Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LOCURI de MUNCĂ în străinătate: Specialişti IT şi educatoare în Germania, ofiţer credite europene în Austria, zugravi în Norvegia. OFERTA completă prin EURES


Publicat

calculatorAJOFM Alba prezintă oferta de anunțuri locuri de muncă în străinătate, valabilă la data de 17 mai, prin reţeaua EURES.

Sunt disponibile posturi noi în Austria, pentru ofiţer proiecte europene, în Germania pentru educatoare, dezvoltatori IT, Visual Designeri, şoferi profesionişti, lăcătuşi, muncitori, în Norvegia pentru doctorand Informatică, zugravi, montatori şi parchetari şi în Slovacia pentru ingineri de calitate

Alte posturi sunt în Franţa, Germania, Irlanda, Marea Britanie, Norvegia, Cehia, Suedia şi Spania.

Lista posturilor disponibile:

AUSTRIA

Ofiţer proiecte europene – 1 post. Cerinţe: diplomă universitară, de preferinţă inginerie (electric, electrotehnic, energetic, protecţia mediului); o bună cunoaştere a sistemelor energetice durabile; experienţă in managementul proiectelor europene, inclusiv management financiar; competente informatice; disponibilitate de a învăţa şi de a călători în Europa; limba engleză, nivel avansat; alte limbi străine constituie un avantaj. Termen limită 16 septembrie 2016. CV-ul, scrisoarea de motivare şi o scrisoare de referinţă, toate în limba engleza, se trimit la directorul ESEIA, d-na Brigitte Hasewend, e-mail:brigitte.hasewend@eseia.eu Pentru informatii suplimentare, va rugam sa o contactati pe d-na Brigitte Hasewend, director al ESEIA, telefon: ++43664608735280, Mandellstr.15/II, 8010 Graz, Austria, e-mail : brigitte.hasewend@eseia.eu

FRANŢA

Lucrător în hotel – 1 post. Cerinţe: experienţă minimum 6 luni; franceza. Termen limită 30 iunie 2016. Se depun CV la adresa de e-mail: hotel.le.tourisme@wanadoo.fr

GERMANIA

Şofer profesionist – 2 posturi. Cerinţe: permis de conducere categoria C1 si experienta anterioara pe camion de 7,5 t cu rampa rabatabila; atestat stivuitor; disponibilitate de a lucra independent, amabilitate si bune abilitati de comunicare. Cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Termen limită 4 iulie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), doar în limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1142511074-S, LKW – Fahrer” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Sudor MAG – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata in domeniu si experienta vasta in sudura MAG; capacitatea de a efectua si interpreta desene tehnice; disponibilitatea de a lucra in 2 schimburi; capacitatea de a lucra independent, fire amabila si prietenoasa; cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Termen limită 4 iulie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), doar in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta ” 10000-1142512169-S, Schweiber” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Lăcătuş mecanic – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata in domeniu si cunostinte in sudura de tip MAG; capacitatea de a efectua si interpreta desene tehnice; disponibilitatea de a lucra independent, fire amabila si prietenoasa; cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). 4 iulie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), doar in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1142512880-S, Schlosser” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Educatoare – 10 posturi. Cerinţe: persoane care au absolvit fie liceul pedagogic cu specializarea Invatator – Educator, fie Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei cu specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar, promotia 2015; cunostinte foarte bune de limba germana – nivel B2/C1. Termen limită 20 iunie 2016. Persoanele interesate trebuie sa transmita CV-ul model Europass (Lebenslauf) DOAR in limba germana, insotit de o copie a diplomei de bacalaureat (pentru absolventii liceului pedagogic cu specializarea Invatator – Educator) sau o copie a diplomei de licenta (pentru absolventii de studii superioare, specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar), precum si o copie a certificatului/diplomei de atestare a cunostintelor de limba germana nivelul B2/C1, la adresa de e-mail simo@vij-stuttgart.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Muncitor necalificat in industria metalica (galvanizare si galvanizare la cald) – 3 posturi. Cerinţe: experienta anterioara in domeniul productiei; permis de conducere categoria B; disponibilitatea de a lucra in schimburi; rezistenta fizica, flexibilitate si seriozitate; cunostinte de limba germana, nivel A2 de conversatie. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass (Lebenslauf), completat la calculator, DOAR in limba germana, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Instalator instalaţii apă şi gaz – 3 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca instalator echipamente de incalzire/instalatii apa si gaz/in domeniul aparatelor de climatizare si aerisire; intrucat se lucreaza direct cu clientii, se vor completa zilnic formulare si este necesara intelegerea instructiunilor de completare a acestora; permis de conducere categoria B; capacitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa; disponibilitate la deplasari si flexibilitate; cunostite foarte bune de limba germana (scris si vorbit) – nivel B2. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass (Lebenslauf), completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea „Gas/Wasserinstallateure”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Instalator instalații încălzire – 3 posturi. Cerințe: calificare profesionala incheiata ca instalator echipamente de incalzire; experienta anterioara in domeniu; permis de coducere categoria B si automobil propriu; disponibilitate la deplasari (locatiile de desfasurare a activitatii se schimba in fiecare zi); capacitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa; flexibilitate; cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea „Heizungsbauer”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Lăcătuș – mecanic – 3 posturi. Cerințe: calificare ca lacatus (in special in domeniul metalurgic) sau mecanic; experienta in repararea si intretinerea aparatelor de stantare si a instrumentelor de formare a pieselor din mase plastice; permis de conducere categoria B si automobil propriu; capacitatea de a lucra in echipa; disponibilitatea de a lucra in schimburi; cunostinte de limba germana – nivel A2 de conversatie. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea „Werkzeugmechaniker”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Manipulant mărfuri – 1 post. Cerințe: disponibilitate de a lucra in schimbul de dupa amiaza (intervalul orar 12.00 – 21.00); permis de conducere categoria B si automobil propriu; disciplina si rezistenta la stres; cunostinte bune de limba germana – nivel B1. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass (Lebenslauf), completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea „Kommissionierer”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Muncitori necalificați în industria prelucrării metalelor – 3 posturi. Cerințe: permis de stivuitor sau macara; experienta in prelucrarea metalului; disponibilitatea de a lucra in schimburi si in zilele de weekend; cunostinte de limba germana – nivel A2 de conversatie. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea „Helfer Metallbe”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Visual designer – 2 posturi. Cerințe: studii universitare in domeniu; experienta anterioara in design; experiență multi-screen pentru telefoane mobile, pad-uri si desktop-uri; experienta in Bereich Usability, User Experience Design, Interaction Design; cunostinte si competente in utilizarea Adobe Creative Suite si CI/CD; experienta anterioara intr-o companie mare; orientare catre teme, proiecte si produse digitale; atentie la detalii si calitatea unui design; deschidere catre clienti, capacitate de adaptare si flexibilitate; bune abilitati de comunicare; cunostinte bune (scris si vorbit) de limba engleza. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, completat la calculator, in limba engleza, cu specificarea „Visual designer”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Dezvoltator IT – 1 post. Cerințe: studii universitare in domeniu; experienta anterioara in design; experienta in proiecte mari cu diferite aplicatii mobile (cross – media si cross – device); cunostinte despre produse digitale inovative in sectorul telecomunicatiilor; capacitatea de a pune in aplicare ideile si conceptele noi din domeniul designului; experienta de lucru cu diferite sisteme de design; capacitatea de a lucra la standarde inalte in Visual Design; abilitati de management; capacitatea de a lucra independent; creativitate; cunostinte bune (scris si vorbit) de limba engleza. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, completat la calculator, in limba engleza, cu specificarea „IT Developer”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Go Backend Developer – 1 post. Cerințe: experienta de lucru cu metode de version control SVN/GIT; cunostinte bune de Golang, C# sau Java; familiaritate cu Debian – Linux, cu baze de date PostgeSQL si cu MongoDB; capacitate de a lucra in echipa si buna concentrare; cunostinte foarte bune de limba engleza. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, completat la calculator, in limba engleza, cu specificarea „Go Backend Developer”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Dezvoltator aplicații IT (alternativ informatician) – 3 posturi. Cerințe: studii universitare in domeniul informaticii; cunostinte in Software Engineering si Embedded Automotive; experienta in dezvoltare software cu C, C++; Cunostinte Linux; capacitatea de a lucra in echipa si creativitate; cunostinte de limba germana (scris si vorbit) – nivel A2. Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass (Lebenslauf), completat la calculator, DOAR in limba germana, cu specificarea „Informatiker/Entwickler Digitale Medien”, la adresa de e-mail munca-germania@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Coordonator Departamentul Planificare Financiară – 2 posturi. Cerințe: studii universitare in domeniu; cel putin 2 – 5 ani de experienta de lucru in domeniul consultantei, a serviciilor bancare/de investitii sau in cadrul unei firme cu capital privat si/sau ca senior manager intr-o companie mare; experienta semnificativa in M &A/servicii de tranzactie; cunostinte excelente (scris, vorbit, citit) de limba engleza – nivel C1/C2 si cunostinte de limba germană; Termen limită 12 iulie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, completat la calculator, in limba engleza, cu specificarea „Leiter – Finanz-und Rechnungswesen”, la adresa de e-mail eu-rekrutierung@randstad.de si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Factor poştal – 15 posturi. Cerinţe: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale). Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1. Termen limită 30 iunie 2016. Se transmite C.V -ul doar in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail hochdorfer@HKS-Gruppe.de, in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro

Mecanic industrial (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare si experienta profesionala ca mecanic industrial sau constructor mecanic; constituie avantaj experienta anterioara in asamblare; permis de conducere categoria B si automobil personal (constituie avantaj); disponibilitate de a lucra in schimburi; apt pentru efort fizic si o constitutie robusta; cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Termen limită 14 iunie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), doar in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1141730968-S,Industriemechaniker” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Tâmplar (alternativ dulgher) – 1 post. Cerinţe: calificare si experienta profesionala ca tamplar/dulgher; permis de conducere categoria B si automobil personal (constituie avantaj); apt pentru efort fizic si o constitutie robusta; precizie si exactitate; cunostinte bune de limba germana (nivel B1/B2). Termen limită 14 iunie 2016. Se transmite C.V-ul (cu fotografie), DOAR in limba germana (Lebenslauf), la adresa de e-mail zlippai@acrobat-personal.de, in atentia dlui. Zoltan Lippai, cu specificarea nr. de referinta „10000-1141628567-S, Schreiner/Tischler” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Personal de serviciu în domeniul hotelier (f/b) – 1 post. Cerinţe: experienta anterioara in domeniul servirii clientilor; aspect prietenos, ingrijit si bune maniere; bune abilitati de comunicare, orientare catre clienti si amabilitate; cunostinte bune de limba engleza si germana (nivel B1). Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-143 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Personal servire clienţi (f/b) – 1 post. Cerinţe: experienta anterioara in domeniul servirii clientilor; aspect prietenos, ingrijit si bune maniere; bune abilitati de comunicare, orientare catre clienti; capacitatea de a solutiona eventuale reclamatii primite din partea oaspetilor hotelului; autocontrol si rezistenta la stres; cunostinte bune de limba engleza (B1) si cunostinte foarte bune de limba germana, cel putin nivel B2. Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V-ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-147 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Commis / Demichef de rang (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si experienta anterioara, in special in domeniul servirii clientilor; cunoasterea bucatariei de inalta clasa, precum si a celei bavareze; cunostinte de baza in Microsoft Office; aspect prietenos, bine ingrijit si bune maniere; foarte bune abilitati de comunicare si organizare; flexibilitate si spirit de echipa; cunostinte foarte bune de limba engleza si germana (nivel B2). Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-148 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Bucătar (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca bucatar; cunostinte in bucataria à la carte si in pregatirea diferitelor sortimente de friptura; aspect ingrijit si bune maniere; cunoasterea si respectarea normelor de igiena la locul de munca; fiabilitate si disponibilitate de a lucra in echipă; cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germană. Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-149 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Demichef de rang (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesională încheiată, precum şi experienţă în domeniu, în special în organizarea meselor festive; aspect îngrijit şi bune maniere, orientare către clienţi; cunoştinţe bune de limbă engleză şi germană, cel puţin nivel B1. Termen limită: 25 iunie 2016. Se transmite CV-ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), în limba engleză sau germană, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG – 71 şi doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Bucătar (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala încheiată ca bucătar şi bune abilităţi în domeniu; aspect îngrijit şi bune maniere, rezistenţă la stres; disponibilitate de a lucra în echipă; fiabilitate, creativitate şi flexibilitate; cunoştinţe bune de limba engleză (cel putin nivel B1) şi cunostinţe de bază de limba germană. Termene limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta AH-142 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Asistent medical geriatrie (f/b) – 3 posturi. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca asistent medical in geriatrie si experienta de baza in ingrijirea persoanelor varstnice; pana la recunoasterea calificarii, pentru care este necesar nivelul B2 de limba germana, angajarea se va face pe un post de asistent auxiliar; cunostinte bune de limba engleza si cunostinte de baza de limba germana (minimum nivel A1). Termen limită 25 iunie  2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-145 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro. Exista posibilitatea sustinerii interviului telefonic sau pe Skype.

Asistent medical generalist (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata ca asistent medical generalist sau asistent medical in geriatrie; permis de conducere categoria B; cunostinte foarte bune de limba rusa/poloneza si cunostinte bune de limba germana (min. nivel B1). Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-126 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Asistent medical în pediatrie/ Unitatea de Terapie Intensivă Neonatologie (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata si inregistrare in domeniul de specialitate; experienta anterioara in neonatologie sau pediatrie; disponibilitatea de a lucra in echipa; rezistenta fizica si pizca; cunostinte bune de limba engleza si germana, cel putin nivel B1. Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-106 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Asistent medical Terapie Intensivă (f/b) – 1 post. Cerinţe: calificare profesionala incheiata, cu experienta in Terapie Intensiva; responsabilitate si angajament; disponibilitate de a studia tehnici noi de ingrijire medicala; capacitatea de a colabora cu toate grupurile profesionale; cunostinte bune de limba engleza si germana, cel putin nivel B1. Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-107 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

Medic asistent în microbiologie (f/b) – 1 post. Cerinţe: specializare in Stiinte Medicale; Interes pentru proiecte stiintifice, precum si pentru participarea la serviciile medicale de urgenta; cunostinte foarte bune de limba engleza si germana (min. nivel B2). Termen limită 25 iunie 2016. Se transmite C.V -ul model Europass, cu fotografie (completat la calculator), in limba engleza sau germana, la adresa de e-mail ZAV-IPS-Bayern@arbeitsagentur.de, cu specificarea codului de referinta KG-109 si doar pentru monitorizare (fara feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.

IRLANDA

Vopsitor auto – 1 post. Cerinţe: 5 ani experienta; limba engleza nivel B1. Termen limită 26 mai 2016. CV europass in limba engleza trimis la adresele de email eurescork@welfare.ie si info@dineencrashrepairs.ie

Tinichigiu auto – 1 post. Cerinţe: aplicantii trebuie sa aiba 5 ani experienta in domeniul repararii masinilor avariate; limba engleza nivel B1. Termen limită 26 mai 2016. CV europass in limba engleza trimis la adresele de email eurescork@welfare.ie si info@dineencrashrepairs.ie

MAREA BRITANIE

Îngrijitor persoane – 50 posturi. Cerinţe: 1 an experienta in domeniu, iar în cazul doamnelor este acceptata experienta cu rudele acestora; engleza – nivel B1. Termen limită 30 iunie 2016. Se va aplica cv model Europass in limba engleza la urmatoarea adresa de email:corina@avantacare.com

Îngrijitor personae – 5 posturi. Cerinţe: carnet de conducere cat. B; engleza – B1. Termen limită 1 iulie 2016. Se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: jobs@careinhand.co.uk

Îngrijitor persoane la domiciliu – 5 posturi. Cerinţe: carnet de conducere cat. B1, abilitati de comunicare; engleza – B1. Termen limită 1 iulie 2016. Se va trimite CV model Europass in limba engleza la adresa de email: VictoriaEverett@bluebirdcare.co.uk

NORVEGIA

Zugrav – 6 posturi. Cerințe: calificare, experienta de munca in domeniu, bune abilitati de planificare a muncii si de lucru structurat, bune abilitati interpersonale care sa contribuie la un mediu de lucru bun; engleza-bine. Termen limită 31 mai 2016. CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

Montator – 6 posturi. Cerințe: calificare, experienta de munca in domeniu, bune abilitati de planificare a muncii si de lucru structurat, bune abilitati interpersonale care sa contribuie la un mediu de lucru bun, abilitate de a urmari procedurile si practicile bine definite. Minimum 3 ani experienta la montare de acoperisuri, experienta de lucru cu asfalt/bitum/PVC, tamplarie; engleza-bine. Termen limită 31 mai 2016. Europass in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

Tâmplar tradițional – 6 posturi. Cerințe: calificare, experienta de lucru ca tamplar. Sunt acceptate si persoane proaspat absolvente cu calificare de tamplar. Abilitate de a citi si a intelege desene tehnice, bune abilitati de lucru in echipa, persoana independenta, eficienta si precisa; engleza-bine. Termen limită 31 mai 2016 CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

Tâmplar/parchetar – 6 posturi. Cerințe:calificare, experienta de munca. Sunt acceptate si persoane fara calificare, dar cu experienta de minimum 2-3 ani in domeniu. Permis de conducere categoria B-avantaj; engleza-bine. Termen limită 31 mai 2016. CV Europass in limba engleza la adresa de e-mail: cv@skpersonell.no

Doctorand în Departamentul de Informatică – 1 post. Cerințe:master in informatica, abilitati si experienta in programare, excelente abilitati de comunicare, capacitate de a lucra in echipe interdisciplinare, abilitate de a lucra independent, experienta cu rezultate in cercetare si publicare de reviste, participare la conferinte, experienta de lucru cu persoane in varsta-avantaj; limba engleza – excelent (scris si vorbit). Termen limită 9 iunie 2016. Se trimit: scrisoare de intentie (in care sa se descrie motivatiile pentru care aplicati pe acest post), cerere pentru programul de doctorat, CV si copii ale diplomelor/certificatelor, inclusiv toate gradele, rezumatul tezei de master, copii de pana la 5 publicatii stiintifice relevante, propunere de proiect (max. 10 pagini, planul de proiect si referinte, dimensiunea font-ului 12, spatiu – o singura linie, margine – 2 cm). Toate documentele se vor trimite in limba engleza. Aplicatia se face pe link-ul: https://hioa.mynetworkglobal.com/en/what:login/jobID:101471/type:job/where:4/apply:1/. Mai multe informatii despre programul de doctorat la adresa de e-mail: kim-henrik.ruud@hioa.no

REPUBLICA CEHĂ

Şofer profesionist camion (transport internaţional) – 15 posturi. Cerinţe: permis conducere C+E; calificare sofer profesionist; 3 ani experienta ca sofer profesionist; ceha/ germana/ engleză. Termen limită 31 mai 2016. CV in ceha/ engleza/ germana la artnerova@jmit.cz; persoana contact Sabina Artnerova tel:420 585 206 140-147.

Şofer camion (transport intern şi internaţional) – 1 post. Cerinţe: educaţie de bază; permis de conducere C+E +calificare; experienţă – avantaj; cehă, slovacă. Termen limită: 31 mai 2016. Pavlas tel:420774234076; rastruck@seznam.cz

Şofer camion C+E – 3 posturi. Cerinţe: educaţie de bază; permis de conducere; calificare conducător auto; engleză/ cehă/ slovacă. Termen limită 31 mai 2016. MARTA Korcikova +420 596 098 816; CV la korcikova.m@seznam.cz

Manager logistică – 1 post. Cerinţe: experienta in pozitie similara intr-o alta companie de expediere de marfuri sau logistica – 5 ani; abilitati PC; abordare proactiva, flexibilitate, concentrare asupra comertului; excelente abilitati de comunicare, aptitudini organizatorice; autonomie, simt al logicii; engleza (scris,vorbit), germana avantaj. Termen limită 29 mai 2016. CV in limba engleza /rusa la:Apollinarija Nazarcukova vychod@sgm-group.eu

SLOVACIA

Șofer autocamion transport internaţional – 30 de posturi. Cerințe: Studii primare, carnet de conducere C, E, nu se cere experiența, cazier curat, fără probleme de sănătate sau psihice, serios, harnic. Limba engleză sau germană de bază. Termen limită: 31 decembrie 2016. Se trimite CV la adresa: milan.toman@dabeda.sk. Se va efectua interviu telefonic.

Îngrijitor persoane/ infirmier – 7 posturi. Cerinţe: Nu este obligatoriu experienta in domeniu. Diploma de liceu, persoana sa fie inscrisa in ordinul asistentilor medicali sau sa aiba curs de ingrijitor de minim 230 de ore. Empatie fata de persoanele in varsta, responsabilitate. Limba slovaca minim nivel de baza/limba ceha. Termen limită 31 decembrie 2016. Scrisoare de intentie si CV catre angajator in limba slovaca/ceha/engleza/germana la adresa de e-mail: riaditel.svj@seniorville.eu. Modalitati de selectie: Interviu, interviu telefonic, selectie de CV-uri fara interviu.

Inginer de calitate – 1 post. Cerințe: studii universitare de nivel 2; calificare – Inginerie. Alte cerinte:raționament tehnic și analitic; comunicare si munca in echipa; abilitãți de rezolvare a problemelor; aptitudine pentru analizã; limba engleza fluent (scris si vorbit). Termen limită 31 mai 2016. CV-ul și Scrisoarea de Intentie sunt trimise cãtre angajator prin consilierul EURES din Slovacia: e-mail: martina.fabianova@upsvr.gov.sk, dar si pentru monitorizare la consilierul EURES din judetul Tulcea la adresa de e-mail: elena.diaconu@tl.anofm.ro.

SPANIA

Maseur – 1 post. Cerinţe: tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html. lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel international. Termen limită 31 ianuarie 2017. Se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: paguera@rivieraspa.es. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

SUEDIA

Vopsitori auto – 15 posturi: Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; limba engleza – mediu. Termen limită: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Femei de serviciu – 20 posturi. Nu sunt cerinte speciale. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen limită: 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita un CV in limba romana pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES.Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

Tinichigiu auto – 10 posturi. Cerinţe: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere. Limba engleza – mediu. Termen limită 1 iulie 2016. Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: simona.poting@tm.anofm.ro Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.

 

 ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

AIUD

Un tânăr deținut în Penitenciarul Aiud susține că medicul stomatolog i-a stricat dantura când i-a scos 2 dinți. Ce s-a întâmplat

Publicat

aiud penitenciar

Un tânăr deținut în Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud susține că medicul stomatolog al închisorii i-a distrus dantura, în timpul unei proceduri, și din acest motiv a cerut daune morale. 

Mai exact, în plângerea forumată, deținutul a declarat în data de 31 august 2020 a fost scos la cabinetul stomatologic pentru extracția unui dinte.

Acolo doctorul i-a spus că trebuie să-i scoată și un alt dinte. După ce a fost anesteziat, la nici 2 minute medicul s-a apucat să-i scoată dintele.

”După ce i-a scos un dinte, l-a durut foarte tare, iar din această cauză tânărul a început să plângă  și susține că a fost obligat de către doctor să înghită toată saliva cu sânge. Mai mult, tânărul a declarat că doctorul striga foarte tare la el.

De asemenea, tânărul a mai spus că la extracția celui de a doilea dinte, nu a mai suportat durerea și a sărit de pe scaun, se arată în motivarea Judecătoriei Aiud.

Câteva ore mai târziu, tânărul a fost dus la cabinetul medical din cauza faptului că i s-a umflat toată fața și i s-a administrat o fiolă de algocalmin.

Câteva zile mai tarziu i s-a dat un tratament cu antibiotic, iar timp de 9 zile nu ar fi putut să mănânce nici un fel de hrană a mai susținut acesta.

Acesta a mai spus în timpul procesului că i-a rămas un rest din dinte, șidoctorul refuză să îl mai primească la cabinetul stomatologic pentru investigații”, se arată în plangerea forumată de deținut.

Mai mult de atât, în timpul intervenției, tânărul susține că ”medicul i-a vorbit pe un ton ridicat spunându-i să înghită și a înghițit cu tot cu dinți, nu i s-a asigurat un vas în care să poată scuipa ce avea în gură”, se arată în motivarea instanței.

Poziția Penitenciarului Aiud

Reprezentații Penitenciarului au specificat că deținutul ”a fost pregătit pentru efectuarea extracției, respectiv anesteziat. În timpul efectuării manoperei, brusc, s-a ridicat de pe scaun și a spus că nu mai dorește să i se facă nimic, deoarece îl doare. I s-a propus suplimentarea anesteziei, deoarece unul dintre resturi era aproape extras. Nu a mai dorit să i se facă nimic și a părăsit încăperea.

Referitor la afirmația că a fost nevoit să înghită saliva cu sânge, nu este adevărată deoarece o manoperă sângerândă în cazul de față, extracția, se realizează prin tamponare cu comprese sterile, astfel încât sângele nu avea cum să fie înghițit. Mai mult decât atât nu avea cum să înghită un dinte, deoarece extracția nu a fost finalizată.

Referitor la afirmația deținutului că medicul ar fi strigat la el, medicul precizează că atitudinea sa față de deținuți a fost întotdeauna una corespunzătoare, atât din punct de vedere moral cât și deontologic, fapt care poate fi confirmat și de către asistentul medical de stomatologie prezent la incidentul menționat.

Următoarea prezentare la cabinetul stomatologic a fost în data de 07.09.2020, când i s-au administrat 4 tablete Larofen și 4 tablete Piafen, de către asistentul medical de stomatologie. Deoarece medicul se afla în concediu de odihnă, în perioada 02.09.-30.09.2020.

Medicul stomatolog consideră că dacă ar mai fi solicitat și în alte rânduri să fie prezentat la cabinetul stomatologic, cu siguranță ar fi fost prezentat, nicidecum nu se susține afirmația lui, că a fost refuzat de către medic, în perioada respectivă medicul fiind în concediu.

Referitor la acuzația că i-a fost refuzată cererea pentru a i se face un film dentar, medicul menționează că deținutul nu a solicitat acest lucru, fapt ce reiese și din studierea dosarului de cereri”, se mai arată în documentul citat.

În data de 18 decembrie, magistrații Judecătoriei Aiud au respins cererea tânărului deținut și l-au obligat pe acesta la plata a 200 de lei cu titlul cheltuieli de judecată.

 

Citeste mai mult
Publicitate

ADMINISTRATIE

Parcare supraetajată lângă Spitalul Județean Alba, proiect comun al Primăriei Alba Iulia și Consiliului Județean Alba

Publicat

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, a anunțat pe contul său de Facebook două proiecte importante ale administrației locale.

Este vorba în primul rând despre o parcare supraetajată care va fi construită lângă Spitalul Județean de Urgențe Alba Iulia. Parcarea, spune Filimon, va fi funcțională anul viitor.

Potrivit unor surse Alba24, o parte din viitoarea parcare va fi rezervată pentru personalul medical, iar cealaltă va fi disponibilă ca parcare cu plată și abonament.

De asemenea, viceprimarul Filimon mai anunță stadiul proiectului centurii de nord a orașului.

Potrivit temei de proiectare, traseul obiectivului propus va începe din sensul giratoriu Alba Iulia Nord, către teritoriul administrativ al comunei Ighiu și va face legătura între DN 1 (E 81) și DN 74.

Va avea 4,6 kilometri pe teritoriul municipiului Alba Iulia și 1,4 pe cel al comunei Ighiu.

Postarea viceprimarului Marius Filimon:

”Ieri am avut o întâlnire cu președintele CJ Alba, Ion Dumitrel, cu administratorul public la județului, Dan Popescu și cu primarul municipiului, Gabriel Pleșa, întâlnire la care am discutat pașii concreți pe care trebuie să-i urmăm pentru realizarea a doua investiții importante care vor fi făcute în parteneriat de Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba.

Prima se referă la centura de nord a municipiului, investiție care în acest moment urmează pașii legali. În câteva zile ne așteptăm să primim PUZ-ul împreună cu avizele aferente.

Din păcate, birocrația românească a făcut să existe niște întârzieri în obținerea acestor avize. Primăria Ighiu, al treilea partener, a început realizarea PUZ-ului pentru porțiunea de pe teritoriul ei. Lucrurile se mișcă.

Poate prea încet, dar se mișcă și ne luptăm cu legile, regulile și regulamentele care de multe ori îngreunează totul.

Celălalt subiect discutat a fost legat de parcarea etajată care se va realiza pe bd-ul. Transilvaniei, lângă Spitalul Județean de Urgență.

S-au stabilit etapele care trebuie parcurse și contribuția fiecărui partener în această primă fază a dezvoltării investiției respective.

Pe lângă documentele necesare, Primăria Alba Iulia va realiza un studiu de trafic pentru acea zonă, studiu necesar pentru a vedea modul de acces și de ieșire din parcare precum și modul în care va fi influențată circulația.

Dacă lucrurile merg așa cum ne-am propus, anul viitor ar trebui să fie funcțională această parcare” a scris pe contul său, viceprimarul Marius Filimon.

Foto: Arhivă

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Meteș: Opt copii buni la învățătură din cinci familii modeste au nevoie de rechizite pentru școală

Publicat

Opt copii ai unor familii din Meteș (județul Alba) au nevoie de rechizite pentru a merge la școală, potrivit voluntarilor de la Fapte bune din Alba. 

Copiii, cu rezultate foarte bune la școală, provin din 5 familii modeste, fără posibilități materiale. 4 dintre familii sunt monoparentale. 

Aceștia au nevoie de 23 caiete de matematică, 19 caiete tip dictando, 5 caiete de tip 1, 8 cutii creioane colorate, 8 penare, 8 stilouri, 8 blocuri de desen, 8 cutii acuarele, 5 truse geometrice, 5 dicționare ale limbii române pentru elevi.

În limita posibilităților, copiii au nevoie și de 8 ghiozdane și eventual niște haine.

Detalii despre cum pot ajunge rechizitele la copii se pot obține pe grupul de Facebook Fapte Bune din Alba.

Toți cei 8 copii au rezultate foarte bune la școală, fiind recomandați de educatoare și învățătoare.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

GRAFIC: Cum a evoluat poluarea aerului în Sebeș după recordul negativ înregistrat în weekend. Analiza ultimelor patru zile

Publicat

Calitatea aerului din Sebeș s-a îmbunătățit ușor în ultimele două zile, după valorile îngrijorătoare înregistrate în weekend de stația de monitorizare și de laboratorul Primăriei.

Timp de două zile, municipiul a fost „centrul” poluării din România, un punct „roșu” pe harta cu indicii de calitate a aerului măsurați în cele peste 100 de stații din țară. 

Reamintim faptul că în perioada 23 – 24 ianuarie, aerul din municipiul Sebeș a fost cel mai poluat din țară, potrivit datelor înregistrate de stația de monitorizare AB-2 Sebeș, parte a Rețelei Naționale de Monitorizare a Calității Aerului (RNMCA).

Vezi și HARTĂ: SEBEȘ, în topul poluării pe țară, duminică. Valorile corespunzătoare particulelor în suspensie PM10, depășite

Atât stația de monitorizare cât și laboratorul Primăriei Sebeș au indicat depășirea de peste patru ori a valorii limită zilnice recomandate pentru protecția sănătății umane în cazul particulelor în suspensie PM 10.

De asemenea, și valorile particulelor în suspensie PM 2,5 au fost cu mult mai mari decât limitele prevăzute de lege, fapt ce a creat îngrijorare atât în rândul cetățenilor cât și al autorităților.

Primarul Dorin Nistor a anuțat duminică seara că va convoca o întâlnire instituțională pentru a discuta despre problema calității aerului din oraș.

Citește și Autoritățile din Sebeș au intrat în ALERTĂ după ce duminică aerul din municipiu a fost CEL MAI POLUAT din România

Situația valorilor înregistrate în ultimele patru zile, măsurate de laboratorul Primăriei Sebeș

Sâmbătă, 23 ianuarie

Sâmbătă, nivelul maxim al particulelor în suspensie PM 10 a fost înregistat în Sebeș la ora 24:00 – 283.01 µg/m3. La aceeași oră a fost înregistrată și valoarea maximă a particulelor în suspensie PM 2,5 – 273.79 µg/m3. În 23 ianuarie, cea mai mică valoare a PM 10 a fost înregistrată la ora 15:00 – 79.05 µg/m3. În cazul PM 2,5, cea mai mică valoare a fost înregistrată la ora 16:00 – 71.33 µg/m3.

Media particulelor în suspensie a fost de 149.74 µg/m3 pentru PM 10, de aproape trei ori mai mare decât valoarea limită zilnică recomandată pentru protecția sănătății umane (50 µg/m3). În cazul particulelor în suspensie PM 2,5, media zilnică a fost de 143.07 µg/m3, în condițiile în care potrivit Legii nr. 104 din 15 iunie 2011, valoarea limită anuală este de 20 µg/m3.

Indicele zilnic general al calității aerului în Sebeș a fost 6 -„Extrem de rău”. 

Duminică, 24 ianuarie

Valorile particulelor în suspensie (PM 10 și PM 2,5) s-au menținut ridicate și duminică. La ora 01:00 acestea indicau 228.88 µg/m3 pentru PM 10 și 220.16 µg/m3 pentru PM 2,5.

Față de ziua anterioară minimele PM 10 și PM 2,5 au scăzut de aproape 15 ori. Astfel, la ora 13:00 au fost înregistrate valori de 5.37 µg/m3 pentru PM 10 și 4.50 µg/m3 pentru PM 2,5.

Media zilnică a fost de 92.25 µg/m3 pentru PM 10 și 87.13 µg/m3 pentru PM 2,5.

Indicele zilnic general al calității aerului în Sebeș s-a menținut la 6 – „Extrem de rău”.

Luni, 25 ianuarie

După două zile în care Sebeșul a fost „centrul poluării” din România, valorile particulelor în suspensie s-au redus luni de circa trei ori.

Valorile maxime înregistrate la ora 01:00 erau de 72.17 µg/m3 pentru PM 10 și 67.20 µg/m3 pentru PM 2,5. Minimele înregistrate au fost de 1,90 µg/m3 pentru PM 10 (la ora 12:00) și 0,90 µg/m3 pentru PM 2,5 (la ora 11:00).

Media zilnică a fost de 20.09 µg/m3 pentru PM 10 și 17.73 µg/m3 pentru PM 2,5.

Indicele zilnic general al calității aerului în Sebeș a fost 2 – „Acceptabil”. 

Marți, 26 ianuarie

Nivelul maxim al particulelor în suspensie a fost înregistrat marți la ora 22:00. Valoarea PM 10 a fost de 92.23 µg/m3 iar pentru PM 2,5 a fost de 90.73 µg/m3.

Valorile minime au fost înregistrate la ora 07:00, și au fost de 16.68 µg/m3 pentru PM 10 și 15.78 µg/m3 pentru PM 2,5.

Media zilnică a fost de 42.51 µg/m3 pentru PM 10 și 40.39 µg/m3 pentru PM 2,5.

Indicele zilnic general al calității aerului în Sebeș a fost – 4 – „Rău”. 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate