Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE Accident rutier în afara localității Sălciua: Un băiat de 7 ani a ajuns la spital, după o coliziune între un autoturism și o autoutilitară

Publicat

Marți dimineața, un accident rutier  s-a produs pe DN75, în afara localității Sălciua.Un autoturism și o autoutilitară au intrat în coliziune. În urma impactului, un băiat de 7 ani a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul din Câmpeni pentru îngrijiri medicale.

UPDATE: Şoferul autoturismului ma rca Ford, înmatriculat în judeţul Alba, într-o curbă a pierdut controlul maşinii intrând pe sensul opus de mers. S-a lovit frontal cu o autoutilitară. Şoferul din Mureş în vârstă de 34 de ani se afla în maşină cu familia, printre care şi doi minori în vârstă de 3, respectiv 7 ani. Acesta din urmă, a fost transportat la Spitalul din Câmpeni cu traumatism cranian. Minorii se aflau pe bancheta din spate, în scaune pentru copii.

„Marţi dimineaţa, în jurul orei 08.30, poliţişti din Baia de Arieş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier pe DN 75, în comuna Sălciua, judeţul Alba, soldat cu victime omeneşti.

Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că S.B., de 33 ani, din judeţul Mureş, în timp ce a condus un autoturism, pe direcţia Turda – Cîmpeni, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de S.I., de 44 ani, din oraşul Baia de Arieş.

Ca urmare a accidentului, un minor de 7 ani, pasager în autoturismul condus de S.B a suferit leziuni corporale uşoare, fost fiind transportat la Spitalul orăşenesc Câmpeni pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Cercetările continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax