Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ziua în care PSD și ALDE trag linie. Social-democrații ar putea rămâne singuri la guvernare

Publicat

O ședință de coaliție are loc luni de la ora 10:00. Viorica Dăncilă a anunțat că va discuta cu Călin Popescu Tăriceanu despre soarta coaliției, în condițiile în care ALDE ia în calcul o alianță cu Pro România și părăsirea colaiției de guvernare.

După discuțiile cu reprezentanții PSD, ALDE se va reuni la Parlament în Biroului Politic Central şi Delegaţiei Permanente Naţionale pentru a decide dacă rămâne la guvernare alături de PSD sau începe o alianță cu Pro România.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a declarat, duminică, în Satu Mare, că nu a avut nicio discuție cu președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, cu care va vorbi, luni, într-o ședință a coaliției.

„Nu am luat în calcul acest lucru (o eventuală plecare a ALDE de la guvernare – n.r.), nu am fost anunțați de către partenerii noștri de coaliție că vor să iasă de la guvernare. De ce facem alt scenariu în condițiile în care suntem încă în coaliție? Astăzi (duminică – n.r.) ne bucurăm de strângerea de semnături, de încurajările oamenilor și acest lucru este foarte important. Pe mine mă interesează nu să mă lupt cu contracandidații mei, ci să fiu cât mai mult între români. Și astăzi la Racșa se întâmplă acest lucru și îmi dă toată energia pentru a merge mai departe”, a mai spus Dăncilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Jidanul

    luni, 26.08.2019 at 10:05

    ALDE a lui Tariceanu e u partid in disparitie,despre care nici nu se mai aude in scurt timp…..Tariceanu omul femeilor…se poate lasa de politica ca vfremea lui a trecut ca la castraveti….Nici 2 % nu face ALDE in prezent !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax