Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Călin Pleșa, fratele viceprimarului din Alba Iulia, și-a lansat cel de-al treilea volum de poezie, intitulat ”În tine zidit”

Publicat

in tine zidit, calin plesa

”În tine zidit” este cel de-al treilea volum de poezie semnat de Călin Pleșa, fratele viceprimarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Dedicat celor doi frați ai săi, Gabriel și Virgil, volumul este potrivit autorului, mai presus de toate, un sprijin sufletesc în momentele de cumpănă.

Joi, 25 septembrie, la Muzeul Principia din inima Cetății Alba Carolina, peste 100 de persoane au participat la lansarea cărții.

Înconjurat de familie, prieteni și apropiați, poetul albaiulian și-a prezentat volumul de poezii, un volum prin care a reușit în cele 322 de poezii așternute pe hârtie să transpună cele mai puternice trăiri dedicate sentimentului de iubire. 

calin plesa

De profesie inginer, Călin Pleșa a mai lansat în trecut încă două volume de poezii. Prima carte, pe care autorul a făcut-o publică, ”Cu sufletul în palmă” a fost dedicată părinților  și a cuprins mai multe poezii scrise în perioada adolescenței și a maturității.

În  anul 2017 a urmat volumul ”La intersecția sufletelor noastre” o colecție de poezii dedicate familiei sale.

calin plesa

Lansarea de joi a volumului ”În tine zidit” s-a închiat cu o sesiune de autografe din partea autorului. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax