Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ANAF ar putea deschide magazin online pentru vânzarea bunurilor confiscate şi sechestrate

Publicat

anaf

anafMii de maşini zac de ani buni în parcurile auto ale autorităţilor. Noi sau folosite, autoturisme, dube, camioane sau utilaje, au fost sechestrate de procurori în diverse dosare penale.

ANAF vrea să îşi deschidă un magazin online unde vrea să vândă bunuri confiscate sau sechestrate. În fruntea listei pentru viitorul magazin virtual sunt maşinile şi utilajele care se află deja în parcurile auto ale autorităţilor.

Pot fi scoase la vânzare pentru recuperarea prejudiciilor abia după ce instanţele pronunţă sentinţe definitive. Problema este că, în câţiva ani de procese, valoarea oricărei maşini scade foarte mult.

Toate însă ar putea ajunge la vânzare pe internet, şi mult mai repede decât acum, potrivit stiri.TVR.ro. Autorităţile vor să evite devalorizarea şi caută soluţii pentru a valorifica mai repede bunurile confiscate chiar din faza de cercetare penală. În viitorul magazin ANAF de pe internet va fi şi marfa confiscată în diverse alte acţiuni.

Numai în parcurile auto ale Poliţiei de Frontieră sunt 1200 de maşini blocate. În general, au fost folosite pentru săvârşirea unor infracţiuni.

Poliţia Română are şi mai multe maşini confiscate: aproape 2000.

Şeful ANAF consideră că, deşi pare paradoxal, vânzarea cât mai rapidă a unui bun este şi în interesul proprietarului. Rămâne de rezolvat o mare problemă: ce se întâmplă dacă proprietarul, găsit nevinovat de instanţă, nu este de acord cu suma obţinută de ANAF prin vânzarea bunurilor sale.

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax