Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Şi-a găsit tatăl spânzurat în propria gospodărie: Un bătrân de 74 de ani din Vinţu de Jos şi-a pus capăt zilelor

Publicat

politia cadavruTragedie într-o familie din Vinţu de Jos. O femeie din localitate şi-a găsit tatăl spânzurat într-o anexă gospodărească a familiei. Din primele informaţii, este vorba despre o sinucidere.

Duminică, 14 septembrie, la ora 8.13, agenţii de poliţie din cadrul Postului de Poliție Vințu de Jos au fost sesizați prin apelul de urgenţă 112, de către o femeie din comuna Vințu de Jos, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, l-a găsit pe tatăl său, spânzurat, într-o anexă gospodărească a imobilului unde acesta locuieşte.

La faţa locului, poliţiştii au stabilit că persoana decedată se numeşte B. A., de 74 de ani, din comuna Vințu de Jos, județul Alba.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență sau înțepături.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea efectuări necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax