Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Şedinţă la Consiliul Judeţean Alba. Centru de vizitare în Munţii Şureanu, bază de agrement la Blaj şi alte proiecte pe ordinea de zi

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Prefectura, CJ  AlbaConsilierii județeni din Alba s-au reunit joi, 28 mai, în ședință ordinară, de la ora 11.00, cu 15 proiecte de hotărâri pe ordinea de zi. Au aprobat propuneri privind centrul de vizitare „Frumoasa” şi baza de agrement de la Blaj, modificarea lungimii şi traseului unor drumuri judeţene şi reorganizare la Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia. De asemenea, se va vota regulamentul de desfășurare a activității „Fotbal la orice vârstă – 2015”.

UPDATE: Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate de consilierii judeţeni.

Ordinea de zi:

1. Proiect de hotărâre privind includerea unor bunuri în Inventarul proprietății private a Judeţului Alba și aprobarea concesionării acestora către Societatea APA-CTTA S.A. (printre care trei autoturisme Duster)

2. Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 98/2010 privind aprobarea închirierii a două bunuri-spaţii, în suprafaţă utilă totală de 29 mp, situate la subsolul imobilului din Municipiul Alba Iulia, str. Basarabiei, nr. 5A, proprietate privată a Judeţului Alba, cu modificările ulterioare (se aprobă prelungirea închirierii până la 1 iunie 2016, la preţul de 240 lei pe lună)

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea preluării în administrarea Consiliului Județean Alba a unui teren aflat în domeniul privat al comunei Sadu, județul Sibiu și în administrarea Consiliului Local Sadu necesar realizării Studiului de fezabilitate și Proiectului tehnic pentru obiectivul „Centru de vizitare din Județul Sibiu” – indicatori ai Proiectului „Managementul integrat al siturilor ROSCI 0085 Frumoasa și ROSPA 0043 Frumoasa”. (teren de 3090 mp)

4. Proiect de hotărâre privind actualizarea Devizului general aferent obiectivului „Centru de vizitare – Frumoasa„. (servicii de proiectare – Capitel Proiect SRL Alba Iulia; constructo – Constructus SRL Petreşti, servicii de Consultanță și asistență tehnică (dirigenție de șantier): Dalver SRL Alba Iulia, beneficiar CJ Alba, amplasament: comuna Șugag, sat Tău-Bistra, Trup Poarta Raiului, județul Alba; indicatori tehnico – economici: 1.802.801,33 lei (cu TVA inclus), echivalentul a 408.668,75 euro, din care C+M este 751.674,76 lei (cu TVA inclus), echivalentul a 170.393,70 euro. (curs 06.10.2014, 1 euro = 4,4114 lei); durata de execuţie a obiectivului: 6 luni; suprafaţa construită: 334,30 mp; finanţarea investiţiei: Programului Operaţional Sectorial Mediu – POS Mediu 2007 -2013, Axa prioritară 4 – Implementarea Sistemelor Adecvate de Management pentru Protecția Naturii)

5. Proiect de hotărâre privind modificarea lungimii și traseului unor drumuri județene din Județul Alba (pentru DJ705E: DN7 – Tărtăria – Săliştea – Săliştea Deal, de la 7,32 km la 7,92 km; pentru DJ705C: DJ107A (Vinţu de Jos) – Valea Vinţului – Matacina – Inuri – Releu de televiziune, de la 12,00 km la DJ705C: DJ107A (Pârâul lui Mihai) – Stăuini – Inuri – Releu de televiziune, de 11,4 km)

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici și a Devizului general privind cheltuielile de capital necesare realizării în comun a obiectivului „Amenajare bază de agrement în Municipiul Blaj„.

7. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Județean Alba in Consiliul administrativ al Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia (Sorina Oprean)

8. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei și a Statului de funcții ale Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei, Statului de funcții și a Regulamentului de organizare și funcționare ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei și a Statului de funcții ale Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării Organigramei și a Statului de funcții ale Muzeului Național al Unirii Alba Iulia.

12. Proiect de hotărâre privind reorganizarea Teatrului de Păpuși „Prichindel” Alba Iulia

13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de desfășurare a activității „Fotbal la orice vârstă – 2015„.

14. Proiect de hotărâre pentru completarea Articolului 1 al Hotărârii Consiliului Județean Alba nr. 156/26.09.2014 privind stabilirea de taxe locale și tarife datorate bugetului general al Județului Alba în anul 2015, cu modificările și completările ulterioare.

15. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Județului Alba, a bugetului propriu al Județului Alba, a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii și a bugetului fondurilor externe nerambursabile, pe anul 2015.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax