Connect with us
Publicitate

Eveniment

REZULTATE ADMITERE școlile de JANDARMI 2020. Punctajele candidaților din Alba și din țară la școlile din Fălticeni și Drăgășani

Publicat

În ianuarie a fost organizată sesiunea de admitere la cele două şcoli postliceale de jandarmerie. Peste 2.000 de candidaţi au concurat pentru cele 360 de locuri la instituțiile de învățământ MAI de la Fălticeni și Drăgășani.

Durata studiilor este de un an, la cele două școli de jandarmi.

Citește și LISTELE cu REZULTATE ADMITERE MAI 2020: Cu ce note s-a intrat la școlile de agenți de POLIȚIE în sesiunea ianuarie

Duminică a avut loc proba de verificare a cunoștințelor – test grilă la limba română și o limbă străină (engleză sau franceză), iar ulterior au fost afișate rezultatele sesiunii de admitere ianuarie 2020.

La Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni, au fost disponibile în această sesiune 170 de locuri, din care 15 pentru SIE și 5 pentru Inspectoratul General de Aviație. Au susținut proba scrisă 735 de candidați. Rezultatele au fost publicate duminică seara.

Vezi LISTA cu rezultate admitere 2020 la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Petru Rareș” Fălticeni.

Pe lista candidaților admiși se află și șase tineri din Alba. În total, au fost admiși 156 de bărbați și 14 femei. Cursurile încep în 3 februarie.

La Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani s-au înscris 1.156 de candidați, dintre care, după probele eliminatorii (evaluările medicală și a performanței fizice), au rămas în concurs 763. Listele cu rezultatele vor fi publicate în această seară, potrivit datelor disponibile pe site-ul instituției. La proba scrisă au participat și 19 candidați din Alba.

Vezi LISTA cu rezultate admitere 2020 la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani

Sunt 190 de locuri disponibile, din care 35 pentru SIE și 5 pentru Inspectoratul General de Aviație.

Rezultatele contestațiilor vor fi comunicate luni, până la ora 15.00.

Candidaţii declaraţi „admis” încheie angajamente prin care se obligă ca, după absolvirea şcolii, să îndeplinească serviciul timp de minimum 10 ani în unităţile în care vor fi încadraţi sau mutaţi ulterior, în raport de nevoile M.A.I. De asemenea, se obligă să restituie cheltuielile de şcolarizare, în cazul în care sunt îndepărtaţi din instituţia de învăţământ pentru lipsă de interes la învăţătură sau pentru abateri disciplinare, ori încetează şcolarizarea la cerere, precum şi în eventualitatea că nu-şi respectă obligaţia de a îndeplini serviciul în condiţiile cerute, potrivit MAI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Bogdan

    luni, 20.01.2020 at 01:58

    Unde aș putea găsi varianta de examen ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate