Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: A început montajul pereților-cortină ai Mercur Shopping City. Cum va arăta micul mall din centrul orașului Alba Iulia

Publicat

”Mercur Shoping City”, amenajat în spațiul magazinului „Unirea” din centrul municipiului Alba Iulia este în plin proces de extindere și modernizare.

Recent a început montajul pereților-cortină ai clădirii. Executantul acestor lucrări este  ALprof Systems (pentru partea de pereți cortină și pentru placările de fațade cu Alucobond). 

Construcția va beneficia de scări rulante pe exterior, dar și de terase, la ultimul etaj.

Din planşele proiectului se observă că noul complex comercial se va numi ”Mercur Shopping City” şi cel mai probabil va găzdui magazine ale unor retaileri cunoscuţi, dar şi spaţii de alimentaţie publică, astfel că locaţia va deveni al doilea mall din Alba Iulia.

Câți bani plătește Alba Mall pentru terenul primit de la Primăria Alba Iulia. Centrul comercial se EXTINDE cu 3000 de metri

Regimul de înălțime propus este P+3, P+4, P+5. Accesul auto și pietonal se va realiza din strada Calea Moților și Tudor Vladimirescu.

mini mall alba iulia

Pentru lărgirea clădirii cu spaţiul pentru scările rulante, aproximativ 5 metri lăţime, va trebui reorganizat şi spaţiul pentru pietoni.

Foto: Zamfir Andrei Victor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax