Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | INCENDIU la Pensiunea „Craiul” din localitatea VIDRA din Apuseni. Pompierii intervin pentru stingerea flăcărilor

Publicat

Un incendiu a izbucnit luni, în jurul orei 11.00, la pensiunea „Craiul” din localitatea Vidra, din munții Apuseni. Pichetul de pompieri Cîmpeni intervine pentru stingerea flăcărilor.

UPDATE: Din primele informații oferite de pompieri, incendiul nu prezintă pericol de extindere, s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați de perete, care a ars mocnit.

Pompierii s-au deplasat la fața locului cu două autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea flăcărilor și o ambulanță SMURD. Nicio persoană nu a fost rănită.

Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei izbucnirii incendiului.

Comunicatul ISU Alba:

„Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost solicitat să intervină în data de 28.04.2014 ora 10.53, în localitatea Lunca, comuna Vidra, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o pensiune. Pompierii militari şi S.V.S.U. Vidra au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o ambulanţă S.M.U.R.D. În incendiu au ars aproximativ 3 mp perete din apropierea hornului centralei termice, a fost salvată pensiunea. Nu s-au înregistrat victime. Cauza incendiului este în curs de stabilire”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax