Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Surprize, surprize: De anul viitor şoferii vor plăti să circule pe autostrăzile A1 şi A2. Guvernul va introduce taxă din 2015

Publicat

Surpriză de proporţii pentru conducătorii auto. După scumpirea carburanţilor din luna aprilie, de anul viitor şoferii vor avea de plătit şi o taxă pentru autostrăzile A1 şi A2, care au fost făcute din bani de la bugetul de stat, mai exact din buzunarele românilor. Astfel că din 2015 va fi taxă şi pe A1 din care face parte şi sectorul Sibiu – Orăştie şi A2.

Directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi, Narcis Neaga spus că taxarea se va face în ciuda faptului că autostrăzile Bucureşti-Piteşti (A1) şi Bucureşti-Constanţa (A2) s-au făcut bani alocaţi de stat, deci din buzunarul românilor.

Începând de anul viitor circulaţia pe autostrăzile A1 şi A2 va fi taxată după ce vor avea loc reabilitări şi implementarea unui sistem de taxare.

„După finalizarea procesului de reabilitare, care durează cam 7-8 luni, vom avea taxare pe A1 şi A2. Lucrările ar costa până în 250 mil. euro în total. Tradiţional, lucrările de reabilitare încep în primăvară”, a spus şeful CNADNR, Narcis Neaga.

sursa: realitatea.net

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax