Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Liviu Dragnea verifică în teritoriu campania. „Vrem ca PSD Alba să aibă președinția Consiliului Județean și majoritatea în CJ”

Publicat

liviu dragnea Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a ajuns marți în judeţul Alba pentru a participa la evenimentele de lansare a candidaţilor de la Sebeş şi Cugir. Alături de acesta s-a aflat și fostul ministru Mircea Dușa. Cei doi s-au întâlnit cu organizațiile PSD, cu cei care sunt în plină campanie electorală pentru funcția de primar ,precum și cu cei care vizează o funcţie în Consiliul Local sau Județean.

La finalul vizitei, Dragnea a vorbit despre situația partidului în județul Alba și despre alegerea de a-l pune candidat la Sebeș pe Romi Dragosin în locul primarului în funcție, Alexandru Dăncilă.

Dragnea și Dușa au ajuns în Cugir la ora 15.00 și au fost așteptați de candidatul Mircea Trifan, cei 19 candidați pentru Consiliul Local și alți 400 simpatizați social democrați.

Vicepreședintele PSD și fostul ministru al Apării Naționale, Mircea Dușa, s-a arătat nemulțumit de situația din orașul Cugir și implicit cea a Fabricii de Arme Cugir.

DSC_7834 „Un primar în funcție care nu a accesat fonduri europene, de astfel de primar aveți nevoie? Eu nu cred. Cât am fost ministrul al Apărării am fost în vizite de lucru în cadrul Fabricii de Arme Cugir, iar Mircea Trifan a fost prezent de fiecare dată la mine la minister pentru a obține noi comenzi sau portofolii de noi comenzi pentru fabrică. Această bogăție pe care o are Cugirul, în persoana fabricii de armament, nu trebuie pierdută. Nu trebuie să uităm că, în guvernarea PSD, datoriile istorice ale Fabricii de Armament au fost șterse. Trebuie să alegem atât primarul cât și consilierii locali ai PSD pentru a avea noi locuri de muncă în domeniu, comenzile de armament în acest domeniu sunt mari”, a spus Dușa.

Liviu Dragnea, președintele PSD, a ținut să felicite conducerea organizaţiei Cugir pentru rezultatele obținute în campaniile electorale desfășurate local.

„L-am întrebat pe Ioan Dîrzu unde mă duce și mi-a spus la Cugir. Am aflat de rezultatele foarte bune obținute în competițiile electorale și țin să vă felicit pentru rezultatele obținute și pentru că sunteți o organizație foarte bună. Din punctul meu de vedere, Mircea Trifan va câștiga Primăria Cugir”, a spus Dragnea.

Vizita lui Liviu Drganea în județul Alba s-a încheiat la Sebeș cu lansarea oficială a candidatului Romi Dragosin, întâlnire care a avut loc cu ușile închise, accesul fiind interzis celor din afara partidului, spre deosebire de întâlnirea de la Cugir, unde a putut participa orice curios la dezbatere.

Acesta a declarat la finalul întâlnirii că pentru PSD sunt foarte importante rezultatele obținute la aceste alegeri locale, atât la nivelul municipiului Sebeș și orașului Cugir, cât și pe întreg județul Alba.

„Suntem totuși într-un județ care este stăpânit de mult prea mulți ani de un grup de așa-ziși politicieni, care ține acest județ sub capac să nu se dezvolte, să nu treacă o limită de dezvoltare pentru că în mod firesc cu cât se dezvoltă mai tare cu atât pretențiile sunt mai mari”, a spus Dragnea. A precizat să s-a stabilit un anumit procent, fără să dezvăluie cât, pentru aceste alegeri și că obiectivul principal este majoritate în Consiliul Județean și șefia instituției.

„Am stabilit un anumit procent pe care am dreptul să nu vi-l comunic, în schimb vreau să vă spun că vrem ca PSD să aibă președinția CJ și majoritatea într-o alianță politică, să recâștigăm primăriile pe care le-am avut și în plus câteva primării importante”, spune Liviu Drganea.

Președintele PSD a fost întrebat și despre decizia partidului de a merge pe mâna unui nou candidat la Sebeș în locul actualului primar.

„A fost decizia partidului și vă pot spune cu toată convingerea că a fost o decizie înțeleaptă, repet, Sebeșul trebuie să intre într-o nouă etapă de dezvoltare și Romică Dragosin este omul care poate face asta. Dacă asta a fost decizia partidului însemnă că au avut motiv” a mai declarat liderul PSD.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Sebesanul Anticomunist

    marți, 24.05.2016 at 23:35

    Incompetenti, corupti, jalnici. N-au nici o solutie dar viseaza la ciolan. Dar in Sebes si in judetul Alba vor fi spulberati.

  2. Canina

    miercuri, 25.05.2016 at 09:07

    STOP POLUARII AGRESIVE SI KANCERIGENE DIN SEBES !!!!!

  3. bula

    miercuri, 25.05.2016 at 14:57

    dragi tovarasi si preteni!
    a venit tovarasu condamnat penal sa dea sfaturi…:))
    jalnic de tot. se agata tovarasii cu disperare de ciolan, de functii de unde vorbesc aiurea si isi fac afacerile personale.
    cine ii mai crede pe astia??

  4. moldovean

    miercuri, 25.05.2016 at 15:09

    tot mai multe gulere albe la tovarasi…
    oare de ce nu se mai poarta cravata rosie de pionier, ca altadata??

  5. ION ILIESCU

    joi, 26.05.2016 at 14:48

    Pușcăriașilor șapte lanțuri si-o cătușe va bat azi maine la ușe…????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax