Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: „Săptămâna în mişcare”, la Aiud. Distracţie în aer liber, pentru un stil de viaţă sănătos

Publicat

21034203_1390886161028535_8264824187287793875_n Aiudenii sunt invitaţi în aceste zile la activităţi sportive în aer liber. Este o iniţiativă a primăriei, pentru a încuraja un stil de viaţă sănătos.

”Mens sana in corpore sano” a fost sloganul în prima zi a manifestărilor ”Săptămânii în mișcare”. La o temperatură propice mișcării în aer liber, sute de copii și adulți s-au bucurat de exerciții fizice și activități sportive, scriu reprezentanţii primăriei, pe reţeaua de socializare. Dacă adulții au fost mai reținuți, cu zâmbete și glasuri cristaline, copiii au fost cei care au încălzit atmosfera de vară târzie.
Dintre activităţile sportive, amintim: exerciții de aerobic/ fitness, antrenamente la fotbal, cățărare pe perete, karate demonstrativ, tenis de masă, precum și alte surprize.

Joi va fi organizat un concurs de biciclete și trotinete, o competiție sportivă surpriză între generații, iar copiii se vor putea bucura de un tobogan gonflabil precum și de o trambulină elastică.  Vor participa persoanele care vor fi prezente cu propriile biciclete/ trotinete. Pentru concursul între generații, înscrierile se vor face la cortul amenajat pentru sonorizare.

Vineri, va fi cinema în aer liber.

sursa foto: Facebook (Primăria Aiud)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax