Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Produsele de la patru companii din Alba ajung pe masa Familiei Regale. Au primit calitatea de „Furnizor al Casei Regale a României”

Publicat

Judeţul Alba se poate mândri cu patru firme de renume, care de-a lungul anilor au dovedit că produsele lor de calitate au meritat pe deplin titlul de Furnizor al Casei Regale. Înainte de obţinerea acestei „etichete”, furnizorii au fost testaţi, pentru a demonstra cu adevărat că numele lor trebuie să fie trecut pe lista Casei Regale, drept companii comerciale care au produse şi servicii de calitate.

Să devii furnizorul Casei Regale este o onoare, care atestă clasa companiilor comerciale sau a persoanelor – furnizor, care de ani buni au ajuns să fie pe placul Alteţelor Sale Regale.

Decizia de acordare a calităţii de „Furnizor al Casei Regale a României” aparţine Majestăţilor Sale Regale, în calitate de consumator de produse sau servicii.

Calitatea de furnizor al Casei Regale revine persoanelor sau companiilor comerciale care au asigurat livrarea de bunuri sau servicii, timp de cel putin un an. Titlul de „Furnizor al Casei Regale a României” este un mod de recunoaştere a calităţii de persoană sau companie comercială de la care Majestăţile Sale Regale a solicitat bunuri sau servicii.

La loc de cinste în rândul companiilor comerciale sau persoanelor care asigură servicii sau bunuri Casei Regale stă diploma care atestă că munca pe care o depun este apreciată. Furnizorul Casei Majestăţii Sale Regale primeşte această distincţie pe o perioadă de trei ani, iar ulterior poate fi luată în discuţie prelungirea ei, pentru alţi trei ani.

În prezent, 55 de furnizori au parte de recunoaşterea şi de aprecierea calităţii deosebite a produselor sau a serviciilor oferite. Printre aceştia se numără şi patru companii comerciale din judeţul Alba, care, de sărbători precum Crăciunul şi Paştile, dar şi în alte perioade ale anului îşi aduc contribuţia la reţetele culinare ale Casei Majestăţii Sale Regelui.

Transavia SA a primit locul în lista furnizorilor preferaţi de Casa Regală din 18 octombrie 2006, iar certificatul de furnizor i-a fost reînnoit în 26 octombrie 2012. Astfel, produsele din carne de pui de la noi din judeţ ajung pe masa Majestăţii Sale Regelui şi fac deliciul reţetelor preparate pentru Casa Regală.

 

 

În 10 iunie 2010, şi firma Albalact a avut onoarea să primească titlul de Furnizor al Casei Regale. Astfel că laptele proaspăt, iaurtul, brânza şi caşcavalul din Alba sunt produsele lactate care nu lipsesc de pe masa Alteţelor Regale sau din reţetele bucătarilor şefi de la Casa Regală.

 

Furnizorul Casei Majestăţii Sale Regelui pentru produsele din porţelan este Apulum Alba Iulia SA, din data de 13 septembrie 2010.

Triticum Sebeş, care produce ouăle Gălbenel, a primit diploma Furnizor al Casei Majestăţii Sale Regelui în cadrul unei ceremonii selecte în 10 iunie 2010, iar pentru a doua oară în 11 mai 2013. Cozonacii sau plăcintele preferate de Familia Regală sunt făcute din ouăle de la ferma din Sebeş.

Chiar dacă nu sunt trimise în cantităţi mari, produsele unor fabrici de renume din judeţul Alba au meritat să primească titlul de onoare pe lista furnizorilor Casei Regale, care atestă, pe lângă calitatea produselor, şi clasă.

Dar aşa cum sunt apreciaţi, tot aşa pot să nu mai beneficieze de acest titlu. Astfel calitatea de furnizor poate fi retrasă, în orice moment de către Casa Regala, fiind expresia dreptului inalienabil al consumatorului de a-şi alege sursa de aprovizionare.

Calitatea de furnizor se retrage automat dacă furnizorii de produse sau servicii nu mai există pe piaţă (în cazul decesului persoanelor-furnizor, precum şi în cazul în care compania comercială este vândută, intră în faliment sau se desfiinţează). De asemenea, în cazul în care compania comercială sau persoana-furnizor este obiectul unor critici sau acuze din partea opiniei publice, consumatorilor, presei sau este obiectul unor investigaţii, calitatea de furnizor se retrage automat.

Acordarea calitătii de furnizor presupune un înalt standard al produselor sau serviciilor şi se aşteaptă din partea celor care beneficiază de acest titlu constanţă şi seriozitate, precum şi profesionalism.

Toţi cei care primesc calitatea de furnizor primesc un document eliberat de Casa Regală. Acest act are calitatea de a recunoaşte Casa Regală ca beneficiar al unor servicii.

Documentul reprezintă o modalitate de recunoaştere a faptului că societatea comercială sau comerciantul sunt furnizori constanţi de bunuri şi servicii către Casa Regală.

Acesta este semnat de Şeful Casei Majestăţii Sale Regelui, care este funcţia onorifică cea mai înaltă din Casa Majestăţii Sale. Odată cu primirea documentului care îi atestă calitatea, furnizorul va trebui să semneze un act în care să-şi ia răspunderea în mod explicit că a intrat în posesia acestui „Statut”, pe care se obligă să-l respecte pe perioada cât deţine calitatea de „Furnizor al Casei Regale a României”.

Recunoaşterea ca „Furnizor al Casei Regale a României” aduce cu ea şi o serie de beneficii pentru cei care livrează bunuri şi servicii Casei Regale. Astfel, pot folosi însemnele oficiale ale calităţii de „Furnizor al Casei Regale a României”, respectiv Stema Casei Regale a României sau Cifrul personal al Majestăţii Sale Regelui.

Cazul în care se foloseşte Stema Casei Regale a României sau Cifrul personal al Majestăţii Sale Regelui se stabilesc de către Casa Regală, înainte de oferirea calităţii de Furnizor.

Utilizarea grafică a denumirii de furnizor se poate face pe eticheta oricărui produs al companiei sau persoanei care se bucură de această calitate, iar baza modelului este oferit de Casa Regală.

Înscrisul „Furnizor al Casei Regale a României” plus stema sau cifrul Regelui pot fi de asemenea tipărite pe materiale publicitare, antetul foilor de scris, pe plicuri, felicitări de Crăciun, mape, cărţi de vizită, broşuri de prezentare, cărţi sau albume despre compania comercială sau persoana care e furnizor şi pe produsele propriu-zise.

Însemnele pot apărea sub formă de basorelief (bronz, piatră, marmoră sau lemn sculptat aurit), la sediul companiei comerciale sau la magazinele personale de desfacere ale companiei, ca si la atelierul persoanei (meşteşugarului furnizor), fiind aplicate fie pe zid, fie expuse în vitrină. Şi pentru acest caz trebuie aprobarea expresă a Casei Regale pentru forma basoreliefului, dimensiunea, culoarea lui, iar el trebuie să reflecte cu fidelitate scrisul şi cifrul Regelui, aşa cum sunt ele hotărâte de Casa Regală.

Lista furnizorilor pentru Familia Regală este deschisă oricărei companii comerciale sau persoane – furnizor, care consideră că produsele sau serviciile lor au un „aer” regal şi mai au nevoie doar de o diplomă care să le ateste calitatea.

sursa: familiaregală.ro

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax