Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ŞTIREA TA pe ALBA24: Nopţi albe pentru localnici din Oarda de Jos, din cauza unor petreceri organizate la căminul cultural. Precizări de la Primărie

Publicat

muzica boxe Un cetăţean care locuieşte la Oarda de Jos, localitate ce aparţine administrativ de Alba Iulia, reclamă „nopţile albe” pe care trebuie să le suporte din cauza unor petreceri organizate la aşezământul cultural situat în zonă rezidenţială, „chefuri” ce ţin până în zori. Spune că localnicii sunt nemulţumiţi de muzica dată prea tare şi de faptul că nu se pot odihni.

„Aşezământul de cultură Ion Lăncrănjan din Oarda de Jos, aflat sub înaltul patronaj al Primăriei Municipiului Alba Iulia, a devenit în mod constant un aşezământ de incultură.

Aici, primăria permite, contra cost, desfăşurarea a tot felul de evenimente „culturale”: majorate, botezuri şi diverse alte aniversări. Dar problema noastră este că aceste evenimente se desfăşoară cu încălcarea legii, adică până în zori de zi şi cu decibelii la maxim.

Pentru cine nu ştie, acest aşezământ este situat în centrul cartierului, fiind învecinat cu case de locuit.

Ne punem întrebarea firească: în Oarda nu se aplică legea? Noi suntem consideraţi lumea a treia a municipiului? Noi contăm doar în campania electorală?

Noi, contribuabilii, merităm mai mult respect din partea Primăriei Alba Iulia, cea care are obligaţia de a respecta legea şi de a proteja cetăţenii în egală măsură.

Vă rugăm respectuos, cu cearcaăne la ochi, în miez de noapte, lăsaţi-ne şi pe noi să ne odihnim. Credem că nu cerem prea mult!”, este mesajul primit la redacţie.

Referitor la acest caz, reprezentanţii Primăriei Alba Iulia precizează că respectivul aşezământ de cultură se închiriază de către cei care doresc să organizeze evenimente locale, însă aceştia sunt informaţi că „atmosfera de petrecere” nu trebuie să depăşească ora 23.00.

„Regretăm eventualele neplăceri provocate de cei care beneficiază de această facilitate, neînţelegând pe deplin regulile de convieţuire socială şi îi asigurăm pe locuitori că vom face tot ce putem ca astfel de incidente să nu se mai repete.

Însă, indiferent de natura problemei, aceasta trebuie semnalată, procedural, în scris, la sediul primăriei”, a precizat, pentru Alba24.ro, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia, Mihai Coşer.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax