Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O minoră din Alba Iulia și un tânăr din București, cercetați de polițiști. Au furat telefoane mobile

Publicat

furt telefon mobil

furt telefon mobil O minoră din Alba Iulia și un tânăr în vârstă de 19 ani din București sunt cercetați de polițiștii de investigații criminale. Se pare că minora a sustras un telefon mobil dintr-un coafor din municipiu, iar tânărul și-a însușit un telefon mobil uitat de un bărbat, pe tejgheaua unei case de schimb valutar.

Potrivit IPJ Alba, Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat-o pe o minoră de 15 ani, din Alba Iulia care este bănuită de furtul unui telefon mobil.

În 18 iulie, în timp ce se afla într-un coafor din municipiu, a profitat de neatenţia unei angajate şi i-a sustras telefonul mobil, în valoare de 800 de lei.

Tot joi, 10 august, poliţiştii de investigaţii criminale din Alba Iulia l-au identificat un tânăr de 19 ani, din municipiul Bucureşti, care este bănuit de comiterea unei infracțiuni de „însuşirea bunului găsit”.

În 9 august, în timp ce se afla într-un centru comercial din Alba Iulia, a luat un telefon mobil ce fusese uitat de un bărbat, pe tejgheaua unei case de schimb valutar.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax