Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mircea Hava: Un primar care a adus bani europeni ar trebui să aibă un salariu mai mare. Pensiile speciale nu sunt o chestiune populistă

Publicat

hava

mircea havaPrimarul Mircea Hava consideră că edilii de oraşe care „aduc” bani europeni ar trebui să aibă salarii mai mari faţă de ceilalţi, iar pensiile speciale nu sunt o chestiune populistă.

„Nimeni nu vrea să fie voievod, zeu ocrotit de lege, însă eu cred că un primar care a adus bani europeni, şi o să mă refer la mine, la Alba Iulia am adus peste 300 milioane de euro, cred că ar trebui să aibă un salariu mai mare decât un primar care în localitatea lui nu s-a întâmplat nimic.

Legat de pensia specială. Nu e specială. Eu, de exemplu, sunt la al şaselea mandat. Ce o să fac după, sau alţii care au avut patru mandate de treabă administrativă. Şefii nostri de partid sunt cei pe care îi punem noi. Şi şefii de partid trebuie să înţeleagă că nu e o chestiune populistă şi că dă bine la alţii. Şefii noştri de partid sunt parlamentari. Aș vrea să văd un parlamentar ducându-se la notar şi să spună eu nu vreau pensia specială de parlamentar”, a declarat Mircea Hava, prezent vineri la Poiana Braşov, la Liga Aleșilor Locali ai PNL, potrivit realitatea.net.

Întâlnirea de la Braşov este prima mare adunare a liderilor centrali și locali, după alegerile locale.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax