Connect with us
Advertisement

Blaj

FOTO-VIDEO: Bosch a inaugurat propriul centru medical, la Blaj. Servicii medicale gratuite pentru angajați și familiile acestora


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFnTXcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Publicat

Bosch investește în sănătatea și siguranța angajaților săi și deschide propriul centru medical în Blaj. Angajații și membrii de gradul I ai familiilor acestora vor beneficia de servicii medicale gratuite. Unitatea de producție Bosch din Blaj este una dintre puținele fabrici Bosch din lume care oferă astfel de beneficii pentru angajaţii săi.

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, a inaugurat miercuri la Blaj, un nou Centru Medical. Clădirea Centrului se întinde pe o suprafatață totală de 600 de metri pătraţi şi afişează un regim de înălţime de parter plus etaj unde se regăsesc cabinete medicale de specialitate, medicina muncii, săli de curs, sală de gimnastică, vestiare, dar şi un cabinet dedicat pentru testare Covid-19.

„La momentul deschiderii spitalului Robert-Bosch din Stuttgart în 1940, Robert Bosch a declarat: „Cu toţii ar trebui să încercăm să îmbunătăţim situaţia actuală: nimeni nu ar trebui să se mulțumescă doar cu ce a realizat, ci ar trebui să se straduiască întotdeauna să devină mai bun.” Vorbele sale ne-au servit drept motivaţie și de aceea, chiar de la deschiderea unităţii noastre de producţie în Blaj, am înființat un cabinet medical la noi în fabrică”, a spus Dirk Arnold, director tehnic al fabricii Bosch din Blaj.

„Astăzi, odată cu inaugurarea oficială a centrului medical, serviciile de sănătate devin mai abordabile şi mai uşor de accesat”, a adăugat Dirk Arnold.

 

Astfel, adiţional aspectelor strict legate de medicina muncii, centrul medical facilitează angajaţilor şi rudelor acestora de gradul întâi, acces gratuit la servicii medicale oferite de o echipă pluridisciplinară de medici specializaţi în: dermatologie, endocrinologie, ginecologie, medicină internă, neurologie, ORL, urologie, ortopedie, psihiatrie, oncologie, cardiologie, intervenţii chirurgicale minore, nutriţie, boli infecţioase sau pneumonologie.

Mai mult, angajaţii vor beneficia, anual şi cu titlu gratuit, de un set complex de teste medicale. Integrarea diferitelor domenii medicale într-o singură locație permite îngrijirea interdisciplinară a beneficiarilor, motiv pentru care tratamentele de tip psihoterapie și recuperare medicală sunt, de asemenea, incluse în pachetul de beneficii.

„În strânsă colaborare cu partenerul nostru instituţional Elisa Med, putem oferi acum o gamă mai largă de servicii medicale nu doar angajaţilor noştri, ci şi familiilor acestora. În contextul actual al pandemiei de COVID, utilizăm deja cabinetul de testare din cadrul centrului și avem în vedere asigurarea sănătăţii angajaţilor noștri”, a conchis Dirk Arnold.

 

Ca parte integrantă esențială a programului de sănătate oferit de fabrica Bosch din Blaj, centrul organizează, cu titlu gratuit, cursuri de prevenţie și educație pentru sănătate, cum sunt cele de nutriție, creştere a copilului, prim ajutor sau managementul stresului.

În plus, centrul medical oferă angajaților posibilitatea de a accesa, în baza unor reduceri generoase și programări prioritare, servicii extra precum: tratamente dentare, peste 300 de tipuri de teste de laborator, radiologie și imagistică medicală sau tratamente regenerative şi antiaging.

 

Mai mult decât atât, prin intermediul Telemedicinei, un proiect IoT, angajaţii fabricii Bosch din Blaj au posibilitatea de a se conecta la o rețea largă de specialiști pentru interpretarea rezultatelor investigaţiilor de laborator sau a radiografiilor, serviciu la care angajații și familiile lor ar fi avut acces doar prin intermediul deplasărilor în alte localităţi şi cu un efort financiar crescut.

„Cel mai marebeneficiu al centrului medical îl reprezintă accesul la o gamă largă de servicii medicale de specialitate, acces care până astăzi ar fi necesitat vizite în orașele centre universitare, ceea ce implică atât timp, cât și costuri”, a declarat Catalin Rusu, responsabil pentru evaluări cerinţe legale în departamentul pentru sănătate, siguranță și mediu în cadrul fabricii Bosch din Blaj.

 

Unitatea de producție din Blaj în continuă dezvoltare

Fabrica Bosch din Blaj și-a început activitatea în anul 2007, deservind sectorul tehnologiei industriale. La Blaj, Bosch produce componente pentru industria auto: o gamă largă de senzori precum și componente electronice pentru grupul motopropulsor. Tot la Blaj, compania implementează soluții de industrie 4.0, precum si sisteme de monitorizare a producției și soluții inteligente pentru sudura cu laser.

Unitatea s-a dezvoltat într-un ritm accelerat în decursul anilor. Mai mult, fabrica Bosch din Blaj este una dintre cele trei fabrici Bosch din Europa unde se produc senzori de noxe, o componentă esențială a inovației revoluționare aduse de companie în sfera tehnologiei diesel, și una dintre singurele două locații Bosch de pe continent în care se fabrică module electronice pentru cutia de viteze automată.

Bosch vine în întâmpinarea nevoilor angajaţilor

Fabrica Bosch din Blaj acordă o atenție specială echilibrului dintre viața profesională și cea personală, oferind angajaților săi o gamă largă de beneficii precum: program de lucru flexibil, 25 de zile de concediu anual, bonusuri de relocare şi recomandare, transport gratuit, programe de instruire și dezvoltare, cantină în incinta fabricii şi servicii medicale gratuite.

 

Grupul Bosch este prezent pe piaţa din România de 25 de ani şi numără peste 8.000 de angajaţi în cinci entităţi. În anul 2018, Bosch a înregistrat un volum de vânzări de 452 milioane de euro pe piaţa din România. Vânzările totale nete, incluzând vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către companiile afiliate, au atins 1,2 miliarde de euro. Pe lângă centrul de cercetare – dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru Soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnologie industrială, localizată de asemenea în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara. În Bucureşti, Bosch operează un birou de vânzări pentru produsele sectoarelor Soluţii de mobilitate, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. În plus, o filială a BSH Hausgeräte GmbH, activă pe piaţa electrocasnicelor, are sediul, de asemenea, în capitala ţării.

Mai multe informaţii pe www.bosch.ro.

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. Acesta are aproximativ 410.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2018). Conform cifrelor preliminare, compania a generat vânzări de peste 78,5 miliarde de euro în 2018. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie. Lider în IoT, Bosch oferă soluţii inovatoare pentru case inteligente, oraşe inteligente, mobilitate conectată şi industrie conectată. Compania îşi foloseşte expertiza în tehnologia de senzori, software şi servicii, precum şi propriul cloud IoT, pentru a oferi clienţilor soluţii conectate integrate dintr-o singură sursă. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare şi care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viaţă.” Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 460 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua globală de producţie şi vânzări Bosch acoperă aproape toate ţările din lume. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproape 68.700 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare, în cele aproximativ 130 locaţii din lume.

Compania a fost înfiinţată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină și inginerie electrică”. Structura specială a acţionariatului Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice pe termen lung şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92 de procente din acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială ale grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni sunt deţinute de familia Bosch și de Robert Bosch GmbH.

Pentru mai multe informaţii, accesaţi paginile de internet www.bosch.com, www.iot.bosch.com, www.bosch-press.com, www.twitter.com/BoschPresse.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement