Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO: „Învățăm să dăruim”, spectacol caritabil pentru copiii de la Centrul de zi „Sfântul Nicolae” din Alba Iulia

Publicat

Picture 142 Copiii de la cluburile de dans sportiv din oraș au oferit sâmbătă seara un adevărat show la evenimentul caritabil „Învățăm să dăruim”, realizat de Școala de Dans Modern Chirilă, în parteneriat cu Fundația Comunitară Alba. În timpul spectacolului cei care au dorit au putut dona bani pentru a face o bucurie de sărbători celor 25 de copii de la Centrul de zi „Sfântul Nicolae” din Alba Iulia.

Centru Comercial Alba Mall a fost, sâmbătă seara, ring de dans pentru mai multe școli de dans din Alba Iulia care au pus la cale un eveniment prin care să ajute copiii de vârsta pe care destinul i-a încercat de la o vârstă fragedă

Timp de aproximativ trei ore, cei care au trecut prin centrul comercial au putut vedea un spectacol complet care a cuprins momente de dans, demonstrații sportive și recital de colinde.
Cei care au urcat pe scenă pentru a aduce o bucurie copiilor sunt: Apulum Dance, Spirit Liber, Minispirit Liber, Apulum Dance Jr., Colegiul Tehnic Apulum, Ministars, Miniapulum, Sendy Club, Nicoleta Streulea și Bogdan Bâldea.

Spectacolul caritabil  s-a realizat pentru a veni în ajutorul celor 25 de copii de la Centrul de zi „Sfantul Nicolae” din Alba Iulia, copii proveniți din familii vulnerabile și cu risc de abandon școlar. „Învățăm să dăruim” s-a aflat anul acesta la cea de-a treia ediție. 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax