Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ȘTIREA TA pe Alba24: Alunecare de teren pe DN67 C – Transaplina, în zona Tău. Drumul se deschide oficial sâmbătă, 11 iunie

Publicat

caderi pietre tau transalpina drum alunecare teren DN67 C – Transalpina a fost blocat parțial vineri după-amiază, în zona barajului Tău din județul Alba, din cauza căderilor de bolovani și pietriș de pe versanţi. Situația ne-a fost semnalată de un cititor Alba24, care a surprins pe imagini porțiunea de drum afectată. Reprezentanții CNADNR au anunțat într-un comunicat că drumul se deschide oficial sâmbătă, 11 iunie.

Cititorul Alba24 a transmis că pietrele au căzut de pe versant în șosea vineri, 10 iunie, în jurul orei 17.00, în zona barajului Tău.

Potrivit IPJ Alba, drumul este parțial practicabil, iar echipaje de intervenţie de la Șugag acționează pentru eliberarea carosabilului.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să circule cu prudenţă pentru că în zonă au loc căderi de bolovani şi pietriş de pe versantul muntos.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat astăzi că începând de sâmbătă 11 iunie, ora 7:00, se deschide circulația rutieră pe DN 67C, pe sectorul de drum cuprins între km 34+500 – km 59+800.

Reprezentanții CNADNR au precizat, într-un comunicat, că accesul autovehiculelor în intervalul orar 20:00 – 07:00 este strict interzis. De asemenea, viteza maximă de circulație pe sectorul de drum menționat este de 30 km/oră, accesul pe acest tronson de drum fiind permis doar autovehiculelor cu MTMA mai mică sau egală de 3,5 tone.

Dacă ești martor la un eveniment deosebit pe care vrei să îl vadă toată lumea poți trimite informații, imagini sau secvențe video pe pagina de facebook Alba24 sau pe Ştirea Ta pe Alba24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax