Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Membru Rezist Alba, audiat pentru o coroană de flori și un mesaj anti PSD puse la sediul partidului în noaptea alegerilor locale

Publicat

Un membru al acțiunii civice ”Rezist Alba”, a fost chemat marți dimineață, la audieri, la sediul IPJ Alba, în legătură cu o coroană de flori, două candele aprinse și mesajul ”Dîrzu și cu gașca lui, rușinea orașului”, pe care aceștia le-ar fi plasat în fața sediului partidului, în noaptea alegerilor locale din 2020. 

Momentan, potrivit reprezentanților mișcării civice, tânărul în cauză a dat o declarație despre cele întâmplate în noaptea alegerilor locale din 27 septembrie 2020, în calitate de martor.

Însă calitatea acestuia s-ar putea schimba dacă ancheta deschisă la nivelul IPJ Alba va prinde contur.

Contactat de alba24.ro, fostul președinte PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că la momentul în care corona de flori a fost depusă în fața sediului partidului, a făcut o plângere către autorități.

„Alba Iulia Civică si Rezist Alba condamnă ferm acțiunea PSD Alba de a deschide plângere împotriva unora dintre membri săi, pentru una dintre acțiunile civice petrecute anul trecut.⚠️
Mesajul „Dîrzu și cu gașca lui, rușinea orașului”, alături de o coroniță și două lumânări au fost amplasate în fața sediului PSD.

Conform Articolului 30 din Constituția României: „LIBERTATEA DE EXPRIMARE a gândurilor, a OPINIILOR sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin SCRIS, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.

Ne întrebăm ironic…De ce PSD Alba depune plângeri pentru acțiuni care respectă Constituția României, dar apară infractorii prin schimbarea legilor justiției?”, au scris reprezentanții Rezist Alba, într-o postare pe Facebook.
Nu ne lăsăm intimidați

sursă foto: Rezist Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax