Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Sute de șoferi din Alba, sancționați după ce au circulat cu viteză peste limita legală. Amenzi de 71.000 de lei, în ultima săptămână

Publicat

politie

masina politie radar monitorizare trafic În perioada 21 – 27 august, poliţiştii rutieri din Alba au aplicat 622 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Conducătorii auto au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 71.610 lei, iar faţă de 5 dintre ei a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere. 

Acţiunea a făcut parte din calendarul campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL şi a avut drept scop reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor rutiere privind viteza.

În cele 7 zile de acţiune au fost folosite 11 aparate de măsurare a vitezei, iar poliţiştii au depistat 622 de conducători auto care au depășit limita legală de viteză.

Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 71.610 lei, iar faţă de 5 dintre ei a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere.

Totodată au fost constatate 9 infracţiuni la regimul rutier.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale de viteză, atunci când circulă pe drumurile publice şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum reprezintă principalele cauze ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax