Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

HOROSCOP 20-26 iunie: cele mai norocoase zile pentru fiecare zodie. Influențele Soarelui în Rac și ale planetei Venus în Gemeni

Publicat

O săptămână în sfârșit bună. Zilele sunt mai mult benefice și energiile de vibrații mai înalte decât în prima parte de an.

Deja putem profita de aspecte benefice și de zile norocoase. Așa cum în urmă cu ceva ani trăiam ca normalitate.

Cele mai norocoase zile din săptămână vor fi 21, 22 și 26 iunie. Iar evenimentele astrale majore vor fi intrarea Soarelui în zodia Rac și intrarea lui Venus în zodia Gemeni.

Racul și Gemenii vor fi mai fericiți deja din această săptămână. Și odată cu ei, toate celelalte zodii vor avea avantaje și ele.

Luceafărul va fi prezent cu energiile lui pe 26 iunie.

YouTube video

 

Horoscop 20-26 iunie: Berbec

Familia îți aduce bucurii și ai să înțelegi și ai să vindeci ceva rană veche, a ta sau a neamului tău. Situații favorabile la nivel de documente și rezolvări, negocieri, tranzacții și negocieri. Poate fi vorba inclusiv de tranzacții imobiliare.

Horoscop 20-26 iunie: Taur

Ai și tu acte interesante și reușite. Dar mai ai și discuții benefice, vești și idei bune. Vești bune și ele, începând cu această săptămână. Alte avantaje vei avea în plan financiar! Acolo unde îți și dorești cel mai mult!

Horoscop 20-26 iunie: Gemeni

Venus va tranzita zodia ta și te va pregăti pentru proiecte noi. Dragele mele femei Gemeni, fiți mai feminine ca niciodată și puneți-vă în valoare frumos. O lună norocoasă pentru toți nativii, începând cu ziua de Marți, mai ales! Și specială va fi și Duminica de 26 Iunie.

Horoscop 20-26 iunie: Rac

horoscop rac

Soarele va tranzita zodia ta și te va lumina cu putere. Vara este momentul tău. Și iată oceanul freamătă în emoțiile lui. Oceanul fiind, dacă putem spune așa, personalitatea ta emotivă! Venus te va ajuta să te vindeci și să te iluminezi, de la nivel profund.

Horoscop 20-26 iunie: Leu

horoscop leu

Perioadă benefică și pentru tine. Săptămâna îți va aduce multe împliniri și multe dorințe realizate. Se anunță schimbări valoroase și protectori noi care te susțin. Și pentru tine sănătatea poate fi un subiect important în săptămână; mai ales dacă trebuie să găsești un tratament sau o soluție medicală.

Horoscop 20-26 iunie: Fecioară

horoscop fecioara

Lecții de personalitate pe care Venus le aduce pentru femeile zodiei. Iar pentru toți nativii vor fi reușite profesionale și mari satisfacții în carieră. Listele de priorități și de dorințe se cer frunzărite. Mai ai câte ceva de bifat! Primele 3 zile din săptămână multe trepte evolutive de urcat.

Horoscop 20-26 iunie: Balanță

horoscop balanta

Bucurii  și trepte de evoluție și pentru tine, în prima parte din săptămână. Vești bune ai și tu, iar străinătatea te bucură mai mult decât în prima parte din an! Energiile tale sunt favorabile și favorizate. Iar succesul îți face cu ochiul! Atenție, lecții profesional și efort la muncă!

Horoscop 20-26 iunie: Scorpion

horoscop scorpion

Ai o săptămână în care trebuie să înveți să oferi. Mai ales că pentru unii dintre nativi este o lecție serioasă aici! Te vei simți copleșit de la multe aprecieri și relația cu străinătatea va fi și pentru tine un avantaj major.

Horoscop 20-26 iunie: Săgetător

horoscop sagetator

Un pas frumos în cuplu și proiecte ambițioase. Intrarea lui Venus în Gemeni te va ajuta să găsești comunicarea cea mai bună în relația ta. Iar Soarele în Rac te va ajuta să avansezi mulți pași de evoluție și să urci la un nivel superior de conștiință.

Horoscop 20-26 iunie: Capricorn

horoscop capricorn

Ai tot ce vrei de la această săptămână. Multă solicitare la serviciu și proiecte noi, bucuriile fiind și ele la pachet. Iar poveste de cuplu te sensibilizează și te face să trăiești intens. Noi alinațe și mulți pași noi!

Horoscop 20-26 iunie: Vărsător

horoscop varsator

Prieteni noi stau să apară și multă distracție. Proiecte de risc și speculații din care poți câștiga mai multă apreciere intelectuală sau mai mulți bani. Soarele în Rac te va propulsa la serviciu și multe stau să se rezolve curând. Mai ales proiectele pe care le iubești foarte tare.

Horoscop 20-26 iunie: Pești

horoscop pesti

Săptămână magică pentru tine și bucurii pe care le aștepți demult! Poate chiar și dintr-o viață anterioară! Primele zile ale săptămânii ar putea să te răscolească și e tine. Iar bucuriile cele mai frumoase vor veni alături de cei dragi. Bărbații zodiilor vor avea parte de o nouă șansă

Horoscop realizat pentru cititorii Alba24, de Maria Sârbu

Youtube: Maria Sarbu – YouTube

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax