Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CLASA PREGĂTITOARE: În luna mai, învăţătorii întocmesc şi prezintă părinţilor raportul de evaluare a elevilor. Competenţele urmărite


Publicat

clasa pregatitoare

clasa pregatitoareÎn luna mai, în urma observării si evaluării elevilor din clasa pregătitoare pe tot parcursul anului şcolar, fiecare cadru didactic întocmeşte un raport de evaluare în vederea pregătirii copiilor pentru a răspunde solicitărilor de tip şcolar. Evaluarea acestora este prezentată şi părinţilor, individual, pentru a-i implica în procesul şcolar.

Raportul este realizat în urma consultării şi în colaborare, după caz, cu profesorul psihopedagog, profesorul psiholog şcolar, profesorul logoped, consilierul şcolar, medicul şcolar, alţi profesori ai clasei, părinţii / reprezentanţii legali.

Ministrul Educaţiei a aprobat, prin ordin emis la 8 aprilie 2015 şi publicat în Monitorul Oficial din 15 aprilie, Metodologia de întocmire, completare si valorificare a raportului de evaluare la finalul clasei pregătitoare.

(P)  Haine sport copii – adidasi, tricouri, teniși, accesorii. Online pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii de la branduri Nike, Adidas, Umbro, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Raportul de evaluare la finalul clasei pregătitoare se completează în luna mai pentru toţi elevii din clasele pregătitoare din cadrul unităţilor de învăţământ de stat sau particular. Se întocmeşte pentru orientarea si optimizarea procesului educativ, în vederea pregătirii elevilor pentru a răspunde solicitărilor de tip şcolar. Este un document-tip, în care se consemnează nivelul realizării competenţelor generale, respectiv a competenţelor specifice asociate fiecărei discipline.

Evaluarea are ca scop identificarea competenţelor specifice dobândite de elevii aflaţi la finalul clasei pregătitoare, prevăzute în programele școlare în vigoare pentru clasa pregătitoare.

Citește și BACALAUREAT 2015. CALENDARUL şi modele de SUBIECTE actualizate de Ministerul Educaţiei. Înscrierile încep în 25 mai

Structura Raportului de evaluare:

Date de identificare ale elevului

Discipline:

Comunicare în limba română

Comunicare în limba modernă 1

Matematică şi explorarea mediului

Religie

Arte vizuale şi abilităţi practice

Muzică şi mişcare

Educaţie fizică, respectiv Dezvoltare personală.

Competenţele generale, precum și competenţele specifice asociate fiecărei discipline, prevăzute în programele școlare în vigoare pentru clasa pregătitoare, în dreptul cărora cadrul didactic responsabil consemnează, în baza documentelor-suport, nivelul achiziţiei: ,,realizată” sau ,,în curs de realizare”, după caz

Aprecieri si recomandări.

La Comunicare în limba română, cadrul didactic urmăreşte evaluarea copilului în funcţie de:

receptarea de mesaje orale în contexte de comunicare cunoscute (identificarea semnificaţiei unui mesaj scurt, pe teme familiare, rostit clar şi rar; identificarea unor informaţii variate dintr-un mesaj scurt, rostit clar şi rar; identificarea sunetului iniţial şi/ sau final dintr-un cuvânt, a silabelor şi a cuvintelor din propoziţii rostite clar şi rar, exprimarea interesului pentru receptarea de mesaje orale, în contexte de comunicare cunoscute)

exprimarea de mesaje orale în diverse situaţii de comunicare (pronunţarea clară a sunetelor şi a cuvintelor în enunţuri simple, transmiterea unor informaţii referitoare la sine şi la universul apropiat, prin mesaje scurte, participarea cu interes la dialoguri scurte, în situaţii de comunicare uzuală, exprimarea propriilor idei în contexte cunoscute, manifestând interes pentru comunicare)

receptarea unei varietăţi de mesaje scrise, în contexte de comunicare cunoscute (recunoasterea unor cuvinte uzuale, din universul apropiat, scrise cu litere mari şi mici de tipar, identificarea semnificaţiei unei/ unor imagini care prezintă întâmplări, fenomene, evenimente familiare; identificarea semnificaţiei unor simboluri care transmit mesaje de necesitate imediată, din universul familiar; exprimarea în cuvinte proprii a mesajelor redate pe suport vizual sau auditiv, manifestând interes pentru lucrul cu cartea).

redactarea de mesaje în diverse situaţii de comunicare (trasarea elementelor grafice si a contururilor literelor, folosind resurse variate; redactarea unor mesaje simple, în contexte uzuale de comunicare; exprimarea unor idei, trăiri personale şi informaţii prin intermediul limbajelor neconvenţionale)

La Matematică şi explorarea mediului

utilizarea numerelor în calcule elementare (recunoaşterea şi scrierea numerelor în concentrul 0-31; compararea numerelor în concentrul 0-31; ordonarea numerelor în concentrul 0-31, folosind poziţionarea pe axa numerelor; efectuarea de adunări si scăderi în concentrul 0-31, prin adăugarea /extragerea a 1-5; elemente dintr-o mulţime dată; efectuarea de adunări repetate/ scăderi repetate prin numărare si reprezentări obiectuale în concentrul 0-31; utilizarea unor denumiri si simboluri matematice (sumă, total, diferenţă, =, +. -) în rezolvarea şi/sau compunerea de probleme)

evidenţierea caracteristicilor geometrice ale unor obiecte localizate în spaţiul înconjurător (orientarea şi mişcarea în spaţiu în raport cu repere/direcţii precizate, folosind sintagme de tipul: în, pe, deasupra, dedesubt, lângă, în faţa, în spatele, sus, jos, stânga, dreapta, orizontal, vertical, oblic; identificarea unor forme geometrice plane – pătrat, triunghi, dreptunghi, cerc – şi a unor corpuri geometrice – cub, cuboid, sferă – în obiecte manipulate de copii si în mediul înconjurător)

identificarea unor fenomene/ relaţii/ regularităţi /structuri din mediul apropiat (descrierea unor fenomene/procese/ structuri repetitive simple din mediul apropiat, în scopul identificării unor regularităţi; manifestarea grijii pentru comportarea corectă în relaţie cu mediul familiar)

generarea unor explicaţii simple prin folosirea unor elemente de logică (formularea unor observaţii asupra mediului apropiat folosind limbajul comun, reprezentări prin desene si operatorii logici „si”, „nu”; identificarea relaţiilor de tipul „dacă… atunci<” între două evenimente succesive)

rezolvarea de probleme pornind de la sortarea şi reprezentarea unor date (sortarea/clasificarea unor obiecte/ materiale etc., pe baza unui criteriu dat; rezolvarea de probleme în care intervin operaţii de adunare sau scădere cu 1-5; unităţi în concentrul 0-31, cu ajutorul obiectelor)

– utilizarea unor etaloane convenţionale pentru măsurări şi estimări (utilizarea unor măsuri neconvenţionale pentru determinarea şi compararea lungimilor; utilizarea unor unită_i de măsură pentru determinarea/ estimarea duratelor unor evenimente familiare; realizarea unor schimburi echivalente valoric folosind reprezentări neconvenţionale în probleme-joc simple de tip venituri-cheltuieli, cu numere din concentrul 0-31)

Vezi Modelul de raport de evaluare cu toate informaţiile despre evaluarea copilului: Raport_de_evaluare_clasa_pregatitoare_2014_2015

Pentru elevii care învaţă în școlile și secţiile cu predare în limbile minorităţilor naţionale, se completează, suplimentar, și Anexa la Raportul de evaluare, care cuprinde următoarele discipline: Comunicare în limba română, Comunicare în limba maternă, respectiv Muzică şi mişcare.

Vezi Anexa_Raport_de_evaluare_minoritati_nationale_2014_2015

Completarea Raportului de evaluare se realizează la finalul clasei pregătitoare, în luna mai a anului școlar în curs, în urma observării si evaluării elevilor, desfăşurate de către fiecare cadru didactic pe tot parcursul anului şcolar.

Completarea Raportului de evaluare se realizează de către profesorul pentru învăţământ primar / institutorul / învăţătorul care predă la clasa respectivă, în urma consultării şi în colaborare, după caz, cu profesorul psihopedagog, profesorul psiholog şcolar, profesorul logoped, consilierul şcolar, medicul şcolar, alţi profesori ai clasei, părinţii / reprezentanţii legali.

Profesorul pentru învăţământ primar / institutorul / învăţătorul care predă la clasa respectivă prezintă părinţilor / reprezentanţilor legali ai elevilor clasei pregătitoare, în mod individual, conţinutul raportului de evaluare, până la încheierea anului şcolar, cu scopul de a-i implica pe acestia în activitatea educativă, prin prezentarea rezultatelor pozitive ale activităţii elevilor, respectiv a rezultatelor care urmează să fie ameliorate.

O copie a raportului de evaluare este înmânată părinţilor / reprezentanţilor legali ai copilului.

Raportul de evaluare face parte integrantă din portofoliul educaţional al elevului.

În cazul în care, la încheierea clasei pregătitoare, elevul se transferă într-o altă unitate de învăţământ, părintele/reprezentantul legal al elevului primeste o copie a raportului, care va purta ştampila ,,conform cu originalul”, precum şi semnătura directorului unităţii de învăţământ.

sursa: edu.roȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

LIVE-VIDEO: Declarații Klaus Iohannis, în ziua în care România a depășit prima dată 6.000 de cazuri noi de coronavirus

Publicat

Președintele Klaus Iohannis susține o declarație de presă la Palatul Cotroceni, înaintea videoconferinţei cu membrii Consiliului European pe tema măsurilor necesare privind gestionarea pandemiei de COVID-19.

Declarațiile șefului statului vin în contextul în care România a raportat astăzi cel mai grav bilanț de coronavirus: 6.481 de cazuri au fost raportate în ultimele 24 de ore, fiind depășit pentru prima oară pragul de 6.000 de noi infectări, la 36.169 de teste.

Principalele declarații făcute de președinte: (material în curs de actualizare)

– Voi participa la reuniunea membrilor Consiliului European, în format videoconferință

– Ne aflăm din păcate într-un veritabil val doi al pandemiei, iar dacă ne uităm la cifrele raportate zilnic observăm că se înregistrează recorduri negative la nivelul tuturor indicatorilor, în majoritatea țărilor europene

Citește și RECORD negativ: 6.481 cazuri COVID confirmate în România în ultimele 24 de ore. Date oficiale din 29 octombrie

După declarațiile lui Klaus Iohannis, la ora 19:30, va începe videoconferința cu membrii Consiliului European. Ședința de criză a liderilor UE are loc la o zi după măsurile anunțate de Franța și Germania care au decis să impună noi restricții.

Germania va intra într-un lockdown parțial pe întreaga durată a lunii noiembrie, cu baruri și restaurante închise, însă școlile vor funcționa în continuare. Președintele Franței, Emmanuel Macron, a anunțat carantină generală pentru cel puțin o lună. Oamenii vor avea voie să iasă din casă pentru achiziționarea de bunuri esenţiale, să meargă la medic sau să facă ora zilnică de mişcare în aer liber.

Citește și ALBA: 199 cazuri COVID-19, confirmate în ultimele 24 de ore, din peste 1000 de teste efectuate

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen a cerut, miercuri, guvernelor europene să ia „măsuri îndrăznețe” anti Covid.

Livrarea unor potenţiale vaccinuri împotriva COVID-19 către statele UE ar putea începe în mod serios în aprilie 2021, a declarat miercuri preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, care a avertizat că evoluţia pandemiei COVID-19 în UE este „alarmantă” şi le-a cerut statelor membre să ia măsuri pentru „a salva vieţi”, precum şi mai multă coordonare între ele.

Înaintea videoconferinței liderilor UE, Comisia a emis o propunere către Consiliu pentru o cooperare mai cuprinzătoare în ceea ce privește reacția la pandemie, dar mai ales pentru un mai bun schimb de date, inclusiv cu privire la capacitatea de îngrijire din spitale; testare îmbunătățită și mai rapidă; utilizarea mai bună a aplicațiilor de urmărire a contacților; plus reguli mai consistente privind transportul și frontierele.

Von der Leyen le-a cerut liderilor europeni să pregătească planuri de vaccinare, chiar dacă studiile clinice nu au reușit încă să obțină un vaccin aprobat. „Facem apel la statele membre să pregătească acum planuri naționale de vaccinare și să le revizuiască la nivelul UE. Trebuie să fim pregătiți pentru sosirea primelor vaccinuri. Sunt multe de făcut”, a mai spus ea.

Pentru a controla răspândirea infecţiilor, Bruxelles-ul le-a cerut statelor membre ale UE să-şi coordoneze strategiile de testare şi să folosească mai mult testele antigen rapide, deşi oferta pentru acestea este la nivel global redusă în raport cu cererea.

sursa: digi24.ro

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Câți oameni și-au găsit loc de muncă în Alba, de la începutul anului. Majoritatea au absolvit doar liceul

Publicat

locuri de munca

De la începutul anului, aproape 4000 de persoane și-au găsit loc de muncă prin AJOFM Alba. Majoritatea sunt bărbați din mediul rural, absolvenți de liceu.

În primele nouă luni ale anului 2020, au fost încadrate 3.891 persoane, ca urmare a implementării Programului Județean de Ocupare a Forţei de Muncă, transmite AJOFM Alba.

Din totalul persoanelor ocupate până la data de 30 septembrie 2020, 1.464 au peste 45 de ani, 1.170 au vârsta cuprinsă între 35 și 45 de ani, 950 au între 25 și 35 de ani, iar 307 sunt tineri sub 25 de ani (dintre care 36 tineri NEET).

Cele mai multe persoane încadrate sunt de sex masculin (2.143), numărul femeilor fiind de 1.748.

În funcţie de rezidenţă, 1.869 persoane angajate în perioada de referinţă provin din mediul urban, iar 2.022 persoane sunt din mediul rural.

Nivelul de pregătire al persoanelor pentru care a fost identificat un loc de muncă arată că cele mai multe au studii liceale (1.191), profesionale (1.117), gimnaziale (1.104), 204 fiind cu studii universitare. Din totalul persoanelor încadrate prin intermediul AJOFM Alba în primele nouă luni ale anului 2020, 70,49% fac parte din categoria celor greu sau foarte greu ocupabile.

În primele nouă luni ale anului 2020, numărul persoanelor care au beneficiat de asistenţă pentru înregistrarea în evidenţă ca persoane în căutare de loc de muncă, în vederea asigurării protecţiei sociale privind acordarea indemnizaţiei de şomaj sau cuprinderea în măsuri active a fost de 12.078 persoane.

Pentru integrarea pe piaţa muncii, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate în baza de date a agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa, beneficiază de pachete personalizate de măsuri active prevăzute de Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă. Toate măsurile de stimulare a ocupării forței de muncă sunt detaliate pe site-ul www.anofm.ro în secțiunile „Persoane fizice”/„Persoane juridice”.

foto: arhivă

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

31 octombrie – 2 noiembrie: Volei Alba Blaj găzduiește turneul numărul 1 al Campionatului Național de volei feminin. PROGRAM

Publicat

Sala timotei cipariu volei blaj

CSM Volei Alba Blaj găzduiește, în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie 2020, turneul numărul 1 al Campionatului Național de volei feminin, Divizia A1. Participă echipele Volei Alba Blaj, Dinamo București și CSM Lugoj.

Primul meci al turneului va fi transmis în direct de TVR 3, iar celelalte două partide vor putea fi urmărite, în format live-video, pe pagina de facebook a clubului nostru, după următorul program:

– Sâmbătă, 31 octombrie, ora 14.00: Volei Alba Blaj – Dinamo, în direct la TVR 3

– Duminică, 1 noiembrie, ora 18:00: Dinamo – CSM Lugoj, live-video https://www.facebook.com/VoleiAlbaBlaj/

– Luni, 2 noiembrie, ora 1800: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj, live-video https://www.facebook.com/VoleiAlbaBlaj/

Meciurile se dispută fără spectatori, dar în tribună pot lua loc, purtând mască de protecție, maximum zece reprezentanți ai partenerilor și ai autorităților locale, ai fiecărei echipe, reprezentanți ai Poliției și Jandarmeriei, ofițeri doping, reprezentanți ai Federației Române de Volei și reprezentanți mass media – maximum zece persoane, conform Regulamentului aprobat de Federația Română de Volei.

Programul activităților din Sala „Timotei Cipariu” din perioada 30 octombrie – 2 noiembrie și Regulamentul de participare la Campionatul Național sub formă de turnee pot fi consultate pe site-ul oficial al clubului nostru:

Programul turneului 1, Campionatul Național de Volei Feminin – Divizia A1, sezonul 2020 – 2021

Echipe participante: CSM Volei Alba Blaj, CS Dinamo București și CSM Lugoj.

Perioada turneului: 31.10.2020 – 02.11.2020.

Sala de Sport „Timotei Cipariu” – Blaj.

Oficiali: Paul Alexi-Szabo

Tudor Pop – Arbitru

Vasile Dușa – Observator

VINERI – 30 octombrie 2020:

Ora 14.00 – 15.30: Antrenament CSM Votei Alba Blaj – Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 16.00: Dezinfectare sala de sport;

Ora 16.00-18.00:

a) Sosirea oficialilor turneului (observator + arbitrii) – cazare la hotel;

b) Sosire CS Dinanamo Bucuresti – cazare hotel;

Ora 18:00 – 19:30: Antrenament CS Dinarno București – Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 20:00: Dezinfectare sala de sport.

SÂMBĂTĂ – 31 octombrie 2020:

Ora 09.00 – 10.00: Antrenament CSM Volei Alba Blai – Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 10.00: Ședință video CSM Volei Alba Blai – sediu club;

Ora 10.15 : Dezintfectare sala de sport;

Ora 12.20: Sosirea Observatorului la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 12.10: Sosirea CS Dinamo București la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 12.50: Sosirea CSM Volei Alba Blaj la Sala de sport „Timotei Cipariu;

Ora 13.10: Sosirea arbitrilor la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 13.20: Sosirea copiilor de mingi la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 14.00: MECI CSM VOLEI ALBA BLAJ – CS DINAMO BUCUREȘTI;

Ora 17.00: Dezinfectare sala desport;

Ora 15.00 -17.00: Sosire CSM Lugoj – cazare hotel;

Ola 18.00 -19.30: Antrenament CSM Lugoj – Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 20.00: Dezinfectare sala de sport.

DUMINICĂ – 01 noiembrie 2020:

Ora 09.00 – 10.00: Antrenament CS Dinamo București – Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 10.30: Dezinfectare sala de sport;

Ora 11.00 – 12.00: Antrenament CSM Lugoj – Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 12.10: Dezinfectare sala de sport;

Ora 16.20: Sosirea Observatorului la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 16.40: Sosirea CSM Lugoj la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 16.50: Sosirea CS Dinamo București la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 17.10: Sosirea arbitrilor la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 17.20: Sosirea copiilor de mingi la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 18.00: MECI CS DINAMO BUCUREȘTI – CSM LUGOJ;

Ora 20.30: Dezinfectare sala de sport;

Ora 21.00: Plecare CS Dinamo București.

LUNI – 02 noiembrie 2020:

Ora 09.30 – 10.30: Antrenatnent CSM Volei Alha Blaj – Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 10.30: Dezinfectare sala de sport;

Ora 11.00 – 12.00: Antrenament CSM Lugoj – Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 11.30: Sedință video CSM Volei Alba Blaj – sediu club;

Ora 12.30: Dezinfectare sala de sport;

Ora 16.20: Sosirea Observatorului la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 16.40: Sosirea CSM Lugoj la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 16.50: Sosirea CSM Volei Alba Blaj la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 17.10: Sosirea arbitrilor la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 17.20: Sosirea copiilor de mingi la Sala de sport „Timotei Cipariu”;

Ora 18.00: MECI CSM VOLEI ALBA BLAJ – CSM LUGOJ;

Ora 20.30 – 21.00: Plecare CSM Lugoj;

Ora 20.30 – 21.00: Plecare oficiali;

Ora 20.15: Dezinfectare sala de sport.

sursa: CSM Volei Alba Blaj

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VREMEA în ALBA până DUMINICĂ: Câteva averse, temperaturile scad ușor. Prognoza meteo de weekend, 30 octombrie – 1 noiembrie

Publicat

Temperaturile maxime la finalul acestei săptămâni vor fi de 11-13 grade Celsius, în zonele mai joase, în județul Alba.

Sunt anunțate câteva averse, sâmbătă, când vremea se va răci ușor.

Se mai încălzește duminică și va fi soare.

La munte, vor fi maxime de 3-4 grade Celsius la Oașa și 6-7 grade Celsius la Arieșeni. Minimele vor fi negative.

Vă prezentăm condiții meteo în localități din județul Alba, în weekend-ul 30 octombrie – 1 noiembrie:

Vineri, 30 octombrie

Alba Iulia: minime de 6 grade Celsius, maxime de 13 grade Celsius; predominant noros

Sebeș: minime de 7 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; predominant noros

Șugag: minime de 2 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; predominant noros, mai frig

Oaşa: minime de 0 grade Celsius, maxime de 3 grade Celsius; predominant noros, mai frig

Aiud: minime de 6 grade Celsius, maxime de 13 grade Celsius; predominant noros

Blaj: minime de 6 grade Celsius, maxime de 13 grade Celsius; predominant noros

Ocna Mureş: minime de 5 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; predominant noros

Zlatna: minime de 5 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; noros

Abrud: minime de 3 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros

Cîmpeni: minime de 3 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; noros

Arieşeni: minime de 2 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; noros

Cugir: minime de 6 grade Celsius, maxime de 12 grade Celsius; predominant noros

Sâmbătă, 31 octombrie

Alba Iulia: minime de 3 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; averse

Sebeș: minime de 3 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; averse

Șugag: minime de -2 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; averse

Oaşa: minime de -4 grade Celsius, maxime de 4 grade Celsius; averse

Aiud: minime 3 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; averse

Blaj: minime de 3 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; averse

Ocna Mureş: minime de 1 grad Celsius, maxime de 11 grade Celsius; predominant noros

Zlatna: minime de 1 grad Celsius, maxime de 10 grade Celsius; predominant noros

Abrud: minime de -2 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse

Cîmpeni: minime de -2 grade Celsius, maxime de 9 grade Celsius; averse

Arieşeni: minime de -4 grade Celsius, maxime de 6 grade Celsius; averse

Cugir: minime de 3 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; averse

Duminică, 1 noiembrie

Alba Iulia: minime de 1 grad Celsius, maxime de 12 grade Celsius; însorit

Sebeș: minime de 1 grad Celsius, maxime de 11 grade Celsius; însorit

Șugag: minime de -3 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; însorit

Oaşa: minime de -3 grade Celsius, maxime de 3 grade Celsius; soare

Aiud: minime de 1 grad Celsius, maxime de 11 grade Celsius; soare

Blaj: minime de 1 grad Celsius, maxime de 11 grade Celsius; soare

Ocna Mureş: minime de 2 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; soare

Zlatna: minime de 0 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; soare

Abrud: minime de -3 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; soare

Cîmpeni: minime de -3 grade Celsius, maxime de 10 grade Celsius; soare

Arieşeni: minime de -4 grade Celsius, maxime de 7 grade Celsius; soare

Cugir: minime de 0 grade Celsius, maxime de 11 grade Celsius; însorit

sursa: accuweather.com

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate