|

O minoră din Alba Iulia și un tânăr din București, cercetați de polițiști. Au furat telefoane mobile

furt telefon mobilO minoră din Alba Iulia și un tânăr în vârstă de 19 ani din București sunt cercetați de polițiștii de investigații criminale. Se pare că minora a sustras un telefon mobil dintr-un coafor din municipiu, iar tânărul și-a însușit un telefon mobil uitat de un bărbat, pe tejgheaua unei case de schimb valutar.

Potrivit IPJ Alba, Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat-o pe o minoră de 15 ani, din Alba Iulia care este bănuită de furtul unui telefon mobil.

În 18 iulie, în timp ce se afla într-un coafor din municipiu, a profitat de neatenţia unei angajate şi i-a sustras telefonul mobil, în valoare de 800 de lei.

Tot joi, 10 august, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Bucureşti, care este bănuit de comiterea unei infracțiuni de „însuşirea bunului găsit”.

În 9 august, în timp ce se afla într-un centru comercial din Alba Iulia, a luat un telefon mobil ce fusese uitat de un bărbat, pe tejgheaua unei case de schimb valutar.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=588367avatar Publicat de pe 11 august 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Claudiu Stefan: Buna seara. Mama mea a avut tumora de 6-7 cm la colon care a fost extirpata. Aceasta a generat...
  • AS a SIN: Bataie de joc! Chiar nu realizeaza nimeni ca suntem printre cei care au cea mai scumpa apa din tara? Cat...
  • VOX: Dar: Prețul unic de livrare a apei potabile și tariful unic pentru colectarea apei uzate în județul Alba vor fi...
  • Apocalipsa lui Rika: iara dumitrel de la cja mareste pretul la apa casa mareasca la nevasta sa salarul ? cine lucra...
  • Cetateanul Turmentat: Nu inteleg cum vreti sa comparati Judetul Alba cu judete precum Brasov, Cluj sau Sibiu. Singura...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI