Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: O mașină a luat foc după un accident în cartierul Bărăbanț din Alba Iulia. Un bărbat, transportat la spital

Publicat

17505699_1388477681211972_1778820682_n Un bărbat a fost rănit în urma uni accident rutier petrecut luni dimineața, în zona cartierului Bărăbanț din Alba Iulia. În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o mașină a luat foc.

Accidentul s-a petrecut pe strada Alexandru Ioan Cuza, în zona intersecţiei cu intrarea spre cartierul Bărăbanț din municipiu. Un echipaj al ISU Alba s-a deplasat la fața locului, iar, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență, incendiul este unul minor.

Bărbatul rănit în urma accidentului a suferit un traumatism minor și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 8.35, M.E., de 50 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mureşului din Alba Iulia, la intersecţia cu strada Al. I. Cuza, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism ce circula regulamentar, în direcţia Teiuş – Alba Iulia şi era condus de un bărbat de 31 de ani, din  Teiuş, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna Râmeț, judeţul Alba, pasager pe bancheta din spete al celui de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

sursa foto: Facebook (Info Trafic jud. Alba – Otilia Gligor)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mutumim primăriei!!!

    luni, 27.03.2017 at 11:35

    Multumim primăriei Alba iulia pentru inteligenta dovedită,dată în curs de ani buni!!! Si oamenilor răniti in accidente ce putea fi evitate!!!

  2. Parerea mea...

    luni, 27.03.2017 at 14:27

    o masina a luat foc? care?

  3. deyu

    luni, 27.03.2017 at 17:13

    opel-ul…dar nu o luat foc…o facut un scurt si o iesit numa fum…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax