Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Reorganizare la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia: Facultatea de Științe se împarte în două. Vezi formula propusă

Publicat

În şedinţa Senatului Universităţii „1 Decembrie 1918” din această săptămână unul dintre punctele luate în discuție de către profesori și rectorul Daniel Breaz a fost o reorganizare la nivelul Facultății de Științe. Mai precis, aceasta se va împărți în două, rezultând Facultatea de Științe Economice și facultatea de Științe Exacte și Inginerești.

Potrivit purtătorului de cuvânt al universității, Diana Câmpan, noua formă în care vor funcționa facultățile nu îi va afecta în niciun fel pe studenți. Aceștia vor urma cursurile și vor susține admiterea în același mod în care s-a întâmplat și până acum.

Până acum, Facultatea de Științe a cuprins următoarele programe de licență: Economia comerțului, turismului și serviciilor, Administrarea afacerilor, Finanțe și bănci, Contabilitate și informatică de gestiune, Marketing, Informatică, Măsurători terestre și cadastru, Electronică aplicată, Ingineria mediului.

Dacă se va aproba propunerea de reorganizare, Facultatea de Științe Exacte și Inginerești va prelua următoarele secții: Informatică, Electronică, Măsurători terestre și cadastru, Electronică aplicată și Ingineria mediului.

Această propunere de compartimentare a venit din partea rectorului universității, Daniel Breaz, în urma unei evaluări, și va fi aplicată, cel mai probabil, din toamnă, după ce va fi emisă o nouă Hotărâre de Guvern.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adina

    miercuri, 30.04.2014 at 11:04

    Asteptam vesti si despre Educatia fizica!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax