Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 15 ani din Aiud, cercetat de poliţişti. A spart sediul unei firme şi a furat bunuri în valoare de peste 3.000 de lei

Publicat

hoti locuinta apartament spargereUn minor în vârstă de 15 ani din Aiud este cercetat penal după ce a spart sediul unei firme din municipiu şi a furat bunuri în valoare de peste 3.000 de lei. O parte din prejudiciu a fost recuperat.

Potrivit IPJ Alba, luni dimineaţa, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată de către reprezentantul unei societăţi comerciale din municipiu, cu privire la faptul că sediul societăţii a fost spart, iar din interior a fost sustrasă o casă de marcat, un laptop şi un telefon mobil, bunuri a căror valoare a fost estimată la 3.337 lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, persoana bănuită de comiterea furtului a fost identificată.

Este vorba de un minor, în vârstă de 15 ani, din Aiud, care, în noaptea de 20/21.08.2017, ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta societăţii comerciale şi a sustras bunurile respective. În cadrul activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşti să recupereze laptopul.

Faţă de minor, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax