Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Regulamentul concursului: De ziua noastră, noi îți dăm cadoul

Publicat

REGULAMENT CONCURS:

ORGANIZATOR:

Concursul „Alba24.ro împlineşte 1 an” este organizat şi desfăşurat de SC INDEPENDENT SRL (denumită în continuare Organizator), societate comercială din România, cu sediul în str. B.P. Haşdeu nr. 9 bl. C3, ap 18, Alba Iulia, înmatriculată la Registrul Comerţului sub J01/287/1997, CUI RO9541824, cont RO22 RNCB 0003 0377 7986 0001 deschis la BCR Sucursala municipiului Alba Iulia.

Concursul nu intră în categoria jocurilor de noroc şi are doar scopul de a stimula utilizarea site-ului www.alba24.ro aparţinând societăţii INDEPENDENT SRL.

Participanţii la concurs nu plătesc nicio taxă de participare directă sau disimulată şi sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiie prezentate în Regulamentul Oficial al Concursului (denumit în continuare „Regulament”), aşa cum este specificat mai jos.

Condiţii de participare:

În concurs se poate înscrie orice cetăţean român, cu excepţia angajaţilor SC INDEPENDENT SRL, a rudelor acestora de gradul I, precum şi a altor persoane asociate concursului.

Înscriere:

Pentru a participa la concurs este necesar să accesaţi www.alba24.ro şi să:

– completaţi talonul de newsletter “Vreau să fiu informat” cu o adresa de e-mail validă şi nume/prenume reale. Este necesar, de asemenea, să vă daţi acordul pentru a primi newsletter-ul Alba24.ro, bifând căsuţa corespunzătoare din formularul online. Apăsând apoi butonul “Trimite”, vi se alocă un număr şi sunteţi automat înscris în concurs pentru a participa la tragerea la sorţi.

Sau

– să vă înscrieţi în lista de prieteni de pe Facebook de pe site-ul www.alba24.ro, dând un “like” pe modulul Facebook de pe prima pagină a site-ului www.alba24.ro

Realizarea ambelor puncte dublează şansele de câştig.

Perioada concursului:

Concursul se desfăşoară în perioada 23 septembrie 2011 – 20 octombrie 2011.

Desemnarea câştigătorilor:

Desemnarea câştigătorilor se face prin tragere la sorţi, dintre toţi participanţii la concurs care îndeplinesc condiţiile menţionate anterior. Tragerea la sorţi se face automat, printr-un program de generare de numere aleatorii din întreaga serie de numere alocate participanţilor.

Tragerea la sorţi se va face vineri, 21 octombrie 2011, la ora 17.00.

Premiul nu poate fi transformat în bani. În urma tragerii la sorţi, dacă se dovedeşte că persoana care a câştigat nu a respectat condiţiile de participare, tragerea la sorţi va fi repetată şi noul rezultat publicat.

Câştigătorii vor fi anunţaţi prin e-mail, la adresa pe care a furnizat-o prin formular şi prin intermediul site-ului www.alba24.ro.

Premii:

– un iPad 16 Gb, wi-fi în valoare de 2.099,99 RON

– 50 de umbrele personalizate Alba24.ro în valoare totală de 812,82 RON (16,25 RON/bucata)

Valoarea totală a premiilor este de 2.912,81 RON.

Premiile nu se pot transforma în bani. Taxele în legătură directă cu premiile din concurs (impozit 16% pentru premii, conform legislaţiei fiscale române în domeniu) cad în sarcina organizatorului.

Premiile se pot ridica de la punctul de lucru al SC INDEPENDENT SRL din Alba Iulia, strada I.C. Brătianu nr. 18, de luni până vineri, între orele 9.00-17.00.

Clauze finale:

Prin înscrierea în acest concurs, participantul confirmă faptul că a citit şi a înţeles toate condiţiile din Regulamentul de concurs şi că le acceptă. Participantul este de acord cu prelucrarea datelor sale personale, iar Organizatorul este obligat să facă publice numele câştigătorilor şi câştigurile acordate în cadrul acestui concurs. Organizatorul se obligă, de asemenea, să respecte prevederile Legii nr 677/2001 privind protecţia datelor personale stocate pe durata concursului.

Participanţii la concurs, în calitate de persoane vizate, au, conform Legii nr 677/2001, următoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12), dreptul de acces la date (art. 13), dreptul de intervenţie asupra datelor (art. 14) şi dreptul la opoziţie (art. 15).

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România şi va fi făcut public pe www.alba24.ro . Organizatorul îşi rezervă dreptul de a îmbunătăţi sau schimba prezentul Regulament, urmând ca orice astfel de modificări să intre în vigoare numai după publicarea online.

Premiile nerevendicate în termen de 3 luni de la anunţarea câştigătorilor pe site-ul www.alba24.ro, respectiv până cel târziu la data de 21 ianuarie 2012, ora 17.00, se reportează pentru alte concursuri organizate de către SC INDEPENDENT SRL şi Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Tita Lavinia

    miercuri, 28.09.2011 at 10:24

    LA MULTI ANI.

  2. madalina

    duminică, 16.10.2011 at 16:34

    LA MULTI ANI va urmaresc cu mare interes asa mai aflu ce se mai intampla in oras

  3. Ignea Gheorghe

    joi, 20.10.2011 at 21:33

    Aştept în fiecare zi să „defilez” ştirile care mă interesează de pe Alba 24 ! LA MULTI ANI ! Felicitări personalului care face posibil acest minunat lucru mai ales că înainte de publicare ” verifică ştirile din trei surse ” ! Cu stimă , Gheorghe

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax