Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cum arată o zi de vaccinare în Alba: 4 cadre medicale, 250 de kilometri parcuși, 611 persoane vaccinate și 15 ore de muncă

Publicat

Peste 250 de kilometri străbătuți, 611 persoane vaccinate și 15 ore de muncă neîntreruptă – cifrele zilei de vaccinare anti-COVID de miercuri, 19 mai 2021, ale echipei mobile de vaccinare de la Centrul Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, coordonată de doctorul Paula Iordache.

Echipa mobilă a Centrului de vaccinare al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a pornit miercuri dis de dimineață din Alba Iulia, cu destinația Blaj unde a participat la vaccinarea angajaților din două întreprinderi, de aici s-a pornit către Lupșa iar din centrul comunei s-a mers în localitățile aparținătoare Mușca, Curmătura și Hădăreni.

Echipa a revenit la Alba Iulia unde, în jurul orei 22.00, a mai avut de vaccinat o ultimă persoană pe ziua de ieri. În total 255 de kilometri parcurși și 611 persoane vaccinate într-o singură zi de către echipa formată din dr. Diana Morariu, asistent Ioana Bardan, asistent Anca Cristea și registrator Daniela Spataro.

Ele au fost ajutate de către asistent medical comunitar Rodica Șpan din cadrul Primăriei Lupșa și de către autoritățile locale din comună.

”A fost doar o altă zi obișnuită pentru medicii și asistentele din echipele mobile de vaccinare din Alba, adevărații făuritori ai statisticilor care dau ne dau atâta satisfacție, cei care au pus concret umărul la locul 7 ocupat de județul Alba în topul național al vaccinării.

Vreau să le mulțumesc lor și întregului personal medical care participă la procesul de vaccinare și fără de care nu am fi putut vorbi despre un succes al campaniei de vaccinare din județ”, a declarat Alexandru Sinea, directorul DSP Alba într-un comunicat de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax