Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O fată de 13 ani, dată dispărută după ce a fugit dintr-un centru de plasament din Oarda, a fost găsită de jandarmi, la Alba Iulia

Publicat

jandarmi 2

jandarmi 2 Jandarmii din Alba Iulia au găsit o fată de 13 ani, care era dată dispărută dintr-un centru de protecție socială din Oarda. Sâmbătă, aceasta a fugit din aşezământ şi a fost identificată duminică, în zona unui parc de joacă din cartierul Ampoi II al oraşului Alba Iulia. Minora a spus că vroia să meargă acasă.

Potrivit IJJ Alba, duminică, 31 iulie, în jurul orei 18.30, în urma unui apel 112 , un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în zona parcului de joacă din cartierul Ampoi II unde era sesizată prezența unei fete minore fugită dintr-un centru de plasament.

În urma legitimării și din discuțiile purtate cu aceasta, s-a stabilit faptul că minora în vârstă de 13 ani a fugit în urmă cu o zi din Casa de tip familial Izvorul Tămăduirii Oarda, unde se afla în plasament, potrivit sursei citate.

Fata a motivat că își dorea să ajungă acasă și a menționat că pe timpul nopții a dormit la vărul său, din Alba Iulia. Cât a lipsit din plasament, minora nu a fost victima vreunei infracțiuni, ea neprezentând urme de violență și având un aspect îngrijit.
Jandarmii au condus-o pe minoră către centrul de plasament şi unde a fost predată reprezentanților aşezământului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. adele

    marți, 02.08.2016 at 19:44

    parca ma vad pe mine cand fugeam de acolo sa ma intorc acasa… numai Dumnezeu stie ce e in sufletul ei.. eu intelg pt ca am trecut prin asta si am simti-to pe pielea mea. nu vedeam ziua in care voi fi majora, si astazi find majora nu m-as intoarce in copilarie niciodata! Dumnezeu sa iti calauzeasca pasi in viata draga mea, sa te ajute la fel de mult cat ma ajutat pe mine. sa nu iti pierzi speranta si sa te rogi mereu la el ca esti doar tu si el.sper ca vei citi aceste randuri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax