Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Teren multisport și loc de joacă pentru copii cu dizabilități în cartierul Recea din Alba Iulia. Cum va arăta și cât va costa

Publicat

Teren multisport și loc de joacă pentru copii cu dizabilități în cartierul Recea din Alba Iulia. Primăria municipiului Alba Iulia a lansat marți, 30 iulie, în platforma SEAP, o licitație pentru amenajarea unui parc cu teren multisport și amenajarea unui loc de joacă pentru copii cu dizabilități, în cartierul Recea. 

Valoarea totală a lucrărilor este estimată la 2.772.623,02 lei, fără TVA. 

Potrivit documentației, terenul studiat este situat între străzile Bunta și Nanului și are o suprafață de 6.039 mp. Accesul pietonal se face din strada Bunta în partea de nord și din strada Nanului în partea de sud.

Prin proiectul tehnic s-a propus realizarea unui parc cu teren de sport și grup sanitar, precum și amenajarea unui loc de joacă pentru copii.

Teren multisport și loc de joacă pentru copii cu dizabilități în cartierul Recea din Alba Iulia

„În acest scop, municipalitatea dorește să vină în întâmpinarea nevoilor sociale a locuitorilor săi, revitalizând spațiul urban prin amenajarea unor spații verzi de calitate ce susțin și promovează activitățile în aer liber ale populației. Mai mult, acești primi pași către crearea unei infrastructuri verzi accesibile pentru întreaga comunitate presupun refuncţionalizarea și reconversia unor spații neutilizate, deci eficientizarea utilizării teritoriului pentru creșterea calității vieții și serviciilor publice oferite locuitorilor.

Propunerea de revitalizare a spațiului urban al cartierului vine pe un fond de necesități sociale și materiale constatate în teritoriu. Așa cum s-a observat, în cartierul „Recea” există o lipsă semnificativă de amenajări și dotări urbane care să susțină diversitatea activităților recreative și de socializare, iar acest lucru este cu atât mai acut resimțit în zonele ce polarizează segmentul demografic tânăr”, se precizează în documentație.

Din punct de vedere tehnic se propun următoarele:

Construcții:

  • teren sintetic minifotbal și împrejmuirea aferentă,
  • dotări aferente terenului de sport, inclusiv instalație iluminat nocturnă
  • grup sanitar diferențiat pe sexe, inclusiv pentru persoane cu dizabilități locomotorii

Amenajări exterioare și sistematizare verticală:

  • două podețe
  • alei pietonale în incinta parcului
  • dotarea cu mobilier urban
  • iluminat parc
  • împrejmuire
  • amenajare peisajeră
  • loc de joacă pentru copiii cu dizabilități

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate