Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Seminar privind elaborarea planurilor de calitatea aerului la Universitatea „1 Decembrie 1918 ” din Alba Iulia. Discuții, dezbateri și planuri pentru un aer mai curat

Publicat

universitate uab 1 Marți a avut loc, la UAB, „Seminarul privind elaborarea planurilor de calitatea aerului”, organizat de Asociația Română de Mediu, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Agenția Națională pentru Protecția Mediului și Universitatea „1 Decembrie 1918” din  Alba Iulia.

La acest eveniment au participat aproximativ 60 de reprezentanți ai Consiliilor Județene și ai Agențiilor Județene de Protecția Mediului din 12 județe din Transilvania.

Au fost prezentate și dezbătute studii de caz privind planul de calitate a aerului, dar și planul de menținere a calității aerului deja aflate în fază avansată de elaborare.

Asociația Română de Mediu apreciază că întâlnirea tuturor părților implicate în elaborarea și aprobarea acestor planuri va duce la realizarea obiectivului ca până la finele acestui an toate planurile să fie finalizate cu succes.

Deschiderea lucrărilor seminarului a avut loc în prezența Prof. univ. dr. Daniel BREAZ, Rectorul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, a Domnului Ioan Gherhes, Președintele Agenției Naționale de Protecția Mediului și a Doamnei  Dorina MOCANU – Director General în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax