabrica din Blaj.

“Mă consider un om norocos. Am văzut din interior cum crește organizația și m-am lovit de tot felul de situații, care m-au ajutat să cresc. Am trecut prin multe experienţe mai mult decât constructive: fie că vorbim de dublarea numărului de piese exportate în fiecare an sau de realizarea Centrului Logistic Bosch din Blaj.

Timp de 3 ani am lucrat în logistică livrări. Îmi amintesc şi acum anul în care ne-am propus să exportăm 8 milioane de senzori. O vedeam ca pe o mare provocare pentru întreaga echipă. În următorul an am exportat 16 milioane de senzori şi am lucrat intens la optimizarea procesului de transport, iar în al treilea an, când am ajuns la 32 milioane de senzori exportaţi, ne-am gândit ‘ce fain ar fi să avem un depozit’ şi iată că acum îl avem”.

În fiecare zi, din Blaj pleacă în întreaga lume peste 200 000 de piese. În cele 3 unităţi de producţie din Blaj se produc componente de tehnică liniară, piese pentru industria hidraulică şi componente pentru industria auto: senzori de viteză a roţilor, senzori de turaţie a arborelui cotit, senzori şi componente electronice pentru grupul motopropulsor. Cu o suprafaţă de peste 20 000 de metri pătraţi, noul centru logistic are un rol primordial în susţinerea ritmului de creştere a activităţilor fabricii din Blaj.

„Acum 7 ani, la interviul final de angajare, am spus un lucru pe care îl consider valid şi acum: Bosch este un brand mondial şi când îl vezi că este aici, atât de aproape de tine, îţi doreşti să lucrezi în companie. Mai mult decât atât, eram într-un moment în viaţă în care aveam nevoie de un loc de muncă stabil, dar dinamic. Le-am regăsit pe ambele aici. Sunt două lucruri care diferenţiază Bosch de alţi angajatori:

  • Programul flexibil. Pentru mine e important să îmi duc în fiecare dimineaţă copilul la grădiniţă, iar programul îmi permite acest lucru.
  • Programele de dezvoltare personală. Am avut acces la sesiuni de formare precum managementul conflictelor, gestionarea timpului, iar ulterior am aplicat lucrurile învăţate acolo”.

După un schimb de experienţă de 6 luni în Germania, Ciprian a venit cu o misiune clară: ”… în România este locul meu, unde pot să fac o schimbare. Omul sfinţeşte locul”.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

STUDIU: Parcul auto din România a crescut la peste 8,2 milioane vehicule în 2018. Infrastructura rutieră nu ţine pasul

Publicat

Parcul auto din România a crescut la peste 8,2 milioane vehicule în 2018 însă infrastructura rutieră nu ţine pasul, se arată în cel mai recent studiu PwC Digital Auto Report. Consultanţii companiei atrag atenţia, de asemenea, şi asupra faptului că municipiul Bucureşti se află de mai mulţi ani în topul celor mai congestionate oraşe din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Oraşul Ocna Mureş, cuprins de febra şahului. Peste 150 de participanţi la primul turneu din judeţul Alba al anului 2020

Publicat

Oraşul Ocna Mureş tinde să devină al doilea pol de dezvoltare a şahului în judeţul Alba după municipiul Alba Iulia. Deşi nu există o tradiţie şahistă indelungată în Ocna Mureş, febra şahului pare să fi cuprins oraşul sării în ultimii ani, zeci de copii ocnamureşeni fiind atraşi de jocul regilor. Acest lucru s-a putut observa […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cazul bărbatului de 38 de ani care a murit la spitalul din Alba Iulia. De la triajul UPU la deces, în mai putin de două ore

Publicat

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia au prezentat sâmbătă filmul evenimentelor în urma cărora un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața, la scurt timp după ce s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe cu gâtul umflat. Medicii spun că protocolul și procedurile au fost respectate, iar timpii consemnați în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Dotări de ultimă generaţie pentru endoscopie digestivă, la Spitalul din Blaj. Investiții de peste 500.000 de lei

Publicat

Spitalul Municipal din Blaj vrea să achiziționeze două truse de videoendoscopie digestivă cu accesorii, pentru secția de Medicină Internă.  Conducearea unității a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind achiziția a maxim două truse de videoendoscopie digestivă cu accesorii. Valoarea totală estimată este între 252.100 și 504.200 de lei. Spitalul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate