Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Șofer din județul Mureș, cu dosar penal la Alba. Băut și fără permis, a intrat cu mașina într-o remorcă parcată, în Ocna Mureș

Publicat

etilotestUn bărbat în vârstă de 34 de ani din județul Mureș, s-a ales cu dosar penal miercuri după ce, aflat sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere, a intrat cu mașina într-o remorcă aflată în afara carosabilului, în orașul Ocna Mureș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 august, în jurul orei 17.35, poliţiştii din Ocna Mureș au interveni pentru soluţionarea unui eveniment rutier, produs pe strada 8 Martie din oraş şi soldat cu pagube materiale.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că L.P., un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Chinteni, judeţul Mureş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat în coliziune cu o remorcă aflată în afara carosabilului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de acesta, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax