Connect with us
Publicitate

Uncategorized

FOTO: Recepția lucrărilor la BAZINUL OLIMPIC din Alba Iulia. Dacă nu se găsește nicio neregulă, inaugurarea oficială va avea loc JOI

Publicat

Recepția lucrărilor la Bazinul Olimpic a început marți, 15 iulie, în prezența reprezentanților Primăriei Municipiului Alba Iulia și ai firmei care a executat lucrările. Până la ora 14.00, a fost verificat sistemul de acces-control al bazinului și nu a fost găsită nicio neregulă. În continuare, urmează să fie făcută recepția la instalațiile de apă, tehnologie, bazin și altele, iar, în cazul în care nu vor fi constatate probleme, inaugurarea oficială a bazinului va avea loc joi, 17 iulie.

Recepţia lucrărilor va fi finalizată, cel mai probabil, în această după-amiază. Vom reveni cu amănunte despre rezultatele acesteia.

De asemenea, tot marți au fost prelevate probe de apă din bazin pentru analize chimice și bacteriologice, iar rezultatul este decisiv în ceea ce privește data deschiderii pentru public.

PROGRAMUL BAZINULUI:

CSS Liceul Sportiv Alba Iulia: luni – vineri, orele 11.00- 17.00, sâmbătă, orele 9.00- 11.00

– iniţieri: luni-vineri, orele 11.00-17.00, sâmbătă, orele 9.00-13.0ş0

agrement: luni-duminică, orele 6.30 – 21.00

Citiți și: VIDEO: Bazinul Olimpic Alba Iulia. Consiliul Local a făcut modificări în regulamentul de funcționare. Ultimele detalii până la inaugurare

TARIFE:

Intrare bazin pentru copii, elevi, studenţi la zi, pensionari, şomeri: 5 lei/şedinţa de 2 ore

Intrare bazin pentru adulţi: 12 lei/sedinţa de 2 ore

Intrare saună pentru elevi, student la zi, pensionari, şomeri: 5 lei/15 minute

Intrare saună pentru adulţi: 10 lei/15 minute

Abonament intrare bazin pentru copii, elevi, student la zi, pensionari, şomeri (durata unei sedinţe fiind de 2 ore):

– pentru 10 sedinţe: 42 lei (85%)

– pentru 20 sedinţe: 75 lei (~75%)

– pentru 30 sedinţe: 105 lei (70%)

Abonament intrare bazin pentru adulţi (durata unei şedinţe fiind de 2 ore):

– pentru 10 şedinţe: 100 lei/ 2 ore

– pentru 20 şedinţe: 180 lei/2 ore

– pentru 30 şedinţe: 250 lei/2 ore

Abonament saună elevi, studenţi la zi, pensionari, şomeri (durata unei şedinţe fiind de 15 minute):

– pentru 10 şedinţe: 40 lei

– pentru 20 şedinţe: 75 lei

– pentru 30 şedinţe: 100 lei.

Tarif închiriere culoar bazin program iniţiere (maxim 15 persoane): 80 lei/oră

Tarif închiriere locaţie cafenea (preţ pornire licitaţie): 8 lei/mp/zi

Tarif închiriere sală forţă (preţ pornire licitaţie): 6 lei/mp/zi

Tarif închiriere cabinet masaj (preţ pornire licitaţie): 6 lei/mp/zi

Tarif închiriere spaţii antrenori, arbitri: 2 lei/mp/lună

Tarif închiriere magazie: 1 leu/mp/lună.

Din regulamentul privind funcționarea și utilizarea Bazinului Olimpic Alba Iulia

Accesul în incinta bazinului se face contra cost, doar pe bază de brățară magnetică. Beneficiarii sunt obligați să aibă asupra lor în permanență brațara magnetică și dovada achitării taxei de utilizare a Bazinului Olimpic.

Brățările magnetice se eliberează pe zile și pe interval orar (ședință), în ordinea solicitărilor, durata unei ședințe fiind de 2 ore, nedepășind numărul maxim de utilizatori: 152 persoane simultan.

Brățările magnetice (eliberate doar după achitarea taxei de utilizare) au valabilitate o singură ședință sau regim de abonament (pentru mai multe ședințe).  Abonaților li se vor elibera carduri magnetice.

Este obligatorie purtarea brățării magnetice primite și utilizarea acesteia la toate porțile magnetice din bazin. Angajații bazinului sunt îndreptățiți să verifice oricând biletele de intrare, iar clienții sunt obligați să le prezinte.

Brățările magnetice vor fi predate de către beneficiari la expirarea perioadei pentru care s-au achitat taxele de utilizare a Bazinului Olimpic. În cazul în care beneficiarii nu predau brățările magnetice sau produc stricăciuni acestora au obligația să plătească contravaloarea lor.

Competițiile, programul de pregătire și manifestările sportive au prioritate abonamentelor pentru public sau contractelor de închiriere, momentul și data de desfășurare ale acestora fiind afișate sau comunicate în prealabil.

Este interzis accesul în ținută de stradă pe suprafețele destinate exclusiv desfășurării activității sportive sau de agrement.

Orice persoană care beneficiază de serviciile oferite are obligația de a respecta îndrumările și instrucțiunile personalului angajat, profesorilor și instructorilor sportivi.

Înaintea intrării în apă beneficiarul este obligat să urmeze circuitul igienico-sanitar necesar, astfel încât prima și ultima etapă să fie spălarea la duș.

Beneficiarii își vor asigura prosop/halat și gel de duș.

În bazin se va folosi numai echipament adecvat și acceptat de normele și reglementările în vigoare: accesorii de baie (slip/șort (bărbați), costum de baie (femei), papuci (șlapi), ochelari de înot, cască șamd)

Accesul în bazin se face exclusiv pe baza analizelor epidemiologice, respectiv o dată la șase luni. Administratorul își rezervă dreptul de a solicita actualizarea analizelor medicale indiferent de data emiterii acestora, la existența oricăror suspiciuni cu privire la starea de sănătate a persoanei respective și interzicerea accesului în bazin, până la prezentarea acestora.

Beneficiarii sunt obligați să: păstreze ordinea și curățenia în incinta bazinului.

Intrarea publicului în interiorul bazinului olimpic (tribune) este permisă doar în situația organizării de competiții sportive și la testul de încheiere a ciclurilor de inițiere-învățare a înotului.

Sunt interzise în incinta bazinului:

a. Introducerea și consumul de alimente și băuturi;

b. Fumatul, cu excepția locurilor special amenajate;

c. Accesul minorilor neînsoțiți sau nesupravegheați;

d. Accesul persoanelor cu plăgi deschise;

e. Prezența persoanelor în stare de ebrietate sau sub influența substanțelor halucinogene;

f. Introducerea obiectelor contondente și periculoase;

g. Accesul cu animale de companie;

h. Săritul, stropitul sau jocul cu mingea în bazin, sau orice alte activități care produc disconfort altor beneficiari;

i. Blocarea căilor de acces;

j. Folosirea saunelor de către copiii sub 14 ani;

k. Statul pe delimitatoarele culoarelor (frânghia cu plutitoare);

l. Este interzisă satisfacerea nevoilor fiziologice în apa din bazin sau în incinta bazinului, cu excepția locurilor special amenajate.

Beneficiarii au obligația ca, în cazul producerii unui eveniment ieșit din comun – accident, incendiu, prezența unor obiecte periculoase etc. – să anunțe personalul bazinului pentru a putea interveni.

În cazul utilizării dotărilor în mod neadecvat, fără respectarea instrucțiunilor, administratorul nu își asumă responsabilitatea pentru accidentele provocate de către beneficiari.

Răspunderea pentru obiectele personale cade exclusiv în sarcina beneficiarului.

În cazuri excepționale, defecțiuni tehnice, administratorul poate întrerupe activitatea parțial sau în totalitate și poate schimba programul afișat (stabilit inițial).

Pentru eliberarea brățărilor magnetice sunt necesare următoarele:

– abonamentele procurate (cardurile magnetice)

– adeverința medicală eliberată de medicul de familie și analizele medicale epidemiologice conform Ordinului Ministerului Sănătății nr. 1030/2009

– dovada achitării taxei de acces stabilită.

Sancţiuni:

Nerespectarea de către beneficiari a obligațiilor prevăzute în regulament se sancționează, în cazul săvârșirii pentru prima dată a unei abateri, cu avertisment, iar în caz de repetare a abaterii sau a săvârșirii unei alte abateri într-un interval de 7 zile, cu anularea abonamentului sau a dreptului de folosință, după caz și cu interzicerea dreptului de utilizare a Bazinului Olimpic pentru o perioadă de până la 3 luni.

În cazul producerii de pagube din culpă sau din cauza exploatării defectuoase a bunurilor din dotare, persoanele stabilite vinovate vor suporta integral paguba produsă.

Refuzul de a suporta pagubele produse prin utilizarea defectuoasă, producerea de distrugeri dotărilor, echipamentelor, spațiilor sau oricăror bunuri puse la dispoziție atrage după sine consecințele prevăzute de reglementările și legislația în vigoare.

Nerespectarea oricăror altor reglementări, norme și prevederi legale în vigoare atrage după sine suportarea consecințelor de către făptuitori.

Administratorul bazinului nu își asumă responsabilitatea pentru nerespectarea prezentului Regulament de către beneficiari, repectiv nu va acorda despăgubiri morale sau financiare în cazul producerii de accidente sau pagube materiale.

În ceea ce priveşte infrastructura IT din cadrul bazinului, acesta beneficiază de supraveghere video IP, telefonie IP, date, wireless, ceasoficare şi sonorizare.

Alături de posibilitatea de a transmite online alarme în caz de defocalizare, dezorientare sau vandalism, sistemul video digital implementat este greu de sabotat, după cum susţin reprezentanţii firmei care l-a furnizat.

Ceasoficarea permite afișarea orei oficiale exacte în incinta bazinului (vestiare, holuri) pe ceasuri conectate la rețea.

Sistemul de sonorizare permite difuzarea selectivă de anunţuri în zonele configurate, transmiterea automată de mesaje preînregistrate, distribuţia de programe sonore, procesare digitală a sunetului şi interconectarea cu sistemul de detecţie incendiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate