Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Culturii promite că săptămâna viitoare apar criteriile de finanțare pentru proiectele Centenarului!

Publicat

1 decembrie

steaguri mari tricolor 1 decembrie Criteriile pentru Programul Național de Activități pentru Centenar vor fi făcute publice săptămâna viitoare, promite ministrul Culturii, Lucian Romașcanu. Aceste proiecte vor fi finanțate de statul Român, iar ministrul speră  ca acestea să fie peste o mie.

Romașcanu a spus că manifestările pentru Centenarul Marii Unirii și războiului de întregire a neamului se vor desfășura nu doar în 2018, ci se vor întinde și în 2019 și 2020. Deși inițial miniștrii anteriori ai Culturii anunțaseră că se va sărbători anul 2017, activitățile culminând cu anul 2018, situația s-a inversat, în condițiile programul este într-o mare întârziere și într-o criză de organizare.

„Nu este o misiune exclusiv a Guvernului, este o sărbătoare a poporului român și suntem convinși că toți românii, indiferent de naționalitate, vor participa la aceste momente de sărbătoare. Prin Departamentul Centenar vom încerca să centralizăm toate proiectele, să sprijinim finanțarea lor, dar fiecare oraș, comună județ, instituție, minister, societate comercială, fundație, asociație este liberă să-și exprime bucuria celebrării Centenarului având în Ministerul Culturii un sprijin’, a spus ministrul Romașcanu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax