Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tânăr din Sibiu, cu interdicţie de a părăsi judeţul, prins la Aiud. Repara scocuri în locuinţa unui vârstnic din oraş

Publicat

burlane Un tânăr de 20 de ani din Sibiu, cu interdicţie de a părăsi limitele judeţului de origine, a fost depistat de poliţişti, la Aiud. Repara, alături de alte patru persoane, scocurile locuinţei unui vârstnic din Aiud. Cel mai probabil, aceştia urmau să-l înşele pe bătrân, pentru că îi ceruseră doar 20 de lei pentru lucrare.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 21 septembrie, în jurul orei 12.00, poliţiştii de ordine publică din Aiud l-au identificat  pe un tânăr de 20 de ani, din municipiul Sibiu, care avea obligaţia de a nu părăsi limitele teritoriale ale judeţului Sibiu, fără acordul Serviciului de Probaţiune.

Acesta a fost depistat în timp ce, împreună cu alte patru persoane, efectuau lucrări de reparaţii la scocurile locuinţei unui vârstnic din Aiud, probabil cu intenţia de a-l înşela, întrucât suma negociată pentru reparaţii era de 20 de lei.

Intervenţia poliţiştilor a prevenit o posibilă faptă penală. Cei cinci nu deţineau asupra lor documente de identitate, astfel că au fost conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Aiud, pentru identificare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat ce G.I. a încălcat obligaţia de a nu părăsi limitele teritoriale ale judeţului Sibiu, motiv pentru care s-a luat măsura informării Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Sibiu, în vederea luării măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax